ΣΤΙΒΟΣ

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

ΣΤΙΒΟΣ

Δημοσίευσηαπό techfreak » 21 Ιαν 2013, 23:08

ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΤΙΒΟ?
ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΙΤΕ ΑΘΛΗΜΑ,ΣΥΛΟΓΓΟ ΚΤΛ.. lΠολυ καλο οντως!.. :)
Άβαταρ μέλους
techfreak

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό Djibril » 22 Ιαν 2013, 01:19

Καλησπέρα φίλε μου.

Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι επαγγελματικά, ωστόσο πριν από δύο χρόνια (Β' Λυκείου) είχα πάρει μέρος σε σχολικούς αγώνες εκπροσωπώντας το Λύκειό μου στη σφαίρα στο πρωτάθλημα Αχαΐας. Είχα περάσει και στον τελικό μάλιστα, αλλά εκεί τα βρήκα σκούρα και ήρθα 7ος. Επίσης, φέτος το καλοκαίρι, μετά τις Πανελλήνιες, επειδή είχα δηλώσει το Οικονομικό στις στρατιωτικές, πήγα και πέρασα τα αθλήματα, αλλά τελικά μόλις βγήκαν οι βάσεις... "βολεύτηκα" με το Οικονομικό Πατρών.

Εσύ με τι ασχολείσαι, αν επιτρέπεται;
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 09:32

Έκανα παλαιότερα σε ομάδα του Παμπελλοπονησιακού σταδίου στην Πάτρα. Μα λόγω μαθημάτων κτλ έπρεπε να σταματήσω. Κυρίως 400αρια μα ποτέ δεν είχα μπει σε κάποια κατηγορία συγκεκριμένα. Τώρα θέλω να τελειώσω τη σχολή και να αρχίσω να τρέχω πάλι σε κάποιο στάδιο εκεί κοντά στο σπίτι μου. Ο στίβος είναι ο τέλειος τρόπος να χαλαρώσει κάποιος από το άγχος!
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό techfreak » 28 Ιαν 2013, 14:28

ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ.. ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ... :|
Άβαταρ μέλους
techfreak

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 05 Απρ 2013, 01:25

Εντάξει . Μόλις είδα τι θέμα είπα εδώ είμαστε . Κοίτα να δεις . Γενικά πλέον πρωταθλητισμός μπορείς ΒΑ πεις πως δεν αξίζει αλλά αυτό το βλέπει ο καθένας διαφορετικά . Έκανα πρωταθλητισμό πολλά χρόνια και ήμουν στην εθνική . Γενικά καριέρα μου σε εισαγωγικά ξεκίνησε από το σχολείο όταν έπιασα το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στα 110μ εμπόδια και εν συνέχεια προετοιμασία πιο ψηλά . Ο στίβος μετά από όλα αυτά ρα χρόνια κατάλαβα πως αξίζει μόνο για σε κάνει να καταλαβε πως στην ζωή σου πρέπει ναππαλεύεις σκληρά για τα όνειρα τις προσδοκίες σου ης πρέπει να θυσιάσεις πολλά αλλά και να υποστείς πολλά
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB