Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 31 Ιαν 2013, 03:41

@G3n3raL86 Αντε καλως ηρθες στο club!!!! Το dawn of sorrow ειναι ενα απο τα πιο εκπληκτικα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε μου σε οποιοδηποτε φορματ. Αυτη τη στιγμη πλησιαζω στο τελος του portrait of ruin, που αν και παρομοιας ποιοτητας, δε με ξετρελανε οσο το Dawn(εννοωντας οτι του βαζω 9/10 κι οχι 10/10).

Μετα αν το βρω καπου το order of ecclessia θα παρει σειρα, πριν καταληξω στο Mirror of fate, οταν με το καλο καταφερω να το αγορασω! Η σειρα ειναι ΕΠΟΣ κι ευτυχως συνεχιζει στο δισδιαστατο στυλ του για το 3ds.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό evergrey » 31 Ιαν 2013, 16:57

Mortal Kombat...επιτελους με ενα φιλαρακι παρεα!Μεχρι να κατεβει ο Max-ακος!(Max Payne 3)
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 31 Ιαν 2013, 18:18

alex4444 έγραψε:@G3n3raL86 Αντε καλως ηρθες στο club!!!! Το dawn of sorrow ειναι ενα απο τα πιο εκπληκτικα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε μου σε οποιοδηποτε φορματ. Αυτη τη στιγμη πλησιαζω στο τελος του portrait of ruin, που αν και παρομοιας ποιοτητας, δε με ξετρελανε οσο το Dawn(εννοωντας οτι του βαζω 9/10 κι οχι 10/10).

Μετα αν το βρω καπου το order of ecclessia θα παρει σειρα, πριν καταληξω στο Mirror of fate, οταν με το καλο καταφερω να το αγορασω! Η σειρα ειναι ΕΠΟΣ κι ευτυχως συνεχιζει στο δισδιαστατο στυλ του για το 3ds.

Το Ecclesia δε το βρίσκω πουθενά φτηνά, οπότε ας περιμένει, έχω ήδη τα 2/3:)

Άμα δω πως το MoF είναι άξιο Metroidvania σα τα παλιά, τότε θα φύγει για αγορά και αυτό:)
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 02 Φεβ 2013, 01:11

12 ώρες γράφει το Far Cry 3. Aπο ιστορία σκίιιιζει αλλά δυστιχώς τα sidequests είναι απίστευτα βαρετά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 02 Φεβ 2013, 04:18

Sackboy έγραψε:12 ώρες γράφει το Far Cry 3. Aπο ιστορία σκίιιιζει αλλά δυστιχώς τα sidequests είναι απίστευτα βαρετά.

Eμένα μου άρεσαν τα Side Quests. Ειδικά αυτά που σε βάζουν να σκοτώσεις κάποιον. Είναι ωραίο που πρέπει να το κάνεις με το μαχαίρι γιατί είναι challenging. Έχω κάνει τα πάντα στο παιχνίδι εκτώς από το να βρώ τα αγαλματάκια (είναι πάρα πολλά) και τα γράμματα. Όλα τα άλλα τα έκανα. Δυστυχώς όμως το tattoo συμπληρώνεται τελείως μόνο αν βρείς τα αγαλματάκια :(
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό evergrey » 02 Φεβ 2013, 15:52

Αρχησα το Max Payne 3,και εχω μεινει μακακας απο τα γραφικα!Αλλο στυλακι απο τα προηγουμενα,αλλα η "εποχες" αλλαζουν.Και το Multiplayer πολυ καλο ειναι.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό game over » 02 Φεβ 2013, 15:54

Χθες ξεκίνησα στο ps3 3D DOT GAME HEROES, εντάξει φάση έχει το παιχνιδάκι αλλά δεν έχω τρελαθεί κιόλας …
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό giode13 » 02 Φεβ 2013, 17:04

και γω ξαναεπιασα Halo 3.... Και μετα καπακι το 4 :D
Δεν θα σε απογοητευσει το 3.. εχει επικες μαχες και στιγμες... αρκετα ικανοποιητικο σε διαρκεια campaign και φυσικα.... την μοναδικη halo ατμοσφαιρα...[/quote]

Αυτή την ατμόσφαιρα θέλω να δω και μετά να πιάσω και το 4 που θα χει πέσει και η τιμή του :)
Άβαταρ μέλους
giode13

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 03 Φεβ 2013, 02:51

PetrifieD- έγραψε:
Sackboy έγραψε:12 ώρες γράφει το Far Cry 3. Aπο ιστορία σκίιιιζει αλλά δυστιχώς τα sidequests είναι απίστευτα βαρετά.

Eμένα μου άρεσαν τα Side Quests. Ειδικά αυτά που σε βάζουν να σκοτώσεις κάποιον. Είναι ωραίο που πρέπει να το κάνεις με το μαχαίρι γιατί είναι challenging. Έχω κάνει τα πάντα στο παιχνίδι εκτώς από το να βρώ τα αγαλματάκια (είναι πάρα πολλά) και τα γράμματα. Όλα τα άλλα τα έκανα. Δυστυχώς όμως το tattoo συμπληρώνεται τελείως μόνο αν βρείς τα αγαλματάκια :(

Ναι αυτό όντως σε βάζει σε σκέψεις. Για το πώς πρέπει να πλησιάσεις τον εχθρό σου. Στην αρχή έχει φάσει αλλα μετά απο ένα σημείο σε κουράζουν και στο τέλος τα αφήνεις αν και τα πιο πολλά τα έκανα. :D Τα collectibles τα προσπερνάω εκτός αμα βρώ κανένα στην τύχη. :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό whraziel » 04 Φεβ 2013, 08:23

επιτελους βρηκα χρονο και ξεκινησα το BIOSHOCK 2 , πολυ καλες εντυπωσεις αλλα ακομα ειμαι στην αρχη , χωρις little sister , παραλληλα βεβαια αρχισα και το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ---- TRINE 2 ---- το οποιο μαλλον θα με κανει να αγορασω και το πρωτο μέρος !!
Άβαταρ μέλους
whraziel

Δημοσιευσεις : 62

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB