nkav64 έγραψε:Οπότε G3n3raL86 με το καλό τώρα το Zero Escape, όπου εκεί να αναμένεις ένα 70ωρο παιχνιδιού![]()
Εγώ απόψε τσίμπησα το Sly Cooper: Thieves in Time για το Vita και σύντομα αναμένεται η έναρξή του
Ας διαρκέσει και 170 ώρες, δε με πειράζει:)
nkav64 έγραψε:Οπότε G3n3raL86 με το καλό τώρα το Zero Escape, όπου εκεί να αναμένεις ένα 70ωρο παιχνιδιού![]()
Εγώ απόψε τσίμπησα το Sly Cooper: Thieves in Time για το Vita και σύντομα αναμένεται η έναρξή του
G3n3raL86 έγραψε:Απλά να συμβουλέψω οποιοδήποτε που σκέφτεται να το ξεκινήσει: ΜΗΝ ψάξετε για πληροφορίες στο ίντερνετ, καθότι είναι πολύ story-driven game και τα spoilers καραδωκούν παντού.
alex4444 έγραψε:@G3n3raL86 Αντε επιτελους!!!! Καλα το παιχνιδι ειναι τεραστιο επος, το true ending δεν υπαρχει πουθενα! Και οι επιστημονικες θεωριες που αναφερονται, πραγματικα τροφη για ψαξιμο. Μεγαλες στιγμες για οσους το προτιμησετε!G3n3raL86 έγραψε:Απλά να συμβουλέψω οποιοδήποτε που σκέφτεται να το ξεκινήσει: ΜΗΝ ψάξετε για πληροφορίες στο ίντερνετ, καθότι είναι πολύ story-driven game και τα spoilers καραδωκούν παντού.
Ελπιζω να μην την πατησες...
pRonOoBGR έγραψε:Αγορα λογο προσφορας το Battlefield Bad Company 2, επεξα λιγο Resident Devil 6 και Bioshock Infinite. Παιζω που και που Wow και σπανιως League of Legends. Με την παρεα μου Left 4 Dead 2 και Minecraft
alex4444 έγραψε:pRonOoBGR έγραψε:Αγορα λογο προσφορας το Battlefield Bad Company 2, επεξα λιγο Resident Devil 6 και Bioshock Infinite. Παιζω που και που Wow και σπανιως League of Legends. Με την παρεα μου Left 4 Dead 2 και Minecraft
[Grammar nazi attack]Γραφεται Resident Evil 6!![/Grammar nazi attack]
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες