- Τώρα είναι 21 Ιούλ 2025, 10:49 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τέλος με το safe ending στο 999...
...
...
...
Mind... Blown...
Πάμε για το κανονικό τέλος. Απορώ και εγώ τί μπορεί να γίνει.
Χαλαρά, ό,τι καλύτερο έχω βιώσει εδώ και καιρό.
...
...
...
Mind... Blown...
Πάμε για το κανονικό τέλος. Απορώ και εγώ τί μπορεί να γίνει.
Χαλαρά, ό,τι καλύτερο έχω βιώσει εδώ και καιρό.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Πέρασα ένα χέρι το SH3 HD,και ειλικρινά ντρέπομαι για αυτούς τους νοματαίους κάποιας Hijinx Studios που παρέδωσαν αυτό το έκτρωμα σε όλες του τις εκφάνσεις (μέχρι και η θήκη είναι για γέλια) και μη μου πει κανένας για το patch,αυτά είναι απίστευτα ξεφτιλίκια που με κάνανε για άλλη μια φορά να αναρωτιέμαι τι κακό έκανε αυτή η δύσμοιρη σειρά για να κατακρεουργείτε όχι μόνο στο μεγάλο πανί,αλλά και στο ύφος με το οποίο την αγαπήσαμε και εδραιώθηκε στο πάνθεον του gaming.Τελικά το Silent Hill είχε την ίδια τύχη με την πόλη που πραγματεύεται...Πλήρης εγκατάλειψη,στάχτη και μπούρμπερη...
-
Naked Snake - Δημοσιευσεις : 94
Deathracer2009 έγραψε:Εμενα το Dead Nation μου αρεσε πολυ και ελπιζω να μην το παρατησεις στην συνεχεια. Βεβαια ειναι δυσκολο σε οριμενα σημεια.......
Φιλε deathracer δεν θα το παρατησω , ειναι πολυ καλο παιχνιδι και μαλλον εφταιγε η κουραση εκεινη την ημερα ..... βεβαια το bug με τον ηχο ακομα ειναι αισθητό αλλα και οχι λογος να παρατησω το παιχνιδι ! παιζω για ξεκουραση ενα chapter καθε φορα που θελω να 'ηρεμησω' απο τα blockbuster !!!
Παραλληλα μεσα στο Σ/Κ επαιξα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟ game of the year WALKING DEAD και εχω να δηλωσω τα καλυτερα !!! ηταν δωρεαν το πρωτο επεισοδιο και τα υπολοιπα σε τιμη απιστευτη ( 2,5 ευρω )για τους PLUS MEMBERS αλλα οπως ειπα και σε ενα ποστ .... ποιος πεταξε την καρτα μου .... !!!!@#$!!!
στο μελλον σιγουρη αγορα εστω και σε retail θα δειξει !!!
και θα τελειωσω λεγοντας
'' I JOIN THE RESISTANCE ...... ''
τι συναισθημα ..... , ειναι το μοναδικο FPS ( ολη η σειρα ) μετα το HALF LIFE που με εχει κερδισει τοσο πολυ !!! βεβαια δεν εχω παιξει και παρα πολλα σε κοσνολα αλλα το story , τα συναισθηματα και γενικα ολο το hype ταυτιζονται με το τι θελω απο ενα FPS ... και ακομα ειμαι στην αρχη πιστευω (chapter 8 ) !!
συνοψιζοντας : μονος μου ( RESISTANCE 3 , DEAD NATION , WALKING DEAD )
με την κορη μου ( RACHET & CLANK 4 in one , LBP karting )
-
whraziel - Δημοσιευσεις : 62
Το 24ωρο πλέον είναι μικρό...
Resi6, Tomb Raider, και Bioshock Infinite (όλα σε PC)
(και φυσικά στο παράλληλο ΠΑΝΤΑ FM13)
Υπερωρίες βαράμε...
Resi6, Tomb Raider, και Bioshock Infinite (όλα σε PC)
(και φυσικά στο παράλληλο ΠΑΝΤΑ FM13)
Υπερωρίες βαράμε...

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Tελείωσα το Gear of war:Judgement σε γενικές γράμμες μου άρεσε αλλα περίμενα να ειναι πόλυ καλύτερο ..
Ωραια γραφηκά ,νέα οπλα ,καινούργια πρόσωπα αλλα και παλιά ικανοποιητικό στόρυ και χαβαλέτζης ο Baird........Αλλα πολύ μικρό!! χωρις υπερβολές μου θυμισε dlc μεσα σε ενα απογευμα το έβγαλα...
στο normal...
Eνα ακομα σημαντικο μείον για μενα ειναι οτι εχει αλλάξει και το στυλ χωρια τα αστοχα chalenge (του τυπου παλέυε με μαχαιρια) σε έβαζε σε horde καταστάσεις καλο ως ενα σημειο αλλα εδω το εκανε τουλάχιστον 5 φορες δηλαδη σε ολα τα charter....
Ωραια γραφηκά ,νέα οπλα ,καινούργια πρόσωπα αλλα και παλιά ικανοποιητικό στόρυ και χαβαλέτζης ο Baird........Αλλα πολύ μικρό!! χωρις υπερβολές μου θυμισε dlc μεσα σε ενα απογευμα το έβγαλα...

Eνα ακομα σημαντικο μείον για μενα ειναι οτι εχει αλλάξει και το στυλ χωρια τα αστοχα chalenge (του τυπου παλέυε με μαχαιρια) σε έβαζε σε horde καταστάσεις καλο ως ενα σημειο αλλα εδω το εκανε τουλάχιστον 5 φορες δηλαδη σε ολα τα charter....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες