Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 17 Μαρ 2013, 18:45

G3n3raL86 έγραψε:
nkav64 έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να το πιάσεις εξ' αρχής... :(

Ναι το ξέρω, αλλά έχει 2 επιλογές: Continue και Begin with Memories... Τί επιλέγω?

Έχεις pm
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό evergrey » 18 Μαρ 2013, 01:33

Εχω λιωσει το Joe Danger: The Movie!Λιγο παλουκακι ειναι να μαζεψεις ολα τα "αντικειμενα" απο τις πιστες αλλα παιζεται ευχαριστα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό kessel » 18 Μαρ 2013, 12:41

Αυτόν τον καιρό παίζω το Assassin's creed 2 το οποίο μ'αρέσει πολύ!
Άβαταρ μέλους
kessel

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό spinemm » 18 Μαρ 2013, 19:09

NI NO KUNI + DOA5 στο PS3
Gears of War 3 & FORZA HORIZON στο Χ360
Lego LOTR στο PSVITA
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό gamelover » 19 Μαρ 2013, 01:10

naruto shippunden 2...πολυ καλο!οσοι εχουν δει και το anime μπορουν καταλαβουν...!πολυ καλη δουλεια!αν και θα ηθελα λιγο καλυτερο gameplay...δλδ να μην γινονται οι κινησεις με 2 κουμπια...!!αν και καταλαβαινω οτι λογω του story και της εναλλαγης χαρακτηρων απο τη μια στιγμη στην αλλη ειναι δυσκολο να σου εχει και διαφορετικο χειρισμο για τον καθενα....τα qte φοβερα!πραγματικα εκει θελει να παιζει αλλος και εσυ να χαζευεις την ιστορια....!!
και ξαναρχισα το πρωτο motorstorm...αυτο το παιχνιδι ειναι απο τα πρωτα της sony και ομως δεν ξερω...το γουσταρω απιστευτα!τοσο καλα γραφικα δεν βρισκεις ευκολα...η λασπη...το ηλιοβασιλεμα,οι βραχοι οι ροκιες που πεφτουν ολα σχεδον εξαιρετικα! και αυτο μπορω να το χαζευω για ωρες!μονο αρνητικο οι λιγες πιστες που εχει και που αρκετες φορες πρεπει να τις επαναλαβεις..... μακαρι το motorstorm να βγει και σε ps4!
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό whraziel » 19 Μαρ 2013, 09:02

μετα απο 6 ημερες στο σπιτι , λογω ασθενειας , καταφερα να τελειωσω την εκπληξη Slleping dogs !!
την κεντρικη ιστορια τελειωσα διοτι τα υπολοιπα θελουν χρονο και δεν εχω την πολυτελεια , εαν ημασταν 2 χρονια πριν ( κυνηγος τροπαιων ) ΣΙΓΟΥΡΑ θα το πηγαινα για πλατινα διοτι τα υπολοιπα που εχουν μεινει θα τα εκανα με ευχαριστηση !!!
πολυ καλο κομματι στο παιχνιδι ειναι τα ταξι διοτι σε βοηθαει να διανυεις αποστασεις πολυ γρηγορα !!
επισης γουσταρα πολυ το συστημα μαχης καθως και το shooting μερος του παιχνιδιου !!

παραλληλα εχω τελειωσει 2 φορες το πολυ καλο και διασκεδαστικο RANGO παρεα με την μικρη βεβαια , την βοηθαω μονο στα δυσκολα σημεια με τους εχθρους διοτι με το platforming τα παει τελεια για την ηλικια της !! θυμιζει λιγο TOY STORY 3 το gameplay του και αυτο ειναι που την βοηθησε πολυ !!

επισης καταφερα να φερω σπιτι , και πιστευω οτι θα μας στοιχειώσει , το LBP karting ( για την Δημητρα ειναι το '' παλιο παιδακι με το αυτοκινητάκι του '' ) και κατεβασα το DEAD NATION για να ασχοληθω σοβαρα το Σ/Κ που θα ερθει !!!
Άβαταρ μέλους
whraziel

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 19 Μαρ 2013, 15:22

Αυτην την στιγμή τελειώνω το mass effect 3,δυστηχως δεν επαιξα τα προηγούμενα 2,αλλα ειναι σιγουρη η αγορά τους,και συνεχιζω με ΝΒΑ 2Κ13
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 20 Μαρ 2013, 11:55

Tomb raider στο pc, με εχει αφησει αφωνο. Αν και δεν εχω τουμπανο μηχανημα, με μια AMD 5850 , εχω την tressfx και παιζω ανετα με full textures και antialising 2x ! Απιστευτη ατμοσφαιρα, ομαλη κινηση, δραση, εχω τρελλαθει. Συγκρινεται μονο με το uncharted στο ps3.
Και φυσικα, διαλειματα με Fifa 13 online συνηθως.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό assassin » 20 Μαρ 2013, 20:37

Μολις πρωτοεπαιξα το RDR undead... Εχω παθει πλακα... εδω και 2 ωρες βολταρω και σκοτωνω ζομπι... Απιστευτο παιχνιδι.. Ισως το καλυτερο DLC που υπαρχει..
Άβαταρ μέλους
assassin

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 20 Μαρ 2013, 22:02

Συνεχίζω με το 999 στο 3DS... Γίνονται περισσότερα αποκαλυπτήρια για το όλο σκηνικό και με έχει εξιτάρει.

Δε ξέρω ποιό ending θα πέσει τώρα που είμαι, αλλά θα συνεχίσω μέχρι να δω το true ending, εκεί που όλοι έχουν πάθει την πλάκα τους όταν το είδαν.

EDIT: Έτυχα το Submarine Ending... Oh God...!
Τελευταία επεξεργασία από G3n3raL86 και 20 Μαρ 2013, 22:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB