όταν γράφεις κάτι σε spoiler μέσα στο forum και μετά πας και διαβάζεις ένα άρθρο στην δεξιά στήλη εκεί που είναι τα "τελευταία μηνύματα του forum" το μήνυμα που είναι μέσα στο spoiler βγαίνει κανονικά.
αυτό γίνεται επειδή το έχω γράψει εγώ ή σε όλους τους χρήστες?
- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 23:42 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προτάσεις για βελτίωση του forum
litanies έγραψε:όταν γράφεις κάτι σε spoiler μέσα στο forum και μετά πας και διαβάζεις ένα άρθρο στην δεξιά στήλη εκεί που είναι τα "τελευταία μηνύματα του forum" το μήνυμα που είναι μέσα στο spoiler βγαίνει κανονικά.
Αυτό συμβαίνει και σε εμένα.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
litanies έγραψε:όταν γράφεις κάτι σε spoiler μέσα στο forum και μετά πας και διαβάζεις ένα άρθρο στην δεξιά στήλη εκεί που είναι τα "τελευταία μηνύματα του forum" το μήνυμα που είναι μέσα στο spoiler βγαίνει κανονικά.
κι σε μενα! Απο 'σο φαινεται ειναι κι σε αλλα μελη!
-
pRonOoBGR - Δημοσιευσεις : 82
Δεν ξέρω αν το έχει ήδη αναφέρει κανείς, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα τα θέματα του forum να ήταν σε κατηγορίες πχ στο Gaming να είχε χωριστά Ps3, Xbox360, Multiplatform κλπ με τα δικά του θέματα το καθένα ώστε να μπορείς κάποιος να μπαίνει στα θέματα της κονσόλας που τον ενδιαφέρουν και να μην είναι όλα μαζί.
-
Goss - Δημοσιευσεις : 42
Έχει αναφερθεί, απλά με την λογική οτι οι περισσότεροι τίτλοι είναι πλέον multiplatform, δεν έχει και πολύ νόημα ο συγκεκριμένος διαχωρισμός
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
nfs_maniac έγραψε:Έχει αναφερθεί, απλά με την λογική οτι οι περισσότεροι τίτλοι είναι πλέον multiplatform, δεν έχει και πολύ νόημα ο συγκεκριμένος διαχωρισμός
ε τότε να γίνει διαχωρισμός multi και ξεχωριστά για το κάθε σύστημα οι αποκλειστικότητες
- giorgakis2
- Δημοσιευσεις : 11
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες