Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό tak96 » 14 Απρ 2013, 15:08

καλα και γω που δεν το γραψα...συνεχιζω να παιζω nba2k13 απο τον Οκτωβρη (πρωτη χρονια που το πηρα)....και μετα απο ενα season που το πηρα με Spyrs....ξεκινησα assosiation με Bulls..στο superstar πλεον (8λεπτα ματς να γουσταρω)...και ζοριζομαι τωρα τελευταια γιατι το ειχα αφησει λογω farcry3 και uncharted...ηρθε και το batman arkham city τωραα....
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό pro-patzis » 14 Απρ 2013, 20:32

uncharretd 3 η παιχνιδαρα!!!

παιζω τωρα το δυσκολο!!!
το batman δν το ανοιξει ακομα...

εχουμε τιτλους να παιξουμε ενα σωρο...παλι καλα...γτ με τις νεες κονσολες σκουρα τα βλεπω!!!
Άβαταρ μέλους
pro-patzis

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό Holyshock » 14 Απρ 2013, 21:55

Με τις νέες θα είναι η καλύτερη μας, μέχρι να τις πάρουμε θα πέσουν οι τιμές σε οτι παιχνίδι μας λείπει και θέλουμε να παίξουμε και θα γεμίσουν και οι αγγελίες μεταχειρισμένα!
Άβαταρ μέλους
Holyshock

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 15 Απρ 2013, 10:08

Σχεδόν έφτασα στο τέλος του βασικού σεναρίου της POKEMON BLACK II. Επίσης ασχολούμαι με τα errands του Ni No Kuni.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 16 Απρ 2013, 15:02

Killzone 3. Ίσως να μην έχει το learning curve του Killzone 2(που είναι απο τα αγαπημένα μου FPS) εξακολουθεί όμως να έχει διασκεδαστικό online.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Holyshock » 16 Απρ 2013, 15:21

Sackboy έγραψε:Killzone 3. Ίσως να μην έχει το learning curve του Killzone 2(που είναι απο τα αγαπημένα μου FPS) εξακολουθεί όμως να έχει διασκεδαστικό online.

ΚΖ3 παιχνιδάρα και στο online του και εγώ ακόμα το πάιζω που και που δεν έχει τον κόσμο που είχε παλιά γιατί ελάχιστοι παίζουν το ρόλο τους (για να πάρεις rivive πρέπει να κάνεις αίτηση στα κεπ)
Άβαταρ μέλους
Holyshock

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 16 Απρ 2013, 15:54

Holyshock έγραψε:
Sackboy έγραψε:Killzone 3. Ίσως να μην έχει το learning curve του Killzone 2(που είναι απο τα αγαπημένα μου FPS) εξακολουθεί όμως να έχει διασκεδαστικό online.

ΚΖ3 παιχνιδάρα και στο online του και εγώ ακόμα το πάιζω που και που δεν έχει τον κόσμο που είχε παλιά γιατί ελάχιστοι παίζουν το ρόλο τους (για να πάρεις rivive πρέπει να κάνεις αίτηση στα κεπ)

Άμα θές κάνε με add. Εγώ στα περισσότερα παιχνίδια βρίσκω 24 παίχτες.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσίευσηαπό Holyshock » 16 Απρ 2013, 22:01

Δε βρίσκω το id σου στο προφίλ, τσέρακρε το προφίλ μου και κάνε με add
Άβαταρ μέλους
Holyshock

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 16 Απρ 2013, 22:44

Holyshock έγραψε:Δε βρίσκω το id σου στο προφίλ, τσέρακρε το προφίλ μου και κάνε με add

Η gamercard μου δεν φαίνεται?!? :D

Τεσπα σου έστειλα request! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσίευσηαπό evergrey » 18 Απρ 2013, 11:47

Τελος με το απιστευτο The Walking Dead.Οποτε βρουμε χρονο σειρα εχει το Okami HD.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB