News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 03 Ιουν 2013, 16:57

Nintendo E3 website goes live
Nintendo Direct presentation kicks off on June 11

Εικόνα

The site - http://e3.nintendo.com/ - promises announcements, video tours and interviews, and features silhouette artwork for Wind Waker, Pikmin, Mario and Luigi, Beautiful 101 and more.

It also has a countdown to the firm's major E3 Nintendo Direct webcast taking place June 11 at 7am Pacific (3pm UK), which it will offer this year instead of hosting a traditional press briefing.

Company president Satoru Iwata told investors in April that Nintendo will hold one closed event for American distributors, and another closed hands-on experience event for mainly Western media, but will ditch the 'large-scale' E3 press conference.

By holding separate, smaller meetings with distributors and media, he said, Nintendo hopes it will be able to deliver its messages more appropriately and effectively based on the various needs of different groups.

Nintendo of America has confirmed plans to offer non-E3 attendees hands-on time with four unreleased Wii U games at US Best Buy locations during E3 week, starting June 10.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Gohan » 03 Ιουν 2013, 19:56

Τι να λεμε ειμαστε τοσο overhyped που ειναι δυσκολο να ικανοποιηθουμε απολυτα! Σαν προσφατως κατοχος wii u εχω περισσοτερο ενδιαφερον απο οτι για την υπολοιοη e3!
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 03 Ιουν 2013, 23:32

Κάτι θα γίνει σίγουρα. Για να προσθέσω και στο προηγούμενο comment μου, το GAME έχει και The legend of Zelda HD και Super smash Bros U πάλι date TBC-2013. Οπότε μπορεί να υπάρξει σχετική ανακοίνωση στο Direct. Πάντως είναι καλή ευκαιρία για την Ninty να χτυπήσει τώρα με δυνατούς τίτλους, γιατί ο κόσμος θα έχει στραμμένη τη προσοχή του στις νέες κονσόλες από MS και Sony και η Ninty πρέπει να κάνει κάτι καλό για να μαγνητίσει τα βλέμματα.

Σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ κάτοχος Wii U. Δεν μπορώ να περιμένω! :D
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 04 Ιουν 2013, 13:01

Wii U θα χτυπήσω και εγώ στο τελευταίο 3 μηνο του 2013, εφόσον πάει καλά το οικονομικό μου πρόγραμμα.

Απλά το Ζέλντα WW HD δε το χάνω. Δε το έχω παίξει, οπότε είναι τρελό πακέτο. Έχω και ένα Mon. Hun. 3 Ultimate που περιμένει (i love you enternity :)) συν ό,τι καλό ανακοινωθεί στην Ε3 τώρα. Θα είναι καλή περίοδος για αγορά δλδ.

Το PS4 θα το αφήσω και αυτό για κανά χρόνο για να ωριμάσει, να βγουν τίτλοι κτλ.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Ιουν 2013, 17:20

The lovely evolution of Nintendo controllers

H εξελιξη των ειδων :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Gohan » 05 Ιουν 2013, 11:21

του snes και n64 αποτελουν σημειο αναφορας για την εξελιξη των χειριστηριων! Και φυσικα και του cube για το πολυ τελειο τροπο που κουμπωνε στα χερια!
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 05 Ιουν 2013, 15:21

Gohan έγραψε:του snes και n64 αποτελουν σημειο αναφορας για την εξελιξη των χειριστηριων! Και φυσικα και του cube για το πολυ τελειο τροπο που κουμπωνε στα χερια!

Συμφωνώ απόλυτα. Το χειριστήριο του Ν64 είναι ίσως το καλύτερο για μένα. Βόλευε απίστευτα. Και όντως και του GC βόλευε πολύ αν και δεν του φαινόταν. Πάντως η Nintendo βλέπουμε ότι πειραματίζεται με τα χειριστήρια και της βγαίνει. Η Sony έχει αλλάξει ελλάχιστα το dualshock, που είναι βέβαια πολύ επιτυχημένο και βολικό αλλά νομίζω το σχέδιο έχει παλιώσει. Μπορεί να πειραματιστεί και να βγάλει κάτι τελείως διαφορετικό και καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για την MS που βέβαια είναι λιγότερα χρόνια στον χώρο αλλά δεν φαίνεται να θέλει να πειραματιστεί με το χειριστήριο και φάνηκε και από αυτό του One. Ωραίο χειριστήριο αλλά ουσιαστικά ίδιο με τα προηγούμενα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Gohan » 05 Ιουν 2013, 19:13

Μπορει να ειπωθει μαλιστα οτι η nintendo φαινεται να κυνηγα την πρωτοτυπια στα χειριστηρια και οχι στον τεχνολογικο εξοπλισμο των μηχανηματων της.
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσίευσηαπό Maxus » 05 Ιουν 2013, 19:30

Του Ν64 ήταν τρέλα!Πρωτη φορα αναλογικός μοχλός και δονηση,ειχα χαζεψει!Μετά το αντεγραψαν φυσικά και sony,ms.
Γενικά η nintendo την καινοτομια την έχει αλλα δεν της βγαινει παντα σε καλο,τωρα προσπαθουν κατι να κανουν και οι αλλοι.
Απτα τωρινα παντως καλυτερο θεωρω του xbox360,oι δυο διαγωνιοι αναλογικοι με εχουν βολεψει τρελά.Το μονο κακο του ειναι ο χωρος που πιανουν οι μπαταριες απο πισω.
Άβαταρ μέλους
Maxus

Δημοσιευσεις : 71

Δημοσίευσηαπό Shepard » 06 Ιουν 2013, 17:11

Eidos life president: Nintendo should have its IP 'on every platform'
"Otherwise a whole generation of young people will miss out on their games," says Livingstone

Εικόνα

Speaking at non-profit organisation the Bristol Games Hub, the industry veteran and CBE didn't specifically say he was concerned about Nintendo's struggle to reach a broad audience with existing platforms like Wii U, but simply appeared to suggest he'd like everyone to be able to experience the Japanese company's IP.

Livingstone said (via Pocket Gamer): "Nintendo should have their IP on every platform. Otherwise a whole generation of young people will miss out on their games."

Investors and analysts have broached the subject of Nintendo releasing its games on mobile devices on multiple occasions, but Nintendo has always strongly rejected the suggestion.

In September 2011, Nintendo boss Satoru Iwata shot down the possibility of the company turning to mobile games development in a bid to boost profits, stating:

"This is absolutely not under consideration,"
he said. "If we did this, Nintendo would cease to be Nintendo. Having a hardware development team in-house is a major strength. It's the duty of management to make use of those strengths.

"It's probably the correct decision in the sense that the moment we started to release games on smartphones we'd make profits. However, I believe my responsibility is not to short term profits, but to Nintendo's mid and long term competitive strength."
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB