- Τώρα είναι 20 Ιούλ 2025, 18:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Χθές έβαλα το nba2k13 και βλέπω να αργεί να ξαναβγεί απο το ps3 μου καθώς πέρα απο παιχνιδάρα, έστω και λίγο να γουστάρετε μπάσκετ και nba θα το λατρέψετε, έχει τόσες επιλογές τόσο στο career mode όσο και στο association mode που πραγματικά πρέπει να φάς αρκετές ώρες.
Και ειδικά το 2πλό με φιλό ειναι πολύ πιο διασκεδαστικό απο το 2πλό ποδοσφαιράκι και δεν είμαι τόσο φίλος του μπάσκετ.
Και ειδικά το 2πλό με φιλό ειναι πολύ πιο διασκεδαστικό απο το 2πλό ποδοσφαιράκι και δεν είμαι τόσο φίλος του μπάσκετ.
-
Holyshock - Δημοσιευσεις : 26
Sackboy έγραψε:Το άπταιστο Battlefield: Bad Company 2. Ακόμα και μετά απο 3 χρόνια το παιχνίδι είναι απίστευτα διασκεδαστικό. Απορώ τι πήγε στραβά εκεί στην DICE γιατί το Battlfield 3 σίγουρα έχασε την Battlefield αίσθηση και τον fun factor που είχαν όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.
Το ρίξανε στο online το οποίο είναι κ αυτο πολύ διασκεδαστικό αλλά το single player του bf3 σε σχέση με του bf2 δεν το φτάνει ούτε στο μικρό του δακτυλάκι.
-
Holyshock - Δημοσιευσεις : 26
2κ13 παντα διπλο με φιλο...παιχνιδαρα σοβαρη...
χθες ξεκινησα το far cry 3...
δν το περιμενα τοσο καλο αλλα εχει σωστο κ ενδιαφερον το στοιχειο της διαβιωσης...
χθες ξεκινησα το far cry 3...
δν το περιμενα τοσο καλο αλλα εχει σωστο κ ενδιαφερον το στοιχειο της διαβιωσης...
-
pro-patzis - Δημοσιευσεις : 27
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες