- Τώρα είναι 20 Ιούλ 2025, 10:49 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
alex4444 έγραψε:Liwnw fire enmblem awakening sto hard kai dilwnw enthusiasmenos!
Μάλλον θα είναι το επόμενό μου game, μιας που (δυστηχώς) έχω μόνο λίγες ώρες για να τελειώσει το VLR.
Από την άλλη σκέφτομαι να πιάσω το Castlevania: Portrait of Ruin, γιατί θα φύγει πιο γρήγορα από το FE: A...

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Μόλις τελείωσα (σικ) την επική saga του Mass Effect (ναι ξέρω, too damn late, αλλά κάλιο αργά, παρά ποτέ, right ?) και μπορώ να πω οτι μου άφησε απίστευτα συναισθήματα (και ανάμεικτα γενικότερα, κυρίως λόγω του τέλους).
Το θέμα είναι τώρα άλλο. Ξαφνικά νιώθω άδειος από "γκαύλα" για οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι (sensitive or what ?
). Έπαιξα λίγο Fifa, λίγο 2K13, λίγο AoE 2 HD, τίποτα, βαρεμάρα στο 10λεπτο. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό παιχνίδι για να ξεχάσω (για λίγο) την θυσία του Shepard (ή μήπως όχι ?
) στον βωμό της διαγαλαξιακής σωτηρίας ? Θα προτιμούσα RPG style (οποιοδήποτε είδος).
ΥΓ. Έχω παίξει όλες τις μεγάλες σειρές γενικώς, AC, GoW κτλ. θέλω κάτι εντελώς καινούργιο.
Το θέμα είναι τώρα άλλο. Ξαφνικά νιώθω άδειος από "γκαύλα" για οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι (sensitive or what ?

ΥΓ. Έχω παίξει όλες τις μεγάλες σειρές γενικώς, AC, GoW κτλ. θέλω κάτι εντελώς καινούργιο.
-
Red Patras - Δημοσιευσεις : 24
Αδερφε και γω μολις ξανατελειωσα το mass effect γιατι ειναι παιχνιδαρα και σκεφτομαι να ξεκινησω bioshock infinity. Ειναι FPS με στοιχεια RPG μεσα...
-
steveskarlis - Δημοσιευσεις : 16
Μιας που ακόμα να ξεπεράσω το σοκ του Zero Escape 2 (γίνομαι κουραστικός, αλλά καλό είναι να το δοκιμάσετε μαζί με το πρώτο φυσικά...), περιμένω να μου έρθει το Dragon Quest 4 για DS για να το ξεκινήσω.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
steveskarlis έγραψε:Αδερφε και γω μολις ξανατελειωσα το mass effect γιατι ειναι παιχνιδαρα και σκεφτομαι να ξεκινησω bioshock infinity. Ειναι FPS με στοιχεια RPG μεσα...
Να σου πω, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την σειρά του Bioshock. Είχα ακούσει οτι πρόκειται για απόγονος του απίθανου System Shock και είχα ενθουσιαστεί, αλλά για κάποιον (ανεξήγητο θα έλεγα) λόγο δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί του.
Αξίζει να παίξω και τα 2 πρώτα παιχνίδια, πριν δοκιμάσω το Infinite (γιατί αν δεν απατώμαι, πρέπει να είναι το τελευταίο παιχνίδι -μέχρι τώρα- της σειράς) ?
Ευχαριστώ πάντως. Ήδη το review του enternity (ναι, το ομολογώ, μου είχε διαφύγει, ένοχος!) με παρακίνησε ιδιαίτερα να ασχοληθώ.
ΥΓ. 10 λέει! What da fack ?
-
Red Patras - Δημοσιευσεις : 24
Ούτε εγώ είχα ασχοληθεί με τη σειρά αλλά φαίνεται ενδιαφέρον...πολύ λεπτομερές review και γενικά φαίνεται καλό. Πάντως απ'οτι εχω διαβάσει είναι πιο πρόσφατο το infinity αλλά δεν είναι sequel είναι ανεξάρτητο παιχνίδι από τα άλλα 2...
-
steveskarlis - Δημοσιευσεις : 16
Red Patras έγραψε:steveskarlis έγραψε:Αδερφε και γω μολις ξανατελειωσα το mass effect γιατι ειναι παιχνιδαρα και σκεφτομαι να ξεκινησω bioshock infinity. Ειναι FPS με στοιχεια RPG μεσα...
Να σου πω, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την σειρά του Bioshock. Είχα ακούσει οτι πρόκειται για απόγονος του απίθανου System Shock και είχα ενθουσιαστεί, αλλά για κάποιον (ανεξήγητο θα έλεγα) λόγο δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί του.
Αξίζει να παίξω και τα 2 πρώτα παιχνίδια, πριν δοκιμάσω το Infinite (γιατί αν δεν απατώμαι, πρέπει να είναι το τελευταίο παιχνίδι -μέχρι τώρα- της σειράς) ?
Ευχαριστώ πάντως. Ήδη το review του enternity (ναι, το ομολογώ, μου είχε διαφύγει, ένοχος!) με παρακίνησε ιδιαίτερα να ασχοληθώ.
ΥΓ. 10 λέει! What da fack ?
Αν και το Infinite δεν έχει να κάνει με την ιστορία του Bioshock 1 και 2 το πρώτο επιβάλεται να το παίξεις.

Έγω παίζω Blood Dragon,X-com και Dead Island Riptide σε PC.

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες