Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Spahar » 07 Φεβ 2013, 14:39

LIONHEART έγραψε:κατσε να εχεις τον spahar βοηθό και τα λέμε ... :lol: :lol: :lol: :lol: :P

Ρε πήγαινε φύτεψε καμιά χειροβομβίδα σε κανα Locust και μετά έλα μίλα μου!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό evergrey » 09 Φεβ 2013, 03:18

Εχω "σαπισει" στο "Multi" του Max Payne 3!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 09 Φεβ 2013, 13:33

Τελείωσα το Limbo και ξεκίνησα το LBP2...
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό whraziel » 11 Φεβ 2013, 09:40

τελειωσα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ κατεμε TRINE 2 , single παντα ....
το Bisohock 2 δεν καταφερα να το αγγιξω διοτι το TRINE 2 δεν με αφηνε ... απλα εθισμος στο 100% , σιγουρα θα δω και τον προκατοχο του καποια στιγμη !!!
κατεβασα το Shank 2 αλλα δεν προλαβα να το αρχισω , και επαιξα κανα 2 ωρο με το F1 super stars ( χμχμ , για την κορη μου καλο μεχρι να ερθει το LBP karting στο σπιτι , εαν το εχει βαρεθει κανενας στειλτε pm για ανταλλαγη )
τελικα τα καλουδια του PSN σαν PLUS ειναι διαμαντια και ας ασχοληθεις μετα απο κανα χρονο μαζι τους !!!

ΥΓ: ξεχασα να αναφερω το HAMSTER ball , το ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΩΣΕΙ ... χαζοχαρουμενο ειναι αλλα αρεσει στην κορη μου .....
Άβαταρ μέλους
whraziel

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 11 Φεβ 2013, 09:45

Τόσο κάλο whraziel ? θα με κάνεις να το κατεβάσω για να το δώ!! :lol:

Aρε προδότη spahar !! :lol: μου την έκανες το sk και έπαιζα solo insane στο gears 2.... :lol: :P
Kατα άλλα συνεχίζω το prtotype 2 πολύ καλύτερος απο τον πρώτο τίτλο με πολύ δράση και τρελές αναβαθίμσεις στον χαρακτήρα που ελέγχεις ..
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό whraziel » 11 Φεβ 2013, 11:19

LIONHEART έγραψε:Τόσο κάλο whraziel ? θα με κάνεις να το κατεβάσω για να το δώ!! :lol:

Aρε προδότη spahar !! :lol: μου την έκανες το sk και έπαιζα solo insane στο gears 2.... :lol: :P
Kατα άλλα συνεχίζω το prtotype 2 πολύ καλύτερος απο τον πρώτο τίτλο με πολύ δράση και τρελές αναβαθίμσεις στον χαρακτήρα που ελέγχεις ..

οχι απλα καλό ..... ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ για εμένα !!! οι γρίφοι του ήταν πανεξυπνοι και η ατμοσφαιρα απιστευτη !! δεν εχω να πω τπτ αλλο , ξενυχτισα 2 βραδια και την επομενη ειχα baby sitting !!!
και να το ειχα πληρωσει δεν θα μετανιωνα , εαν δεν εισαι plus κοιτα μπας και υπαρχει retail directors cut μαζι με το dlc .....
Άβαταρ μέλους
whraziel

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 11 Φεβ 2013, 15:51

Τέλος με το Dawn of Sorrow, έχοντας δει μόνο το ένα ending και με 87% completion. Θα το συνεχίσω, για να δω τα υπόλοιπα 2.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 11 Φεβ 2013, 16:38

G3n3raL86 έγραψε:Τέλος με το Dawn of Sorrow, έχοντας δει μόνο το ένα ending και με 87% completion. Θα το συνεχίσω, για να δω τα υπόλοιπα 2.

Φοβερο παιχνιδι,παιξε και το aria of sorrow εαν δεν το εχεις παιξει ;)
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 11 Φεβ 2013, 16:52

Roronoa έγραψε:
G3n3raL86 έγραψε:Τέλος με το Dawn of Sorrow, έχοντας δει μόνο το ένα ending και με 87% completion. Θα το συνεχίσω, για να δω τα υπόλοιπα 2.

Φοβερο παιχνιδι,παιξε και το aria of sorrow εαν δεν το εχεις παιξει ;)

Ντεν έχω GBA καρντιά μου :)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 11 Φεβ 2013, 18:51

Castlevania: Dawn of Sorrow τέλος, μετά από 15 ώρες, με τα 3 endings και 100% completion.

Παιχνιδάρα με τα όλα της, άνετα παίρνει 10/10.

Σκέφτομαι να πάω στα καπάκια το Portrait of Ruin ή να τελειώνω με το Dark Souls. Θα δούμε.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB