- Τώρα είναι 21 Ιούλ 2025, 10:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
@alex4444 οχι σε PS3 κανονικα επαιζα δε ξερω τι μπορει να φταιει,ισως να ειναι broken και στο ps3,εδω achievements δεν εχει
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Τελείωσα πριν λίγες μέρες το la noire ( παιχνιδάρα ) και τώρα είμαι στη φάση που σκέφτομαι ανάμεσα στο tomb raider και το crysis 3 αλλά δε ξέρω , δε με πολυψήνουν είναι η αλήθεια θέλω τίποτα άλλο 

-
VasilisOGatopardos - Δημοσιευσεις : 69
chapter 10 στο απιστευτο ( οσον αφορα το συναισθημα ) RESISTANCE 3 και παραλληλα DEAD NATION .
εντυπωση μου εκανε οτι δεν περιμενα πανω απο 2λεπτο να βρει κοσμο στο deathmatch , αποδειξη του οτι ενα ποιοτικο game δεν χανει ποτε την αξια του , ακομα και online ....
Το ιδιο ειχα βιωσει και στο RESISTANCE 2 (το επιαξα 2 χρονια μετα την κυκλοφορια του ) ....
μεσα στο Σ/Κ ευελπιστω να δω τιτλους τελους ........ !!!!
εντυπωση μου εκανε οτι δεν περιμενα πανω απο 2λεπτο να βρει κοσμο στο deathmatch , αποδειξη του οτι ενα ποιοτικο game δεν χανει ποτε την αξια του , ακομα και online ....
Το ιδιο ειχα βιωσει και στο RESISTANCE 2 (το επιαξα 2 χρονια μετα την κυκλοφορια του ) ....
μεσα στο Σ/Κ ευελπιστω να δω τιτλους τελους ........ !!!!
-
whraziel - Δημοσιευσεις : 62
Λοιπόν έχουμε και λέμε : Εχω μόνιμα εγκατεστημένο στον υπολογιστή το CIVILIZATION V (old time classic series) και ασχολούμε με αυτό οταν θέλω χαλαρό gaming. Από κει και μετά για "τσίτα τα γκάζια" gaming είχα μέσα και τελείωσα πριν 2 μέρες το Max Payne 3, και μόλις χτες το βράδυ αγόρασα απο Steam σε προσφορά το Hitman Absolution, και το GTA:Episodes From Liberty City οπότε απο action είμαι καλυμένος αυτό το μήνα
.. Υπάρχουν βέβαια και οι στιγμές που γουστάρω εξομοίωση οδήγησης οπότε στη προκειμένη περίπτωση, συνδέω τιμονιέρες και πεταλιέρες και παίζω GTR 2 της SimBin (απο τα πιο σκληροπυρηνικά στο θέμα εξομοίωσης) το οποίο είναι κι αυτό μόνιμα εγκατεστημένο και μάλιστα έχω δημιουργίσει και online πρωτάθλημα με έναν φίλο μου και....του δίνουμε και καταλαβαίνει
.... Οσοι πιστοί προσέλθετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Kostasmav - Δημοσιευσεις : 54
Επιτέλους τερμάτισα το hitman absolution. Δεν μπορούσα να παίξω τις 3 τελευταίες πίστες που μου είχαν μείνει τόσο καιρό αλλά τώρα επιτέλους το τελείωσα. Φοβερό παιχνίδι, ωραίος τερματισμός και πολύ ωραίες πίστες. Τώρα ασχολούμαι και με τα contracts και έχουν πολύ ενδιαφέρον. Επιτέλους ένα παιχνίδι που σε κρατάει πολλές ώρες γιατί αξίζει να το ξαναπαίξει κανείς πολλές φορές καθώς οι επιλογές σε κάθε πίστα είναι πολλές και έχει και πολύ ενδιαφέρον multiplayer.
Τώρα λέω μετά το the association στο NBA2k13 να αρχίσω και my player. Φοβερό μπασκετάκι το φετινό NBA2k.
Τώρα λέω μετά το the association στο NBA2k13 να αρχίσω και my player. Φοβερό μπασκετάκι το φετινό NBA2k.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Τέλος με το πραγματικό ending στο 999.
Πραγματικά, ίσως το καλύτερο σενάριο και concept που έχω βιώσει σε αυτή τη γενιά. Επίσης, το παιχνίδι ξεχυλίζει από συναίσθημα για τους χαρακτήρες, για τα γεγονότα και γενικά για το όλο σκηνικό, μιας που η αφήγηση είναι καθαρό 10/10 σε ατυόν τον τομέα και σε κάνει να δεθείς με όλους και με όλα και είναι κάτι που το βιώνω ελάχιστα πλεόν.
Τέλος, πολύ ενδιαφέρουσες επιστημονικές θεωρίες (και μη) και έξυπνα puzzles συνθέτουν ένα καταπληκτικό σύνολο.
Το προτείνω, μαζί με το sequel Virtue's Last Reward σε όλους όσους έχουνε DS/3DS.
Απλά να συμβουλέψω οποιοδήποτε που σκέφτεται να το ξεκινήσει: ΜΗΝ ψάξετε για πληροφορίες στο ίντερνετ, καθότι είναι πολύ story-driven game και τα spoilers καραδωκούν παντού.
Πραγματικά, ίσως το καλύτερο σενάριο και concept που έχω βιώσει σε αυτή τη γενιά. Επίσης, το παιχνίδι ξεχυλίζει από συναίσθημα για τους χαρακτήρες, για τα γεγονότα και γενικά για το όλο σκηνικό, μιας που η αφήγηση είναι καθαρό 10/10 σε ατυόν τον τομέα και σε κάνει να δεθείς με όλους και με όλα και είναι κάτι που το βιώνω ελάχιστα πλεόν.
Τέλος, πολύ ενδιαφέρουσες επιστημονικές θεωρίες (και μη) και έξυπνα puzzles συνθέτουν ένα καταπληκτικό σύνολο.
Το προτείνω, μαζί με το sequel Virtue's Last Reward σε όλους όσους έχουνε DS/3DS.
Απλά να συμβουλέψω οποιοδήποτε που σκέφτεται να το ξεκινήσει: ΜΗΝ ψάξετε για πληροφορίες στο ίντερνετ, καθότι είναι πολύ story-driven game και τα spoilers καραδωκούν παντού.
Τελευταία επεξεργασία από G3n3raL86 και 29 Μαρ 2013, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες