Εάν παρακολουθήσατε την 35λεπτη παρουσίαση (http://www.enternity.gr/Article/35-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-Beyond-Two-Souls/16118.html) του Beyond Two Souls στο Tribeca Film Festival τότε έχετε δει σχεδόν το 6% του παιχνιδιού. Μιλώντας κατά τη διάρκεια του Festival, ο David Cage δήλωσε ότι το παιχνίδι θα έχει διάρκεια δέκα ώρες και όπως και το Heavy Rain οι περισσότεροι οι οποίοι θα το ξεκινήσουν θα θέλουν και να το τελειώσουν. «Ο λόγος είναι ότι οι παίκτες ήθελαν να δουν τι θα συμβεί στο τέλος, ήθελαν να δουν τι θα συμβεί μετά, όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά», είπε ο Cage.
Το Beyond Two Souls θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS3 τον Οκτώβριο.
Όσοι προπαραγγείλουν την special edition του Beyond: Two Souls θα αποκτήσουν πρόσβαση σε 30 λεπτά έξτρα περιεχομένου για τον τίτλο, όπως αποκάλυψε επίσημα η Sony. Η ειδική αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους κάνουν προ-παραγγελία και θα εμφανιστεί σε συγκεκριμένο αριθμό αντιτύπων. Ακόμη, το Blu-ray της παραγωγής θα περιλαμβάνει behind the scenes videos, το soundtrack και PS3 themes και Avatars.
Η ειδική έκδοση θα έρθει σε μεταλλική θήκη και μένει να δούμε πότε θα ξεκινήσουν να την προσφέρουν τα ελληνικά καταστήματα.
Beyond: Two Souls Special Edition steelbook packaging is quite nice Because everyone around here seems to like box art, may I present to you the Steelbook Packaging for the Beyond: Two Souls – Special Edition. You can pre-order it now in the UK. Beyond: Two Souls is out October 8.
nikkork έγραψε:Ρε τα 70 ευρώπουλα μου φαίνονται κάπως πολλά για day one! Μήπως να περιμένω;
Η σίγουρη λύση είναι η αναμονή! Η άλλη επιλογή για αυτούς που "καίγονται" να το αποκτήσουν είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού. Το προσφέρουν μαζί με την αποστολή, σε αντιστοιχία με το Ευρώ, έως και 20 με 25 Ευρώ φθηνότερα!
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου...Και εγώ είμαι σχετικά νέος στον επαγγελματικό χώρο μου, οπότε αυτό που λες το βλέπω καθημερινά! Ακριβώς για αυτό το λόγω έχω στρέψει το βλέμμα μου προς τα site του εξωτερικού που σε ΟΛΑ τα προϊόντα τους είναι κατά πολύ φθηνότερα από τα ελληνικά ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα... Μία τρίτη λύση είναι να το δανειστούμε από όπου βρούμε τώρα που ακόμα μας το επιτρέπουν!!!