- Τώρα είναι 19 Ιούλ 2025, 23:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Επιτέλους ήρθε το Wii U. Άρχισα με batman arkam city και sonic and all stars racing transformed. Πολύ ωραία παιχνίδια. Ειδικά το batman, εντυπωσιακό.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Καλησπέρα. Εγώ παίζω το εκπληκτικό XCOM Enemy Unknown. Ενα παιχνίδι στρατηγικής που είχα την τύχη να παίξω και τον "μπαμπά" του σε έναν 386
Απο πλευράς στρατηγικής είναι πολύ καλό και μάλιστα για τους γνώστες υπάρχει έξτρα επίπεδο δυσκολίας. Οι μάχες δεν είναι επαναλαμβανόμενες αν και μπορεί να έχετε αυτήν την αίσθηση. Τούτο οφείλεται στο γεγονός πως ποτέ δεν μπορείς να επαναπαυτείς ή να κάνεις ντου. Πάντα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου.
Εγώ προσωπικά βρήκα το απόλυτο strategy για αυτόν τον καιρό (μέχρι να κυκλοφορήσει το Rome 2)...

Απο πλευράς στρατηγικής είναι πολύ καλό και μάλιστα για τους γνώστες υπάρχει έξτρα επίπεδο δυσκολίας. Οι μάχες δεν είναι επαναλαμβανόμενες αν και μπορεί να έχετε αυτήν την αίσθηση. Τούτο οφείλεται στο γεγονός πως ποτέ δεν μπορείς να επαναπαυτείς ή να κάνεις ντου. Πάντα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου.
Εγώ προσωπικά βρήκα το απόλυτο strategy για αυτόν τον καιρό (μέχρι να κυκλοφορήσει το Rome 2)...
CPU: Intel Wolfdale 2.8GHz (286 x 10.5 = 3003 MHz)
Mobo: Gigabyte P35C-DS3R
RAM: Corsair XMS PC2-6400 3GB CL4
GPU: ATi 4890 1GB
XCOM fan
Mobo: Gigabyte P35C-DS3R
RAM: Corsair XMS PC2-6400 3GB CL4
GPU: ATi 4890 1GB
XCOM fan
-
aliengoa - Δημοσιευσεις : 2
aliengoa έγραψε:Καλησπέρα. Εγώ παίζω το εκπληκτικό XCOM Enemy Unknown. Ενα παιχνίδι στρατηγικής που είχα την τύχη να παίξω και τον "μπαμπά" του σε έναν 386![]()
Οοοο, Ανυπομονώ να το παίξω τόσο πολύ, ήταν στην λίστα μου για αγορά και ήρθε δώρο εξ ουρανού απ την Sony!! Μόνο δύο μέρες έμειναν και θα είναι στο Playstation 3 μου! Thanks God, I am Plus+!

Υ.Γ. Καλώς ήρθες στην παρέα μας aliengoa! Have a good time!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Τελειώνω το Gears of War to 3 και ταυτόχρονα ξεκίνησα το Dragon's Dogma ενω τιμάω και το Fifa Ultimate Τeam για να περάσει η ώρα!!

-
Demons ElGreco - Δημοσιευσεις : 19
LIONHEART έγραψε:αν το εχεις σε χ360 το dragon dogma να κανονίσουμε κανα co-op.Επέστρεψα μετα απο 4 χρόνια στο command and coquer tybirrian wars και τελίωσα επιτέλους το campain των nod
Ναι χβοχ lionheart
Demons ElGreco κάνε add όποτε θες, αλλα κάτσε να το καταλάβω το παιχνίδι πρώτα αχαχ

-
Demons ElGreco - Δημοσιευσεις : 19
Ξεκίνησα και το ZombiU. Πολύ αγχωτικό παιχνίδι αλλά και πολύ ωραίο. Νομίζω από τα καλύτερα survival horror παιχνίδια. Πολύ προσεγμένο και υπερβολικά ρεαλιστικό.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες