Retro παιχνίδια

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 29 Μαρ 2013, 08:52

Tτον θρύλο του ζαγκόρ δεν τον θυμάμαι αλλα μου θυμίζει το dragon game system το οποιο το πήρα με πολλά κλάματα το 1993 νομίζω, 8 χρονών,

Παρεμπίπτοντος τωρα κατάλαβα τι σημαίνει ο τιτλος του,τότε απλά το δίαβαζα :D :D :D

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 29 Μαρ 2013, 09:03

gamelover έγραψε:

νομιζω απο τα καλυτερα επιτραπεζια που βγηκαν ποτε....πραγματικα το ειχα λατρεψει!ειδικα αυτη η νεκροκεφαλη που ελαμπε στο σκοταδι....... :D

Το έπαιξα πρώτη φορα στην κατασκήνωση του Γκαλη το 91,αλλα ο πατερας μπυ δεν μου το αγόρασε ποτε,θα του το κρατάω για πάντα αυτο
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 29 Μαρ 2013, 11:45

Έχω επίσης το dragon game system το οποίο είναι εξαιρετικό,απλά είναι πιο στάνταρ σε σχέση με το hero quest στο οποίο φτιάχνεις και δικούς σου άθλους.Επίσης έχω και το
Forbidden Bridge φοβερή περιπέτεια από τα καλύτερα επιτραπέζια που έχω.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 29 Μαρ 2013, 11:56

Ημουν ξετρελαμένος με τις φιγουρες,τι τελειες ήταν,εχεις δίκιο ωραιο αλλα το hero quest ηταν το κατι αλλο

Το forbidden bridge δεν το θυμαμαι
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό gamelover » 29 Μαρ 2013, 16:20

karlat89 έγραψε:
gamelover έγραψε:

νομιζω απο τα καλυτερα επιτραπεζια που βγηκαν ποτε....πραγματικα το ειχα λατρεψει!ειδικα αυτη η νεκροκεφαλη που ελαμπε στο σκοταδι....... :D

Το έπαιξα πρώτη φορα στην κατασκήνωση του Γκαλη το 91,αλλα ο πατερας μπυ δεν μου το αγόρασε ποτε,θα του το κρατάω για πάντα αυτο

χαχα!εγω παλι που το ειχα αγορασει...και φυσικα ως αμυαλος νεανιας τοτε μετα,απο αρκετο καιρο βεβαια, πηγε στην ακρη και η μανα μου ειχε την φαεινη ιδεα να το δωσει σε αλλο παιδακι..... και τι να πεις τοτε οταν θεωρεισαι "μεγαλος" (ξεπερασμενες αντιληψεις)....δεν πολυηθελα αλλα απο την αλλη ηξερα οτι δεν θα το επιανα στα χερια μου ωποτε παρα να μαραζωσει το εδωσα..... :cry: βεβαια σημερα χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο γιατι πολυ θα γουσταρα να το ειχα....αλλα λεω στον εαυτο μου οτι τουλαχιστον το εδωσα σε καποιον....απο το να πηγαινε στα σκουπιδια
:-/ που να ξερα οτι θα το ζητουσα.....
τα αλλα επιτραπεζια ρε παιδια δε τα θυμαμαι.....κανενα απο τα 3..... που ζουσα;;
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 10 Ιουν 2013, 13:02

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 10 Ιουν 2013, 14:06

Δεν το έχω παίξει είναι καλό;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 10 Ιουν 2013, 14:32

Εικόνα

δεν βγήκε καλά η εικόνα. Scotland yard λεγόταν το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα σε νέες εκδόσεις. Το παίζαμε όταν είμαστα δημοτικό :)

Ορίστε και το link http://magisterrex.files.wordpress.com/2010/01/blogscotlandyard1991front.jpg
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 10 Ιουν 2013, 21:42

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Δεν το έχω παίξει είναι καλό;

Δυνατό και πρωτότυπο,
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 12 Ιουν 2013, 17:22

ckastam έγραψε:ωραία ανάμνηση οι μπουγελόφατσες !!!!

Εικόνα

Xαχαχαχαχα πού τις θυμήθηκες.... Ήταν πολλά τα λεφτά Άρη....!!!
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB