Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό spinemm » 09 Μάιος 2013, 16:50

Sine Mora
Smart As
Lego Lord of the Rings
Lego Pirates of the Caribbean
Sly Cooper
WRC3
INJUSTICE Gods among US
Gears of War 1,3

Λιγο απο ολα!! :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό spinemm » 09 Μάιος 2013, 18:17

Ξεκινησα το Catherine ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιχνιδι!!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό evergrey » 09 Μάιος 2013, 18:36

Για 5η συνεχομενη μερα Hitman Absolution.Απορω κατι 7αρια που "μαζεψε" αυτη η παιχνιδαρα.Ειμαι στο επιπεδο Factory και με stealth απο την αρχη τα εχω βρει μπαστουνια!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό johnaras002 » 09 Μάιος 2013, 18:45

Metal Gear Solid 3: Snake Eater HD αυτή είναι παιχνιδάρα... για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Άβαταρ μέλους
johnaras002

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 10 Μάιος 2013, 16:16

Τελικά ξαναακύρωσα το Portrait of Ruin και έπιασα το Dragon Quest IV στο 3ΔΣ. Πολύ κλασσική JRPG εμπειρία. Ελπίζω να με κρατήσει όπως με κράτησε το ΙΧ.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 10 Μάιος 2013, 19:17

Kalhspera . Epsaxna kapoio paixnidi auto to kairo kai skeftomai na agorasw to Anna - Extended Edition . Apo video youtube fainetai kalo . To exei paiksei kaneis na mou pei thn gnwmh tou ?
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό darklimbo » 10 Μάιος 2013, 22:29

Guild Wars 2,Tomb Raider
Άβαταρ μέλους
darklimbo

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 11 Μάιος 2013, 03:31

Έχει πέσει μεγάλο κάψιμο τις τελευταίες μέρες στο Anno 2070. Συνεχόμενα 8ωρα και 10ωρα.

Έχω τελειώσει την αποστολή Power Games (θεωρείται η πιο δύσκολη) και μόνο αυτή μου πήρε 54 ώρες (οι πιο απλές αποστολές στο Anno 2070 διαρκούν συνήθως κανένα 10ωρο). Πήρα επίσης το expansion Blue Ocean και τελείωσα το νέο campaign (πολλά 10ωρα και εκεί) και τώρα έχω ξεκινήσει νέο continuous game και βρίσκομαι στις 38 ώρες.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 11 Μάιος 2013, 04:14

Συνεχιζω το υπεροχο fire emblem! Ισως εκανα λαθος που εβαλα hard στο 1ο Playthrough, γιατι πεφτει αρκετο replay σε συγκεκριμενους χαρτες(και δεν κρατανε και λιγο καποιοι απο αυτους), αλλα το οτι αντι να με απομακρυνει η δυσκολια αυτη, με εθιζει, τα λεει ολα για το ποιον του τιτλου.

Οταν εχεις ενα τοσο αρτιο gameplay δε βαριεσαι καθολου! Μαγεια... Και ισως η καλυτερη ιδεα ever για strategy rpg το support/pairing των χαρακτηρων, οσο προχοραω και το μαθαινω, τοσο τρελαινομαι και γινομαι πραγματικος tactitian! Που να παω κ παρακατω και να κανουν κ κανα παιδι τα ζευγαρια που εχω σχηματισει... Αρρωστεια!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 11 Μάιος 2013, 08:45

Αν και λιγο τελευταια παιζω λιγότερο ασχολούμαι με το Heroes of ruin και με το uncharter στο 3DS kai PSVITA ...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB