- Τώρα είναι 20 Ιούλ 2025, 18:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
καλα και γω που δεν το γραψα...συνεχιζω να παιζω nba2k13 απο τον Οκτωβρη (πρωτη χρονια που το πηρα)....και μετα απο ενα season που το πηρα με Spyrs....ξεκινησα assosiation με Bulls..στο superstar πλεον (8λεπτα ματς να γουσταρω)...και ζοριζομαι τωρα τελευταια γιατι το ειχα αφησει λογω farcry3 και uncharted...ηρθε και το batman arkham city τωραα....
-
tak96 - Δημοσιευσεις : 246
uncharretd 3 η παιχνιδαρα!!!
παιζω τωρα το δυσκολο!!!
το batman δν το ανοιξει ακομα...
εχουμε τιτλους να παιξουμε ενα σωρο...παλι καλα...γτ με τις νεες κονσολες σκουρα τα βλεπω!!!
παιζω τωρα το δυσκολο!!!
το batman δν το ανοιξει ακομα...
εχουμε τιτλους να παιξουμε ενα σωρο...παλι καλα...γτ με τις νεες κονσολες σκουρα τα βλεπω!!!
-
pro-patzis - Δημοσιευσεις : 27
Σχεδόν έφτασα στο τέλος του βασικού σεναρίου της POKEMON BLACK II. Επίσης ασχολούμαι με τα errands του Ni No Kuni.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Sackboy έγραψε:Killzone 3. Ίσως να μην έχει το learning curve του Killzone 2(που είναι απο τα αγαπημένα μου FPS) εξακολουθεί όμως να έχει διασκεδαστικό online.
ΚΖ3 παιχνιδάρα και στο online του και εγώ ακόμα το πάιζω που και που δεν έχει τον κόσμο που είχε παλιά γιατί ελάχιστοι παίζουν το ρόλο τους (για να πάρεις rivive πρέπει να κάνεις αίτηση στα κεπ)
-
Holyshock - Δημοσιευσεις : 26
Holyshock έγραψε:Sackboy έγραψε:Killzone 3. Ίσως να μην έχει το learning curve του Killzone 2(που είναι απο τα αγαπημένα μου FPS) εξακολουθεί όμως να έχει διασκεδαστικό online.
ΚΖ3 παιχνιδάρα και στο online του και εγώ ακόμα το πάιζω που και που δεν έχει τον κόσμο που είχε παλιά γιατί ελάχιστοι παίζουν το ρόλο τους (για να πάρεις rivive πρέπει να κάνεις αίτηση στα κεπ)
Άμα θές κάνε με add. Εγώ στα περισσότερα παιχνίδια βρίσκω 24 παίχτες.

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες