Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 24 Απρ 2013, 20:29

Παιζω ενα δωρακι απο Plus το Thomas Was Alone.Puzzle game με καλη διαρκεια.Κανα 2ωρο παιζω και εχω ακομα "ψωμι".
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 24 Απρ 2013, 23:01

Κillzone 1. Υποτιμημένος τίτλος κατά την γνώμη μου. Έχει ωραία ατμόσφαιρα πολέμου και τo gameplay πολύ καλό για PS2 τίτλο. Συνέχεια έχει επιτέλους η Ratchet and Clank Trilogy.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Απρ 2013, 02:24

alex4444 έγραψε:@PetrifieD- Στο ds εχουν βαλει και καμια 30αρια εξτρα, λες και δεν ηταν ηδη σκετο παλουκι τα 120!!!

Ναι το ξέρω. Νομίζω έχουν βάλει και τον Luigi (;) ο οποίος ηταν ένας αστικός μύθος την εποχή του N64. Αν είχα 3DS θα ήταν σίγουρη αγορά. Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Ήλπιζα και στο virtual console του Wii να είχε κάποια extra αλλά δεν πειράζει, μου αρκεί και έτσι. Είμαι στα 100 αστέρια τώρα, θέλω μερικά ακόμα για να τελειώσω όλες τις πίστες με 6 αστέρια (δεν έχω πάει και τελευταίο bowser ακόμα) και μετά θα πρέπει να πάρω και τα αστέρια από τα 100 νομίσματα. Πολύ δουλειά έχει αυτό το παιχνίδι :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 25 Απρ 2013, 12:38

Συγκεκριμενα εχουν βαλει Yoshi-Luigi-Wario και μαλιστα ως βασικους Playable χαρακτηρες απαραιτητους για τα μισα αστερια! Μου αρεσε πολυ αυτη η προσθηκη.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό evergrey » 25 Απρ 2013, 18:09

Lord of the Rings: War in the North ακαθεκτος!Εχει τα θεματακια του αλλα πριν απο 10 χρονια περιπου που ειχα παιξει το τελευταιο μου LOTR game(The Two Towers)αυτο μου φαινετε πολυ καλο.Στις αραχνες ειμαι,εχω ακομα ψωμι;
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 25 Απρ 2013, 19:14

evergrey έγραψε:Lord of the Rings: War in the North ακαθεκτος!

Αν το έχεις στο Χ360 κανε invate ;)

τωρα τελευταια εχει πεσει η τρομερή διάθεση ασχολουμαι με το psvita και το 3ds το uncharter και το revelations αντιστοιχα...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό evergrey » 26 Απρ 2013, 00:46

LIONHEART έγραψε:
evergrey έγραψε:Lord of the Rings: War in the North ακαθεκτος!

Αν το έχεις στο Χ360 κανε invate ;)

τωρα τελευταια εχει πεσει η τρομερή διάθεση ασχολουμαι με το psvita και το 3ds το uncharter και το revelations αντιστοιχα...

Δυστηχως φιλε μου μια κονσολα εχω(PS3).Παντος λαο δυσκολα βρισκω για Online.Anyway...στο θεμα μας.Εβαλα σημερα και δοκιμασα λιγο το The Cave.Αρκετα καλο και με εξυπνους γριφους.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 26 Απρ 2013, 04:49

@evergrey To τερματισα πριν κανα δυο χρονια, δεν ηταν και απογοητευση. Το στορυ και οι μαχες ηταν αξιοπρεπη. Απογοητευση ηταν οτι σε τοσο μεγαλο κοσμο και δεν υπηρχε τιποτε για ψαξιμο παρα κατι ψιλοευκολα quests! Αν εισαι εκει που νομιζω, εχεις ακομη...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Goss » 26 Απρ 2013, 21:57

Πριν από κάτι μέρες τελείωσα το Saints Row The Third και σήμερα που βρήκα ελεύθερο χρόνο ξεκίνησα το The Legend of Zelda: A Link to the Past!!!
Άβαταρ μέλους
Goss

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό Tidus » 26 Απρ 2013, 23:19

Ni no kuni:wrath of the white witch :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tidus

Δημοσιευσεις : 12

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση