- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 00:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύστημα πόντων
Κοιτα ετσι οπως το θετεις εχεις ενα δικιο σε μερικους εχει γινει αυτοσκοπος το κυνήγι ποντων αλλα αυτοι πιστεψε με ούτως η άλλως δεν ειναι gamers ειναι απλα περαστικοι δεν θα εμεναν στο site!!
-
kmanikas13 - Δημοσιευσεις : 50
Παιδιά θα φανεί στο τέλος, «ποιος και τι....», αλλά με το να λες πως όποιος φαρμάρει (και εγώ το ίδιο κάνω ) δεν είναι gamer... νομίζω είναι άδικο να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Αυτή τη καραμέλα με το παλιός και νέος εδώ μέσα, μου θυμίζει λίγο στρατό
Είμαι ειλικρινείς και δεν το παίζω περίφανος. Ναι με πειράζει να το διαβάζω συνέχεια αυτό. Είμαι άνεργος ασχολούμαι με δουλειές του ποδαριού, και τυγχάνει να έχω λίγο περισσότερο χρόνο από άλλους. Το Λόττο και το Τζόκερ δεν το πιάνω με τη καμία... Ε! είπα αφού διαβάζω που διαβάζω τα ενδιαφέροντα άρθρα ας κάνω και λίγο "Ζαπινγκ" μήπως μπω και εγώ στη κλήρωση και πάρω ένα δώράκι και έγω. Γιατί δόξα το θέο καλά είμαι ΛΕΦΤΑ δεν έχω! Περιμένετε λοιπόν να τελειώσει ο διαγωνισμός και μετά σχολιάζετε.
Φιλικά πάντα και ελπίζω να μην πρόσβαλα κανέναν άθελά μου
Παναγιώτης

Φιλικά πάντα και ελπίζω να μην πρόσβαλα κανέναν άθελά μου
Παναγιώτης

-
V.for.Veteran - Δημοσιευσεις : 155
Mα δεν νομίζω να ήθελε κανείς να πεί πως το farming είναι κακό. Έτσι έχει σχεδιαστεί ο διαγωνισμός άλλωστε. Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι η επισκεψιμότητα και η διαφήμιση του site και αυτό πετυχαίνει σίγουρα οπότε όλα καλά. Όσοι θέλουν και μπορούν να φαρμάρουν για ώρες εξωγήινους ας το κάνουν δεν ενοχλούν κανένα. Αυτό που ενοχλούσε στην αρχή ήταν το άσκοπο spamming αλλά όπως είπαμε έχει αντιμετωπιστεί. Το θέμα με τους πόντους είναι να μαζεύονται "νόμιμα" για να είναι δίκαιος για όλους ο διαγωνισμός. Είναι μερικοί χρήστες οι οποίοι έχουν υπερβολικούς πόντους κατά την άποψή μου. Είναι σίγουρα εφικτό να βάλεις κάποιο προγραμματάκι τύπου bot για να σου μαζεύει εξωγήινους ενώ εσύ είσαι έξω για καφέ. Αυτή είναι η μόνη ένσταση που έχω για τους πόντους. Δεν ξέρω αν μπορεί να αποδειχθεί κάπως κάτι τέτοιο αλλά είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά στο site προσέχουν ώστε να είναι δίκαιος για όλους ο διαγωνισμός οπότε όλα ΟΚ στο τέλος.
Επίσης ποιος είπε ότι όποιος φαρμάρει δεν είναι gamer; άσχετο το ένα με το άλλο. Σίγουρα λίγοι θα μείνουν από όλους αυτούς τους farmers και αυτό είναι κάπως στενάχωρο αλλά το site θα έχει διαφημιστεί και τα δώρα θα έχουν μοιραστεί σε πολλά διαφορετικά άτομα οπότε ο διαγωνισμός θα έχει κάνει τη δουλειά του. Τέλος το site δεν απευθύνεται μόνο σε gamers. Σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι των χρηστών παίζουν παιχνίδια και ένα μεγάλο κομμάτι της ύλης είναι για παιχνίδια αλλά το enternity είναι ένα site για τεχνολογία γενικώς και όχι για games ειδικώς.
Επίσης ποιος είπε ότι όποιος φαρμάρει δεν είναι gamer; άσχετο το ένα με το άλλο. Σίγουρα λίγοι θα μείνουν από όλους αυτούς τους farmers και αυτό είναι κάπως στενάχωρο αλλά το site θα έχει διαφημιστεί και τα δώρα θα έχουν μοιραστεί σε πολλά διαφορετικά άτομα οπότε ο διαγωνισμός θα έχει κάνει τη δουλειά του. Τέλος το site δεν απευθύνεται μόνο σε gamers. Σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι των χρηστών παίζουν παιχνίδια και ένα μεγάλο κομμάτι της ύλης είναι για παιχνίδια αλλά το enternity είναι ένα site για τεχνολογία γενικώς και όχι για games ειδικώς.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- δε νομίζω οτι είναι τόσο εύκολο να βάλει κάποιος bot για να μαζέψει εξωγήινους. Αρχικά αυτοί εμφανίζονται σε εντελώς random καταστάσεις 9κάτι παίζει και με την IP αν θυμάμαι καλά), αλλα ακόμα και αν κάτι τέτοιο συμβεί, πίστεψε με όλα φαίνονται, οπότε ο αποκλεισμός θεωρείται δεδομένος 

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω έχει ειπωθεί και αυτό
Επίσης ποιος είπε ότι όποιος φαρμάρει δεν είναι gamer;
ναι σαφώς δεν απευθύνεται μόνο σε gamer αλλά είναι κυρίως για gamers. Μικρή σημασία έχει αυτό βέβαια. Είναι όπως το βλέπει ο καθένας. Εννοείται πως το farming δεν είναι κακό, αλλά διαβάζω πολλές ενστάσεις τελευταία (όχι απαραίτητα από εσένα). κατά τα άλλα συμφωνώ με ότι γράφεις. Και το πόσοι θα μείνουν ή όχι θα το δούμε στο τέλος...Τέλος το site δεν απευθύνεται μόνο σε gamers

-
nfs_maniac Το bot είναι απλά ένα παράδειγμα. Αλλά γι αυτό είπα στο τέλος ότι προσέχετε ώστε να είναι δίκαιος ο διαγωνισμός. Σίγουρα έχει πολύ τρέξιμο ένας τόσο μεγάλος διαγωνισμός και είμαι σίγουρος ότι προσπαθείτε για το καλύτερο και για να είναι όσο δίκαιος γίνεται. Αυτό που ήθελα να πω με το παράδειγμα του bot είναι ότι σίγουρα κάποιοι θα το παίξουν μάγκες για να είναι στην κλήρωση χωρίς να λιώσουν (παντού υπάρχουν "έξυπνοι") και σίγουρα επίσης τους περισσότερους θα τους βρείτε και θα τους αποκλείσετε. Το bot απλά το ανέφερα γιατί κατά τη γνώμη μου είναι κάτι εύκολο. Εδώ στο WoW φτιάχνουν bot για να μαζεύουν materials και σίγουρα είναι πιο πολύπλοκο το bot σε ένα παιχνίδι. Δεν είπα όμως ότι δεν θα τους βρείτε. 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Παύλο, να σε ρωτήσω δύο-τρία πράγματα σε παρακαλώ, ευθέως. Για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο. Το "Farming" μέχρι επιληψίας
θεωρείται ζαβολιά; Και αν όχι τι θεωρείται ζαβολιά και μη φυσικός τρόπος; Δηλαδή αν κάποιος κάνει αυτή τη "δουλειά" θεωρείται πως δεν προσφέρει πραγματικά στο site; Με συγχωρείς που ρωτάω. Αν το μήνυμα μου θεωρηθεί κακόβουλο ή προσβάλει, σίγουρα δεν έγινε με πρόθεση και παρακαλώ τους διαχειριστές να το σβήσουν αμέσως.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

-
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες