- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 23:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
'Εσπασε η οθόνη του i-phone μου
15 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
'Εσπασε η οθόνη του i-phone μου
καλησπέρα σε όλους !!!!!έχω ένα i-phone 3GS και έσπασε η οθόνη του κινητού toy...που μου προτείνετε να το φτιάξω???? μένω στην Θεσσαλονίκη...απο την wind μου ζητήσανε 250ε...φίλοι μου λένε να το παραγγείλω απο e-bay με 35ε και να το φτιάξω μόνη μου ...τωρα ακούω για γερμανό οτι το φτιάχνει με 90ε...ξέρει κανείς να μου πεί με σιγουριά????? ευχαριστώ any way!!!!
- vily
- Δημοσιευσεις : 4
Εγώ πάντως 250 για το 3GS δεν θα τα έδινα. Ψάξε μήπως βρεις κάπου μικρότερο κόστος επισκευής, αλλιώς με κάτι παραπάνω πλέον δεν είναι δύσκολο να βρεις κάποιο τεσσάρι (μτχ)
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Ετσι την πατησα και εγω με το δικο μου 3gs
Και απο το να δωσω 250 για αλλαγη οθονης τελικα αγορασα ενα ΝΕΧUS S για να "γνωρισω" και το αντιπαλο δεος
.....τελικα δεν αντεξα και......ξαναγυρισα σε apple kai iphone4 
Παντως φιλος μου (που του εδωσα το δικο μου) εκανε την κινηση που ανεφερες...αγορασε απο internet Με 40κατι ευρω την οθονη + βιδες + εργαλεια που χρειαζονταν για την αλλαγη της οθονης και το εκανε μονος του, βεβαια επαιζε ρολο οτι δεν ειχε "τραυματιστει" o sensorας της αφης αλλα ειχε σπασει μονο η οθονη.
Ααα και εαν δεν "πιανουν" τα χερια σου δεν θα προτεινα να το δοκιμασεις, εγω απο την "εγχειρηση" που παρακολουθησα μου φανηκε ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!

Παντως φιλος μου (που του εδωσα το δικο μου) εκανε την κινηση που ανεφερες...αγορασε απο internet Με 40κατι ευρω την οθονη + βιδες + εργαλεια που χρειαζονταν για την αλλαγη της οθονης και το εκανε μονος του, βεβαια επαιζε ρολο οτι δεν ειχε "τραυματιστει" o sensorας της αφης αλλα ειχε σπασει μονο η οθονη.
Ααα και εαν δεν "πιανουν" τα χερια σου δεν θα προτεινα να το δοκιμασεις, εγω απο την "εγχειρηση" που παρακολουθησα μου φανηκε ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!

-
spinemm - Δημοσιευσεις : 84
με 65ευρώ σε ειδικό μαστορα
Tελικά το έστειλα σε έναν μαστορα στην Αθήνα και σε 2 μέρες το είχα στα χέρια μου ολοκαίνουργιο με 65 ευρώ.....το να το φτιάξω μόνη μου δεν με τρόμαζε αλλα η διαδικασία και χρόνος που θα μου έπαιρνε δεν αξιζε τον κοπο για τοση μικρή διαφορά......για να μην πω οτι σε φορουμ κάποιοι που το δοκιμασαν μόνοι τους έκαναν και ζημιά στο κινητό.
- vily
- Δημοσιευσεις : 4
Τώρα, τι οθόνη σου έβαλε ο μάστορας μέσα κανείς δε ξέρει βέβαια...
Εδώ παλιότερης τεχνολογίας και μικροτερης διάστασης οθόνες "μαμά" κάνουν 40 και πάνω.
Βέβαια αν στο μάτι σου δεν είδες καμία διαφορά τότε ξέχνα ότι το είπα κιόλας:)
έχω αλλάξει άπειρες οθόνες σε κινητά και στην αρχή έπερνα απο ebay αλλά μετά προτίμησα μαμά και ας είναι ακριβότερες.
Εδώ παλιότερης τεχνολογίας και μικροτερης διάστασης οθόνες "μαμά" κάνουν 40 και πάνω.
Βέβαια αν στο μάτι σου δεν είδες καμία διαφορά τότε ξέχνα ότι το είπα κιόλας:)
έχω αλλάξει άπειρες οθόνες σε κινητά και στην αρχή έπερνα απο ebay αλλά μετά προτίμησα μαμά και ας είναι ακριβότερες.
- nospa21
- Δημοσιευσεις : 2
15 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες