The Big Bang Theory

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό kostasarta » 11 Ιουν 2013, 17:08

λετε να το ξεκινησω??
kostasarta

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 11 Ιουν 2013, 22:15

Αν σου αρέσει αυτό το είδος χιούμορ φυσικά. Αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να είσαι και λίγο geek για να σπυ αρέσει. Τουλάχιστον να ξέρεις μερικά πράγματα στα οποία αναφέρονται. Γενικώς είναι μια καλή κωμική σειρά κατά τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 12 Ιουν 2013, 02:27

@kostasarta Οπως ολες οι κωμικες σειρες, ετσι κι αυτη εχει τη γοητεια της, αρκει να της δωσεις την ευκαιρια, ειδικα μεχρι να μπεις λιγο στο κλιμα. Για μενα η προσεγγιση ειναι: Βλεπεις 2 επεισοδια, ετσι κι αλλιως 20λεπτα ειναι δε χανεις χρονο. Και μετα κρινεις αν σου κανει!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Berserker100 » 16 Ιουν 2013, 00:47

Η καλύτερη comedy όλων των εποχών !!!
ειδικά για εμάς τους nerds
Άβαταρ μέλους
Berserker100

Δημοσιευσεις : 103

Δημοσίευσηαπό tak96 » 22 Ιούλ 2013, 23:30

ξεκινησα την σειρα....ειμαι στην 3η σεζον τωρα...πολυ γελιο
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό teras » 23 Ιούλ 2013, 12:33

Η καλύτερη κωμική σειρά ever..
Οι ατάκες και οι διάλογοι απλά δεν υπάρχουν. Οι χαρακτήρες είναι φοβεροί και μοναδικοί.
Από τις ελάχιστες σειρές που κάθε season γίνονται ολοένα και καλύτερες.

Δυστυχώς για να την εκτιμήσει όμως κάποιος πρέπει να ξέρει καλά αγγλικά και να μην στηρίζεται στους υπότιτλους όσο καλή προσπάθεια και αν έχει γίνει. Τα αστεία δεν μπορούν να μεταφράζονται σωστά από γλώσσα σε γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
teras

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 23 Ιούλ 2013, 14:14

Δυστυχώς για να την εκτιμήσει όμως κάποιος πρέπει να ξέρει καλά αγγλικά και να μην στηρίζεται στους υπότιτλους όσο καλή προσπάθεια και αν έχει γίνει. Τα αστεία δεν μπορούν να μεταφράζονται σωστά από γλώσσα σε γλώσσα.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Χάνονται καταπληκτικές ατάκες και αστεία στη μετάφραση. Όχι γιατί αυτοί που την κάνουν δεν προσπαθούν σωστά, αλλά γιατί δεν γίνονται να μεταφραστούν. Και αυτό ισχύει για πολλές ακόμα κωμωδίες.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιούλ 2013, 06:25

SirLvr έγραψε:

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Χάνονται καταπληκτικές ατάκες και αστεία στη μετάφραση. Όχι γιατί αυτοί που την κάνουν δεν προσπαθούν σωστά, αλλά γιατί δεν γίνονται να μεταφραστούν. Και αυτό ισχύει για πολλές ακόμα κωμωδίες.

Ακριβώς αυτό. Το ίδιο ισχύει και στα Friends. Σε πολλούς δεν αρέσουν γιατί απλά δεν καταλαβαίνουν το χιούμορ. Απλά διαβάζουν τους υπότιτλους και δεν μπαίνουν στον κόπο να ακούσουν τι λένε και να καταλάβουν το αστείο. Γενικώς τις κωμικές σειρές είναι καλύτερο να τις βλέπεις χωρίς υπότιτλους. Και ειδικά τα sit coms που οι ατάκες είναι απανωτές.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 05 Νοέμ 2013, 07:07

Τρομερή σειρά,πιστεύω την ξεκίνησα αργά,ο σέλντον τρομερός,οπως και η ομορφιά της πέννη ξεφευγει απο την μοντελίσια ομορφιά του χολυγουντ και είναι πιο κοντα στο next door girl
Αγαπημενες στιγμες οταν ο Howard την πέφτει στην Penny

Αν και εχω δει ως την τρίτη σεζόν,δεν ξέρω τι γίνετε μετά,αλλα θα ήθελα να τρέχει μια background Ιστορία,
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό jasonthemagkas » 05 Νοέμ 2013, 10:46

polu gelio to spastiko einai oti gelane sinexia apo katw ke sini8os xwris logo :@ spastiko
Άβαταρ μέλους
jasonthemagkas

Δημοσιευσεις : 21

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB