- Τώρα είναι 20 Ιούλ 2025, 21:30 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Λίγο πριν το τελικό boss στο Ni No Kuni. ΘΑ το τελειώσω αύριο και το διήμερο στην Καστοριά θα ασχοληθώ με Pokemon Black II.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Από χτες το βράδυ ξαναέπιασα το Dark Souls για 2η playthrough, ήδη χτύπησα την 1η καμπάνα, έφαγα την Moonlight Butterfly και το Κοπρόσκυλο τον Sif.
Λέω να βάλω πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια της ημέρας DS, ενώ τις βραδυνές ώρες Virtue's Last Reward, μιας που αυτό χρειάζεται συγκέντρωση και αφοσίωση.
Λέω να βάλω πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια της ημέρας DS, ενώ τις βραδυνές ώρες Virtue's Last Reward, μιας που αυτό χρειάζεται συγκέντρωση και αφοσίωση.
Τελευταία επεξεργασία από G3n3raL86 και 11 Απρ 2013, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
G3n3raL86 έγραψε:Από χτες το βράδυ ξαναέπιασα το Dark Souls για 2η playthrough, ήδη χτύπησα την 1η καμπάνα, έφαγα την Moonlight Butterfly και το Κοπρόσκυλο τον Sif.
Κοπροσκυλο ο sif??? Αν εχεις την prepare to die edition η το dlc artorias of the abyss, θα δεις λιγα πραγματα για την ιστορια του.
Κι εγω εχω ξεκινησει 2ο Playthrough και τωρα που το ξερω κι εχω καλα οπλα απο την αρχη μου φαινεται εντυπωσιακα ευκολοτερο απο το 1ο. Παντως λογω ελλειψης χρονου το αφησα στη μεση. Ξαναπιασα το code veronica x σημερα και νοσταλγησα παλιες καλες εποχες...
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
alex4444 έγραψε:G3n3raL86 έγραψε:Από χτες το βράδυ ξαναέπιασα το Dark Souls για 2η playthrough, ήδη χτύπησα την 1η καμπάνα, έφαγα την Moonlight Butterfly και το Κοπρόσκυλο τον Sif.
Κοπροσκυλο ο sif??? Αν εχεις την prepare to die edition η το dlc artorias of the abyss, θα δεις λιγα πραγματα για την ιστορια του.
Κι εγω εχω ξεκινησει 2ο Playthrough και τωρα που το ξερω κι εχω καλα οπλα απο την αρχη μου φαινεται εντυπωσιακα ευκολοτερο απο το 1ο. Παντως λογω ελλειψης χρονου το αφησα στη μεση. Ξαναπιασα το code veronica x σημερα και νοσταλγησα παλιες καλες εποχες...
Χμμ, και ένα άλλο παιδί παραξενεύτηκε που τον είπα κόπρο

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
@G3n3raL86 Θα ανεβει στα ματια σου μολις παιξεις το extra περιεχομενο, κρατιεμαι για να μη spoilerιασω τον τοπο!
Δε με δυσκολεψε τρελα εμενα, γενικα επειδη παιζω τα πιο πολλα bosses χωρις lock ειμαι πιο ευελικτος στο dodge. Και ο sif το ειχε αναγκη... Αντιθετως οι smough/ornstein αλλα και σχεδον ολα τα bosses του dlc μου εβγαλαν την παναγια! Τωρα πωρωθηκα παω να παιξω!!
Δε με δυσκολεψε τρελα εμενα, γενικα επειδη παιζω τα πιο πολλα bosses χωρις lock ειμαι πιο ευελικτος στο dodge. Και ο sif το ειχε αναγκη... Αντιθετως οι smough/ornstein αλλα και σχεδον ολα τα bosses του dlc μου εβγαλαν την παναγια! Τωρα πωρωθηκα παω να παιξω!!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες