News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 11 Ιουν 2013, 23:04

Ήμουν πολέμιος της SONY με το Playstation 3 έκανε πολλά λάθη αλλά τώρα με το Playstation 4 πιστεύω θα είναι επιτυχημένο σαν το Playstation 2
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Το Extended Video Trailer του The Dark Sorcerer

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 12 Ιουν 2013, 02:13

Εικόνα
Για κοίτα που η Quantic Dreams μπορεί να κάνει την έκπληξη και να φέρει κάτι ανάλογο με το Eternal Darkness στο PS4. Παρακάτω το Extended Video Trailer του The Dark Sorcerer:

Tech Demo ή η κεντρική θεματολογία του επόμενου παιχνιδιού τους; Θα το μάθουμε προσεχώς.
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό Spahar » 12 Ιουν 2013, 02:34

InFamous Gameplay! Αρκετά εντυπωσιακό.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 12 Ιουν 2013, 04:25

Κρίμα για μας(Έλληνες) που έρχεται τόσο δύσκολες (οικονομικά) εποχές..μιλάμε τόσους ποιοτικούς τίτλους σε λανσάρισμα κονσόλας δεν θυμάμαι ποτέ..
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 12 Ιουν 2013, 06:12

Έχω μια απορία..μέσω gaikai λέει το ps4 θα παίζει παιχνίδια του ps3, δηλ. τα Χριστούγεννα που θα βγει στο ps3 το gt6 θα μπορω να το κατεβάσω στο ps4? Και αν ναι με ποιους θα παίζω online, με αυτούς που το έχουν στο ps3 η το ps4?
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 12 Ιουν 2013, 08:16

LIONHEART έγραψε:
Kimi Raikkonen έγραψε:
LIONHEART έγραψε:Μηπως αλλάξουν την μορφή του plus που γνωρίζαμε στο ps3 ? τπτ δεν θα επεκταθω δεν με τραβάει γιατι πολύ δυσκολα αγοράζω games απο ψηφιακά μέσα.Αρκει που δεν με αναγκασαν να νοικιάζω οπως η microsoft τον κάθε τιτλο που αγοράζω,

Κοιτα το παιχνιδι του marketing σου πέταν καποια ''αδικα'' νέα (on live always,τα μεραχειρισμένα) τρομοκρατιέσαι και στο τέλος τα μαζέυον αφαιρωντας κατι που ειχες πριν (free multiplayer) και χαιρεσαι και απο πάνω....

Ετοιμάσου γιατί σε νέο Resident multiplayer σε έχω άνετα με headshot! ;)

καλά καλά ετοιμάσου για δράματα... :P

Θα είμαι γεμάτος μην ανησυχείς! ;)
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 12 Ιουν 2013, 14:07

αρα φτανουμε στο συμπερασμα οτι και στο PS4 δε θα μπορουμε να παιζουμε μεταχειρισμενα παιχνιδια απο ορισμενους publisher...εχει ακομα πολυ δρομο αυτη η ιστορια
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό ichigo13 » 12 Ιουν 2013, 15:03

Shadowman έγραψε:Έχω μια απορία..μέσω gaikai λέει το ps4 θα παίζει παιχνίδια του ps3, δηλ. τα Χριστούγεννα που θα βγει στο ps3 το gt6 θα μπορω να το κατεβάσω στο ps4? Και αν ναι με ποιους θα παίζω online, με αυτούς που το έχουν στο ps3 η το ps4?

Καταρχάς η υπηρεσία Gaikai θα αργήσει να έρθει Ευρώπη.Υπολογίζεται να ξεκίνησει Αμερική για αρχή κάπου μέσα στο 2014.
Τώρα για το GT6 και το online που ρώτησες θα παίζεις με άτομα του ps3 και άτομα που παίζουν GT6 μέσω Gaikai στο PS4.
Αλλωστε μέσω Gaikai το GT6 δεν θα τρέχει στο PS4 σου αλλά σ'ένα απομακρυμένο ps3 και θα stream άρει στην οθόνη του PS4 απλά
Άβαταρ μέλους
ichigo13

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 12 Ιουν 2013, 16:04

ichigo13 έγραψε:
Shadowman έγραψε:Έχω μια απορία..μέσω gaikai λέει το ps4 θα παίζει παιχνίδια του ps3, δηλ. τα Χριστούγεννα που θα βγει στο ps3 το gt6 θα μπορω να το κατεβάσω στο ps4? Και αν ναι με ποιους θα παίζω online, με αυτούς που το έχουν στο ps3 η το ps4?

Καταρχάς η υπηρεσία Gaikai θα αργήσει να έρθει Ευρώπη.Υπολογίζεται να ξεκίνησει Αμερική για αρχή κάπου μέσα στο 2014.
Τώρα για το GT6 και το online που ρώτησες θα παίζεις με άτομα του ps3 και άτομα που παίζουν GT6 μέσω Gaikai στο PS4.
Αλλωστε μέσω Gaikai το GT6 δεν θα τρέχει στο PS4 σου αλλά σ'ένα απομακρυμένο ps3 και θα stream άρει στην οθόνη του PS4 απλά

Ευχαριστώ ichigo13..
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσίευσηαπό Shepard » 12 Ιουν 2013, 18:33

The Dark Sorcerer Extended PS4 Tech Demo

Killzone: ShadowFall Still Has Much to Prove
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860