Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 10:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 3
εχω αλλαξει το ps3 μου λογω ylod 2 φορες....αυτη ειναι η τριτη κονσολα....και παρατηρησα,αν και απο'οτι θυμαμαι αυτο ειχε γινει και στην αρχικη μου κονσολα, πως ενω ειναι 40gb στην επιλογη system information μου βγαζει οτι εχω ελευθερι χωρο 31gb/37gb...πως γινεται αυτο; και για το 37gb αλλα και και για το 31gb..εννοειται οτι πιο πολυ αναρωτιεμαι για το δευτερο.....
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
α!οκ...καθε φορα δλδ που φορμαρεις ενα δισκο χανει και gb;δεν το ηξερα.....!! επισης παρατηρησα και κατι αλλο,στη προηγουμενη κονσολα που ειχα παρει απο την αντιπροσωπεια δεν υπηρχε το life with playstation ενω σε αυτην υπαρχει..... ασχετα βεβαια το γεγονος οτι παρολο που υπαρχει ειναι σαν να μην υπαρχει αφου πλεον δεν λειτουργει αυτη η υπηρεσια....πως γινεται αυτο;;οπως επισης παρατηρησα,παλι στην προηγουμενη κονσολα,οτι στο playstation store στην επιλογη all demos δεν εβρισκα παλια demo.... π.χ. kiizone 2.... και αλλα games ενω στην τωρινη τα βρισκω.....!! γινεται να παιζει ρολο η κονσολα σε αυτο το κομματι;που η υπηρεσια ειναι καθαρα online; ή τα ματια μου κανουνε πουλακια :-p
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
evergrey έγραψε:Για Resi καταστασεις!http://blog.eu.playstation.com/2013/03/12/resident-evil-sale-lurches-onto-playstation-store-this-week/
Το Resi 6 και το Resi Chronicles HD ψηνομαι να αγορασω. Μαλλον θα παω για το 6ο.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες