BEYOND : Two Souls

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Beyond : Two Souls @ Tribeca Film Festival 28.04.2013

Δημοσίευσηαπό majorfox » 30 Απρ 2013, 01:59

Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό Shepard » 30 Απρ 2013, 06:23

Εάν παρακολουθήσατε την 35λεπτη παρουσίαση (http://www.enternity.gr/Article/35-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-Beyond-Two-Souls/16118.html) του Beyond Two Souls στο Tribeca Film Festival τότε έχετε δει σχεδόν το 6% του παιχνιδιού. Μιλώντας κατά τη διάρκεια του Festival, ο David Cage δήλωσε ότι το παιχνίδι θα έχει διάρκεια δέκα ώρες και όπως και το Heavy Rain οι περισσότεροι οι οποίοι θα το ξεκινήσουν θα θέλουν και να το τελειώσουν. «Ο λόγος είναι ότι οι παίκτες ήθελαν να δουν τι θα συμβεί στο τέλος, ήθελαν να δουν τι θα συμβεί μετά, όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά», είπε ο Cage.

Εικόνα

Το Beyond Two Souls θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS3 τον Οκτώβριο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 09 Μάιος 2013, 06:20

Όσοι προπαραγγείλουν την special edition του Beyond: Two Souls θα αποκτήσουν πρόσβαση σε 30 λεπτά έξτρα περιεχομένου για τον τίτλο, όπως αποκάλυψε επίσημα η Sony. Η ειδική αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους κάνουν προ-παραγγελία και θα εμφανιστεί σε συγκεκριμένο αριθμό αντιτύπων. Ακόμη, το Blu-ray της παραγωγής θα περιλαμβάνει behind the scenes videos, το soundtrack και PS3 themes και Avatars.

Εικόνα

Η ειδική έκδοση θα έρθει σε μεταλλική θήκη και μένει να δούμε πότε θα ξεκινήσουν να την προσφέρουν τα ελληνικά καταστήματα.

http://www.enternity.gr/Article/%CE%88%CE%BE%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-special-edition-%CF%84%CE%BF%CF%85-Beyond-Two-Souls/16266.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 09 Ιουν 2013, 22:31

Beyond: Two Souls Special Edition steelbook packaging is quite nice
Because everyone around here seems to like box art, may I present to you the Steelbook Packaging for the Beyond: Two Souls – Special Edition. You can pre-order it now in the UK. Beyond: Two Souls is out October 8.

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό malkataz » 10 Ιουν 2013, 15:53

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μία από τις πιο σίγουρες επιτυχίες (και αγορές!) της χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 10 Ιουν 2013, 16:18

Ρε τα 70 ευρώπουλα μου φαίνονται κάπως πολλά για day one! Μήπως να περιμένω;
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό malkataz » 10 Ιουν 2013, 16:43

nikkork έγραψε:Ρε τα 70 ευρώπουλα μου φαίνονται κάπως πολλά για day one! Μήπως να περιμένω;

Η σίγουρη λύση είναι η αναμονή! Η άλλη επιλογή για αυτούς που "καίγονται" να το αποκτήσουν είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού. Το προσφέρουν μαζί με την αποστολή, σε αντιστοιχία με το Ευρώ, έως και 20 με 25 Ευρώ φθηνότερα!

Προσωπικά θα επιλέξω τη 2η λύση!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 10 Ιουν 2013, 16:50

Φιλε μου το παιχνιδι ειναι τουμπανο οποτε αξιζει καθε ευρω.. το κακο ειναι οτι τωρα βγαινουν δυσκολα η και καθολου(τα ευρω...)
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό malkataz » 10 Ιουν 2013, 17:02

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου...Και εγώ είμαι σχετικά νέος στον επαγγελματικό χώρο μου, οπότε αυτό που λες το βλέπω καθημερινά! Ακριβώς για αυτό το λόγω έχω στρέψει το βλέμμα μου προς τα site του εξωτερικού που σε ΟΛΑ τα προϊόντα τους είναι κατά πολύ φθηνότερα από τα ελληνικά ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα...
Μία τρίτη λύση είναι να το δανειστούμε από όπου βρούμε τώρα που ακόμα μας το επιτρέπουν!!! :D
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσίευσηαπό BillGR » 11 Ιουν 2013, 15:33

Παρα πολυ ενδιαφερων παιχνηδι
Άβαταρ μέλους
BillGR

Δημοσιευσεις : 50

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες