- Τώρα είναι 21 Ιούλ 2025, 11:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Χμμμμμμμμμ , τελικα εχθες καταφερα και αρχισα το DEAD NATION .
ειναι η δευτερη φορα που ασχολουμαι με τον τιτλο αλλα πρωτη σαν solo campaign !!
ενω θυμαμαι να με ειχε ιντριγκαρει το co-op (online) εχθες με βρηκα να αναρωτιεμαι εαν αξιζει να αφιερωσω τον ελαχιστο gaming χρονο μου με το εν λόγο παιχνιδι !!
στα αρνητικα προστεθηκε και κατι σαν bug ηχου !!!! η μουσικη ακουγεται κανονικα αλλα οταν εχουμε εκρηξεις και ομιλια ειναι σαν να χανεται στο βαθος ...... τι να πω !!!
ενα ειναι σιγουρο , αυριο θα αρχισω κατι καινουργιο , blockbuster μαλλον (RDR , INFAMOUS 2) και το DEAD NATION θα ειναι για chapter την εβδομαδα , το consept μου αρεσει αρκετα αλλα ..... δεν ξερω κατι με χαλασε !
περιμενα να εθιστω .........κριμα ...... !!!
EDIT :: μπας και ηρθε η ωρα να παιξω το GOW 3 που ειναι και επικαιρο το θεμα ??? χμμμμμμ ...
ειναι η δευτερη φορα που ασχολουμαι με τον τιτλο αλλα πρωτη σαν solo campaign !!
ενω θυμαμαι να με ειχε ιντριγκαρει το co-op (online) εχθες με βρηκα να αναρωτιεμαι εαν αξιζει να αφιερωσω τον ελαχιστο gaming χρονο μου με το εν λόγο παιχνιδι !!
στα αρνητικα προστεθηκε και κατι σαν bug ηχου !!!! η μουσικη ακουγεται κανονικα αλλα οταν εχουμε εκρηξεις και ομιλια ειναι σαν να χανεται στο βαθος ...... τι να πω !!!
ενα ειναι σιγουρο , αυριο θα αρχισω κατι καινουργιο , blockbuster μαλλον (RDR , INFAMOUS 2) και το DEAD NATION θα ειναι για chapter την εβδομαδα , το consept μου αρεσει αρκετα αλλα ..... δεν ξερω κατι με χαλασε !
περιμενα να εθιστω .........κριμα ...... !!!

EDIT :: μπας και ηρθε η ωρα να παιξω το GOW 3 που ειναι και επικαιρο το θεμα ??? χμμμμμμ ...
-
whraziel - Δημοσιευσεις : 62
Εμενα το Dead Nation μου αρεσε πολυ και ελπιζω να μην το παρατησεις στην συνεχεια. Βεβαια ειναι δυσκολο σε οριμενα σημεια.......
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
ειχα αγορασει το Assassins creed 1,το ειχα φτασει μεχρι το memory block 4,κανω κανονικα οτι χρειαζοταν αλλα το παιχνιδι δεν συνεχιζονταν...λεω κατι θα πρεπει να εγινε,αλλα επιλογη δεν ειχα το ξαναρχισα,το φτανω στο ιδιο σημειο και παλι δεν προχοριεται...ε το παρατησα και τωρα παιζω λιγο nba 2k 13 και battlefield 3
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες