Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Holyshock » 18 Απρ 2013, 13:46

evergrey έγραψε:Τελος με το απιστευτο The Walking Dead.Οποτε βρουμε χρονο σειρα εχει το Okami HD.

Τ' άξιζε τα λεφτάκια του! Καιρό είχαμε να δούμε ένα adventure στις κονσόλες.

@sackboy δε μου έκοψε καθόλου:P σε έκανα accept όμως!
Άβαταρ μέλους
Holyshock

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό mtifosi » 18 Απρ 2013, 20:19

Max Payne 3 στο pc και παλι η R* εδωσε ενα πολυ καλο τιτλο.
Άβαταρ μέλους
mtifosi

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό evergrey » 19 Απρ 2013, 19:19

Dead space Extraction.Παλευετε αλλα αυτη η καμερα μου εχει κανει τα ματια λιωμα!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 19 Απρ 2013, 19:42

Company Of Heroes 2 Beta. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό kessel » 20 Απρ 2013, 08:49

Castle crashers,πολύ καλό παιχνίδι!
Άβαταρ μέλους
kessel

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό teo13g » 20 Απρ 2013, 14:28

Αυτό τον καιρό παίζει πολλά πράγματα.Diablo,Lego city για διάλλειμα καμια βλακειούλα στο tablet αλλά μην ξεγνάτε παίζει game of thrones
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
teo13g

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό Kostasmav » 20 Απρ 2013, 17:58

Metro 2033 παίζω τώρα και με το που θα το τελειώσω, περιμένει το Batman Arkham City GOTY....Παιχνιδάρες και τα δύο !!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Kostasmav

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό assassin » 21 Απρ 2013, 04:53

Kostasmav έγραψε:Metro 2033 παίζω τώρα και με το που θα το τελειώσω, περιμένει το Batman Arkham City GOTY....Παιχνιδάρες και τα δύο !!!!!!!!!

Archam City... Το καλυτερο superhero game που εχει βγει ποτε και το κλαυτερο figting system σε παιχνιδι
Άβαταρ μέλους
assassin

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό Kostasmav » 21 Απρ 2013, 09:56

assassin έγραψε:
Kostasmav έγραψε:Metro 2033 παίζω τώρα και με το που θα το τελειώσω, περιμένει το Batman Arkham City GOTY....Παιχνιδάρες και τα δύο !!!!!!!!!

Archam City... Το καλυτερο superhero game που εχει βγει ποτε και το κλαυτερο figting system σε παιχνιδι

Ναι ναι έτσι έχω διαβάσει κι εγώ. Οτι είναι ανώτερο του Archam Asylum που ούτως ή αλλιώς μου άρεσε τρομερά το σύστημα μάχης και το ..." ξυλίκι" που έπεφτε εκεί μέσα :D ... Οπότε με το που τελειώσω το Μετρο .... απευθείας Μπάτμαν χωρίς διάκοπη !!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Kostasmav

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Απρ 2013, 00:59

Κατέβασα πριν κάτι μέρες από το virtual console του Wii το Super Mario 64. Τι φοβερό παιχνίδι ήταν αυτό; και τι ωραίες αναμνήσεις μου ξύπνησε. Πολλά από τα αστέρια θυμάμαι ακόμα πως να τα πάρω και με ξάφνιασε αυτό μετά από τόσα χρόνια. Είναι δε και ωραία πρόκληση να μαζέψει κανείς και τα 120 αστέρια του παιχνιδιού.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB