Επισης απο αυριο, 26/03/2013, όλες οι core εφαρμογες (Mail, Maps, People, Weather...) θα παρουν σημαντικα updates. Βεβαια τις πολυ μεγαλες αλλαγες θα τις δουμε με το Blue, αλλα και αυτα που μπαινουν τωρα ΔΕΝ ειναι αμελητεα! (Καταργειται το Google sync στο Calendar να ξερετε)
Δύσκολα θα αφήσω τα 7 για τα 8. Όταν τα δοκίμασα με δυσκόλεψαν πολύ, μέχρι που έψαξα και στο google πως κάνω shutdown. Πιο πιθανό είναι να κάνω μεταβίβαση στα ubuntu τώρα που αρχίζουν να παίρνουν και αρκετή υποστήριξη από την valve, παρά στα 8.
Πάντως με την μέχρι τώρα πορεία τους δε νομίζω πως θα αργήσουμε να δούμε τα 9.
Αυτο με το κρυμμενο shutdown ειναι επιεικως ηλιθιο. Ενω εχουν φτιαξει ενα σταθερο και χρηστικο λειτουργικο, το χαντακωνουν οι ιδιοι με αυτα τα καμωματα.
Ειναι και κανα δυο πραματακια ακομη "ποντιακα" χτισμενα που πιο πολυ μπερδευουν παρα εξυπηρετουν τοσο τον παλιο οσο και το νεο χρηστη.
Δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις, παντως μπορεις να τσεκαρεις διαφορα στο: Πινακας ελεγχου/Υλικο και ηχος/Επιλογες παροχης ενεργειεας/Ρυθμισεις συστηματος.
Εγω απο κει εχω βαλει να μη μου ζηταει κωδικο και να συνδεεται αυτοματα κατα την εκκινηση. Αλλα και να κανει τερματισμο το κουμπι τροφοδοσιας για να μην κανω μανουβρες.
Ευχαριστω.Εννοουσα οτι στο εικονίδιο πάνω δεξιά του λογαριαμου μου (στην έναρξη με τα tiles) δεν μου εμφανίζει τερματισμο..παρα μονο αποσύνδεση. Οποτε κάνω αποσύνδεση και μετα στην αρχική οθόνη που κανεις login... τερματισμό.