- Τώρα είναι 20 Ιούλ 2025, 21:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Game
Assassin's Creed Brotherhood. Τα σπάει το Game. Έχω μείνει πίσω καθώς έχουν κυκλοφορήσει το Relevetion και το Assassin's Creed III,(τον οκτώβριο έρχεται και το black flag). Πιστεύω να προλάβω.
Δεν προτείνω το Max payne 3. Καμία σχέση με τα δύο προηγούμενα. Το περίμενα καλύτερο.

-
DaffysTT - Δημοσιευσεις : 41
tak96 έγραψε:Αφού τερμάτισα καθυστερημένα τα uncharted 2,3 που τα πήρα πριν 2-3 μήνες...τσίμπησα προχτές μεταχειρισμένα το uncharted 1 και prince of persia the forgotten sands....και περιμένω και batman arkham city....όλα αυτά για ps3....
Φίλε tak96 το Batman Arkham Asyloum και Arkham city τα σπάνε. Πολύ καλή επιλογή.
-
DaffysTT - Δημοσιευσεις : 41
mariodm22 έγραψε:Η Uncharted σειρά είναι πολύ καλή ... Μου κίνησες την επιθυμία να τα ξαναπαίξω .
Ακόμα και το 1 που παίζω τώρα είναι πολύ καλό, ειδικά αν σκεφτείς ότι είναι του 2007....αλλά πολύ πιστολίδι και κακό.....όπου και να πας χαμόςς...και δεν έχει γρίφους σαν τα άλλα 2...αλλά οκ...το έχω ευχαριστηθεί αρκετά
-
tak96 - Δημοσιευσεις : 246
DaffysTT έγραψε:tak96 έγραψε:Αφού τερμάτισα καθυστερημένα τα uncharted 2,3 που τα πήρα πριν 2-3 μήνες...τσίμπησα προχτές μεταχειρισμένα το uncharted 1 και prince of persia the forgotten sands....και περιμένω και batman arkham city....όλα αυτά για ps3....
Φίλε tak96 το Batman Arkham Asyloum και Arkham city τα σπάνε. Πολύ καλή επιλογή.
ναι το έχω ακούσει από πολλούς...είδα και κάτι gameplay videos και ψήθηκα.
-
tak96 - Δημοσιευσεις : 246
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες