Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό litanies » 10 Απρ 2013, 11:41

Τελείωσε και το Metal Gear Rising όντως και αυτό μικρό στην διάρκεια...σειρά έχει ένα παλιό παιχνίδι που δεν είχα ασχοληθεί μαζί του, Yakuza 3, μια βουτιά στην Ιαπωνική κουλτούρα...
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 10 Απρ 2013, 16:00

Dragon Age Origins στο XBOX 360...
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 11 Απρ 2013, 01:32

Λίγο πριν το τελικό boss στο Ni No Kuni. ΘΑ το τελειώσω αύριο και το διήμερο στην Καστοριά θα ασχοληθώ με Pokemon Black II.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό BoBKiD » 11 Απρ 2013, 10:34

Wipeout 2048 και Sly Cooper: Thives in Time στο PS Vita
Resident Evil 5: Gold Edition στο PS3 (προσπαθώ να ξεμπερδέψω με τα trophies του)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
BoBKiD

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 11 Απρ 2013, 13:09

Από χτες το βράδυ ξαναέπιασα το Dark Souls για 2η playthrough, ήδη χτύπησα την 1η καμπάνα, έφαγα την Moonlight Butterfly και το Κοπρόσκυλο τον Sif.

Λέω να βάλω πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια της ημέρας DS, ενώ τις βραδυνές ώρες Virtue's Last Reward, μιας που αυτό χρειάζεται συγκέντρωση και αφοσίωση.
Τελευταία επεξεργασία από G3n3raL86 και 11 Απρ 2013, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 11 Απρ 2013, 13:22

Lord of the Rings: War in North
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 11 Απρ 2013, 14:48

G3n3raL86 έγραψε:Από χτες το βράδυ ξαναέπιασα το Dark Souls για 2η playthrough, ήδη χτύπησα την 1η καμπάνα, έφαγα την Moonlight Butterfly και το Κοπρόσκυλο τον Sif.

Λέω να βάλω πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια της ημέρας DS, ενώ τις βραδυνές ώρες Virtue's Last Reward, μιας που αυτό χρειάζεται συγκέντρωση και αφοσίωση.

Κοπροσκυλο ο sif??? Αν εχεις την prepare to die edition η το dlc artorias of the abyss, θα δεις λιγα πραγματα για την ιστορια του.
Κι εγω εχω ξεκινησει 2ο Playthrough και τωρα που το ξερω κι εχω καλα οπλα απο την αρχη μου φαινεται εντυπωσιακα ευκολοτερο απο το 1ο. Παντως λογω ελλειψης χρονου το αφησα στη μεση. Ξαναπιασα το code veronica x σημερα και νοσταλγησα παλιες καλες εποχες...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 11 Απρ 2013, 16:49

alex4444 έγραψε:
G3n3raL86 έγραψε:Από χτες το βράδυ ξαναέπιασα το Dark Souls για 2η playthrough, ήδη χτύπησα την 1η καμπάνα, έφαγα την Moonlight Butterfly και το Κοπρόσκυλο τον Sif.

Κοπροσκυλο ο sif??? Αν εχεις την prepare to die edition η το dlc artorias of the abyss, θα δεις λιγα πραγματα για την ιστορια του.
Κι εγω εχω ξεκινησει 2ο Playthrough και τωρα που το ξερω κι εχω καλα οπλα απο την αρχη μου φαινεται εντυπωσιακα ευκολοτερο απο το 1ο. Παντως λογω ελλειψης χρονου το αφησα στη μεση. Ξαναπιασα το code veronica x σημερα και νοσταλγησα παλιες καλες εποχες...

Χμμ, και ένα άλλο παιδί παραξενεύτηκε που τον είπα κόπρο :) Με είχε τυρρανέψει στο 1ο playthrough, αλλά αφότου έμαθα την τακτικτή ήταν εύκολος. Να φανταστείς ότι τον έριξα με την 1η σήμερα.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό spinemm » 11 Απρ 2013, 20:59

SLY COOPER PS3
SLY COOPER PSVITA
GOW JUDGEMENT XBOX360
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 11 Απρ 2013, 23:16

@G3n3raL86 Θα ανεβει στα ματια σου μολις παιξεις το extra περιεχομενο, κρατιεμαι για να μη spoilerιασω τον τοπο!

Δε με δυσκολεψε τρελα εμενα, γενικα επειδη παιζω τα πιο πολλα bosses χωρις lock ειμαι πιο ευελικτος στο dodge. Και ο sif το ειχε αναγκη... Αντιθετως οι smough/ornstein αλλα και σχεδον ολα τα bosses του dlc μου εβγαλαν την παναγια! Τωρα πωρωθηκα παω να παιξω!!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB