μπορει να μην ανηκει σε κονσολα...μπορει να μη χρειαζεται να πληρωσεις για να το αποκτησεις αλλα εξακολουθει να σε κρατα κολλημενο και ταυτοχρονια να ειναι ολο και περισσοτερο εθιστικο....!
1η μερα gameplay:9 ωρες!
Path of Exile...........!!απλα κολλησα.....!!
- Τώρα είναι 22 Ιούλ 2025, 10:21 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
alex4444 έγραψε:@G3n3raL86 Tερματισες και το σεναριο του Julius?
Πω πω, έχω χρόνια να γράψω στο site:)
Δε το έπαιξα με Julius, θα ασχοληθώ μαζί του στο μέλλον.
Στα του θέματος, μετά από 95 ώρες καψίματος, το Dark Souls ετερματίσθει. 10/10, δε περιγράφω άλλο.
Τώρα ασχολούμαι με το Portrait of Ruin, ενώ μετά από χρόνια ασχολούμαι και με το ανεπίσημο expansion του Thief 2, το Shadows of the Metal Age.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
@G3n3raL86 Παρεα το παμε το αθλημα απ'οτι φαινεται... Εγω ειμαι στον τελευταιο αρχηγο του dark souls μετα απο 105 ωρες(ελεω εξερευνησης και prepare to die edition), εχει ηδη μπει στην καρδια μου ως ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ever.
Του julius εγω το τερματισα, ελαφρως δυσκολοτερο λογω ελλειψης Potion πρεπει να λιωσεις στους αρχηγους! Τα σπαει ομως ο Alucard... Το portrait of ruin το παιζω σε 20λεπτακια και ειμαι κοντα στον (αληθινο)τερματισμο.
Του julius εγω το τερματισα, ελαφρως δυσκολοτερο λογω ελλειψης Potion πρεπει να λιωσεις στους αρχηγους! Τα σπαει ομως ο Alucard... Το portrait of ruin το παιζω σε 20λεπτακια και ειμαι κοντα στον (αληθινο)τερματισμο.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
alex4444 έγραψε:@G3n3raL86 Παρεα το παμε το αθλημα απ'οτι φαινεται... Εγω ειμαι στον τελευταιο αρχηγο του dark souls μετα απο 105 ωρες(ελεω εξερευνησης και prepare to die edition), εχει ηδη μπει στην καρδια μου ως ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ever.
Βασικά ίσως να αργήσω να ασχοληθώ με τον Julius, γιατί όχι μόνο έχω το PoR τώρα, αλλά μες τη βδομάδα θα μου έρθει και το Mario & Luigi: Bowser's Inside Story;)

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
τελικά δεν κατάφερα να ασχοληθώ με το διαμάντι που ακούει στο BISOHOCK 2 , για άλλη μια φορα σβήστηκε απο τον σκληρό και έμεινε στο ψυγείο για αργότερα !!!
έβαλα να παίξω το sleeping dogs αλλα είχε update 900 mb και το άφησα .... οπότε αυτή την περίοδο έχω μπλέξει με PSN διαμάντια .....
SHANK 2 και Joe Danger the movie .........
έβαλα να παίξω το sleeping dogs αλλα είχε update 900 mb και το άφησα .... οπότε αυτή την περίοδο έχω μπλέξει με PSN διαμάντια .....
SHANK 2 και Joe Danger the movie .........
-
whraziel - Δημοσιευσεις : 62
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες