και παλι εδω .......
αφησα τα διαμαντια του PSN στην ακρη και αρχησα το πολλα υποσχομενο SLEEPING DOGS .....
Ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω ασχοληθει , και το συστημα μαχης ισως το καλυτερο !!!
στα προτυπα του batman αλλα με πολυ καλη συνταγη σε combo και εμπνευσης !!!
Μου αρεσει παρα πλυ επισης η κοντινη καμερα και η δυσκολια στο να οδηγησεις μια μηχανη μεγαλου κυβισμου με τερμα τα γκαζια !!!
ολη αυτη η νοοτροπια με τα φαγητα , ποτα και μασαζ πριν ξεκινησεις οτιδηποτε οπως επισης και η διαφορετικη ενδυμασια δεν ειναι προαρετικη αλλα ''παιζει '' ενα μικρο ρολο στην ''εικονα'' σου !!!!
για το τελος αφησα το απιστευτο ...... ΜΠΡΑΒΟ τους και παλι ΜΠΡΑΒΟ τους που παιζοντας το παιχνιδι σαν επιβραβευση εμφανίζονται στον χαρτη τα διαφορα collectibles !! θεωρω must σε καθε τιτλο , κατι το οποιο ειχε και το BATMAN ashylum ....
εχω παιξει 6 ωρες και οι 5 ηταν συνεχομενες χωρις να με κουρασει καθολου ....και θεωρω οτι θα με απασχολησει πολυ ακομα !!!
επισης η ιστορια του ειναι δοσμενη σωστα μεχρι στιγμης με πολυ βια σε μερικα σημεια οπως θα επρεπε !!!
- Τώρα είναι 21 Ιούλ 2025, 23:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τερματισα το Uncharted 3 και τωρα ειμαι μεταξυ να συνεχισω το crysis στο 360 η να ξεκινησω νεο παιχνιδι με το Code Veronica X διοτι εκανα βλακειουλα με τον Tyrant οταν εισαι στο αεροπλανο.... 

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Τέλος το Bowser's Inside Story στις 26 ώρες, απίθανο game, χαλαρά πέρνει 9/10, θα περιμένω με όρεξη το Dream Team στο 3DS αυτό το καλοκαίρι.
Τώρα θα ξεκινήσω επιτέλους το 999: 9 Hours, 9 Persons, 9 Doors.
Τώρα θα ξεκινήσω επιτέλους το 999: 9 Hours, 9 Persons, 9 Doors.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
ΧΘΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ΤΟ TOMB RAIDER ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ UNCHARDED,ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΟΜΟΡΦΑ ΓΡΑΦΙΚΑ,ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ,TA OUIK TIME EINAI ΦΟΒΕΡΑ,Η ΒΙΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ GAMES ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΙΛΙΚΙΕΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ,
- misteraki
- Δημοσιευσεις : 2
evergrey έγραψε:Προς το τελος του Splinter Cell Chaos Theory HD!Πολυ καλο παιχνιδι,με πολυ καλη ιστορια και gameplay.Αντε να το τελειωνω να αρχισω τα αλλα 2.
Τα έπιασες με την ανάποδη σειρά, αλλά ούτως η άλλως οι ιστορίες τους είναι ανεξάρτητες οπότε δε χαλάει η όλη εμπειρία. Θα σου πρότεινα πάντως αν δεν βαριέσαι (και εκεί είναι η όλη ουσία του παιχνιδιού) όταν το τελειώσεις να το ξαναπαίξεις προσπαθώντας να σκοτώσεις όσο το δυνατό λιγότερους.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες