- Τώρα είναι 21 Ιούλ 2025, 20:47 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
nkav64 έγραψε:evergrey έγραψε:Προς το τελος του Splinter Cell Chaos Theory HD!Πολυ καλο παιχνιδι,με πολυ καλη ιστορια και gameplay.Αντε να το τελειωνω να αρχισω τα αλλα 2.
Τα έπιασες με την ανάποδη σειρά, αλλά ούτως η άλλως οι ιστορίες τους είναι ανεξάρτητες οπότε δε χαλάει η όλη εμπειρία. Θα σου πρότεινα πάντως αν δεν βαριέσαι (και εκεί είναι η όλη ουσία του παιχνιδιού) όταν το τελειώσεις να το ξαναπαίξεις προσπαθώντας να σκοτώσεις όσο το δυνατό λιγότερους.
Τα αλλα 2 τα εχω παιξει μεχρι την μεση περιπου.Εχεις δικιο οτι επρεπε να τα παιξω με την σειρα,αλλα στο Chaos Theory με τραβηξαν λιγο τα πιο καλα γραφικα και η υποθεση.Στο θεμα μας,επαιξα λιγο Joe Danger 2: The Movie.Για τσαμπα καλο ειναι!
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Shepard έγραψε:nfs_maniac έγραψε:Το καινούριο Tomb Raider. Πραγματικά πανέμορφο....
Me too mate...
Test Drive για την νέα αναβάθμιση

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
nfs_maniac έγραψε:Το καινούριο Tomb Raider. Πραγματικά πανέμορφο....
Το έχω ξεκινήσει και εγώ στο PC, και είναι όντως τούμπανο το παιχνίδι. Μου έχει κάνει εντύπωση πόσο αγαπητός χαρακτήρας είναι η Lara, και αυτό όχι απλά επειδή την έχουν κάνει κούκλα. Το voice over της είναι πολύ καλό και βοηθάει σε αυτό. Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες όμως δεν έχω βρει χρόνο να το προχωρήσω, όποτε έχω κανένα μισάωρο για σκότωμα (και δεν σερφάρω

-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ κανα 20λεπτο έχω παίξει μέχρι τώρα, και πραγματικά μέσα στα λίγα αυτά λεπτά, την έχω λυπηθεί την καημένη.... Πολύ πόνος! 

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης