Προτάσεις τίτλων για όλα τα format

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 13 Μαρ 2013, 12:45

Deathracer2009 έγραψε:
evergrey έγραψε:Επειδη το PSN εχει προσφορες στα "Resi" games,το Resident Evil: Operation Raccoon City για 10 ευρωπουλα αξιζει;

O X I

Δωσε αλλα 5 ευρω και παρε το Resident Evil Chronicles Collection

Καταλαβα!Τοσο μαπα ε;Να εισαι καλα!Μαλλον θα τσιμπησω το Resident Evil Chronicles Collection!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό tak96 » 19 Μαρ 2013, 19:14

Για ps3 προτεινω...uncharted 2,3..(το 1 δεν το εχω παιξει ακομα...αλλα θα το παρω)......και god of war (οποιος δεν εχει ασχοληθει καθολου..να παρει μια εκδοση που ειδα που εχει και τα 5 μαζι)....απλαα must have και οι δυο σειρες για οσους εχουν ps3...επισης για τους λατρεις των πιο σπορ games..προτεινω nba 2k13 (το καλυτερο της κατηγοριας)...και skate2 (παιχνιδαρα)......και ηθελα να ρωτησω επειδη ψαχνομαι τον τελευταιο καιρο σχετικα με infamous 2, heavy rain, batman arkam city και prince of persia the forgotten sands....ποια 2 απο αυτα αξιζει να παρω περισσοτερο?..αν και για ολα εχω ακουσει καλα λογια...και αν τυχον εχετε δει πουθενα καμια προσφορα για αυτα?...ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 19 Μαρ 2013, 20:32

Εγώ θα σου πρότεινα το Infamous2. Ειδικά αν έχεις παίξει και το πρώτο είναι σίγουρο ότι θα σου αρέσει.

Τιμές για όλα τα βαλάντια ;)

http://www.skroutz.gr/s/319576/inFamous-2.html
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό tak96 » 19 Μαρ 2013, 20:47

μ΄έψησες!
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Προτάσεις παιχνιδιών για PS3+Vita

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 12 Ιαν 2014, 16:42

Καλησπέρα σε όλους.

Πρόσφατα απέκτησα το PS3 (πάλι) και τσίμπησα και ένα PS Vita.Στο Vita δεν έχω καθόλου παιχνίδια (μόνο το dungeon hunter) και στο PS3 τα παιχνίδια που έχω τα βαρέθηκα.

Μπορείτε να μου προτείνετε από 3-4 δυνατούς τίτλους για κάθε κονσόλα; Δε με νοιάζει το είδος,αρκεί να μου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 13 Ιαν 2014, 03:51

Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 13 Ιαν 2014, 14:05

Δεν είχα δει ότι υπάρχει ήδη δημοσίευση με προτάσεις τίτλων :P Ευχαριστώ που μετακινήσατε το post μου.

Ευχαριστώ για το link nfs_maniac ;)
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό Arikos2010 » 24 Ιαν 2014, 01:45

Καλησπέρα παιδιά!Επειδή δεν παρακολουθώ τόσο πολύ τις gaming εξελίξεις τα τελευταία χρόνια,θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει τα καλύτερα adventure pc games τα τελευταία 2-3 χρόνια ? :P
Άβαταρ μέλους
Arikos2010

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 26 Ιαν 2014, 17:11

Arikos2010 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά!Επειδή δεν παρακολουθώ τόσο πολύ τις gaming εξελίξεις τα τελευταία χρόνια,θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει τα καλύτερα adventure pc games τα τελευταία 2-3 χρόνια ? :P
σιγουρα τα Assassins Creed ειναι κορυφαια,οπως και το Darksiders 1,2.Το Tomb Raider που βγηκε σχετικα προσφατα ειναι πολυ καλο και τα The Witcher,The Witcher 2 κλπ
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

games

Δημοσίευσηαπό panos027 » 28 Ιαν 2014, 00:10

palispera paidia peite m kanena kalo paixnidaki na parw gia ps4 epeidi exw teramtisei to killzone kai twra den exw na paixw tipota !! sas euxaristw
panos027

Δημοσιευσεις : 25

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB