- Τώρα είναι 20 Ιούλ 2025, 14:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
εβαλα λιγο το metro2033 που το ειχα παρει τσαμπα σε προσφορα του steam. Eχει τρομερη ατμοσφαιρα, αλλα κατα τη γνωμη μου ο χειρισμος χωλαινει. Eνας χαμος γινεται με την καμερα, πολυ κουνημα! Κι ο χαρακτηρας καμια αισθηση βαρους. Στα στενα που διαδραματιζεται το παιχνιδι τα εξης θεματακια μειωνουν την εμπειρια. Eλπιζω παρακατω να αλλαξω γνωμη.
Πριν λιγο εφτιαξα το χαρακτηρα μου στο fire emblem awakening, που μαλλον θα μονοπωλησει το ενδιαφερον μου αυτη την περιοδο.
Πριν λιγο εφτιαξα το χαρακτηρα μου στο fire emblem awakening, που μαλλον θα μονοπωλησει το ενδιαφερον μου αυτη την περιοδο.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
^Το 2033 είναι πολύ καλό FPS, απλά τα προβλήματα του το χαντάκωσαν. Ας ελπίσουμε ότι στο Last Light να δουλεύουν όλα ρολόι.
Εγώ έκλεισα 50 ώρες στο Virtue's Last Reward και έχω μπει για τα καλά στα βαθιά... Παρακαλάω να μη τελειώσει, γιατί όλα θα μου φαίνονται υποδυεέστερα μετά από αυτό. Καιρό είχα να νιώσω τόσα συναισθήματα από σενάριο-χαρακτήρες-concept.
Εγώ έκλεισα 50 ώρες στο Virtue's Last Reward και έχω μπει για τα καλά στα βαθιά... Παρακαλάω να μη τελειώσει, γιατί όλα θα μου φαίνονται υποδυεέστερα μετά από αυτό. Καιρό είχα να νιώσω τόσα συναισθήματα από σενάριο-χαρακτήρες-concept.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης