@G3n3raL86 Αντε καλως ηρθες στο club!!!! Το dawn of sorrow ειναι ενα απο τα πιο εκπληκτικα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε μου σε οποιοδηποτε φορματ. Αυτη τη στιγμη πλησιαζω στο τελος του portrait of ruin, που αν και παρομοιας ποιοτητας, δε με ξετρελανε οσο το Dawn(εννοωντας οτι του βαζω 9/10 κι οχι 10/10).
Μετα αν το βρω καπου το order of ecclessia θα παρει σειρα, πριν καταληξω στο Mirror of fate, οταν με το καλο καταφερω να το αγορασω! Η σειρα ειναι ΕΠΟΣ κι ευτυχως συνεχιζει στο δισδιαστατο στυλ του για το 3ds.
- Τώρα είναι 22 Ιούλ 2025, 16:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
alex4444 έγραψε:@G3n3raL86 Αντε καλως ηρθες στο club!!!! Το dawn of sorrow ειναι ενα απο τα πιο εκπληκτικα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε μου σε οποιοδηποτε φορματ. Αυτη τη στιγμη πλησιαζω στο τελος του portrait of ruin, που αν και παρομοιας ποιοτητας, δε με ξετρελανε οσο το Dawn(εννοωντας οτι του βαζω 9/10 κι οχι 10/10).
Μετα αν το βρω καπου το order of ecclessia θα παρει σειρα, πριν καταληξω στο Mirror of fate, οταν με το καλο καταφερω να το αγορασω! Η σειρα ειναι ΕΠΟΣ κι ευτυχως συνεχιζει στο δισδιαστατο στυλ του για το 3ds.
Το Ecclesia δε το βρίσκω πουθενά φτηνά, οπότε ας περιμένει, έχω ήδη τα 2/3:)
Άμα δω πως το MoF είναι άξιο Metroidvania σα τα παλιά, τότε θα φύγει για αγορά και αυτό:)

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Sackboy έγραψε:12 ώρες γράφει το Far Cry 3. Aπο ιστορία σκίιιιζει αλλά δυστιχώς τα sidequests είναι απίστευτα βαρετά.
Eμένα μου άρεσαν τα Side Quests. Ειδικά αυτά που σε βάζουν να σκοτώσεις κάποιον. Είναι ωραίο που πρέπει να το κάνεις με το μαχαίρι γιατί είναι challenging. Έχω κάνει τα πάντα στο παιχνίδι εκτώς από το να βρώ τα αγαλματάκια (είναι πάρα πολλά) και τα γράμματα. Όλα τα άλλα τα έκανα. Δυστυχώς όμως το tattoo συμπληρώνεται τελείως μόνο αν βρείς τα αγαλματάκια

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
και γω ξαναεπιασα Halo 3.... Και μετα καπακι το 4 
Δεν θα σε απογοητευσει το 3.. εχει επικες μαχες και στιγμες... αρκετα ικανοποιητικο σε διαρκεια campaign και φυσικα.... την μοναδικη halo ατμοσφαιρα...[/quote]
Αυτή την ατμόσφαιρα θέλω να δω και μετά να πιάσω και το 4 που θα χει πέσει και η τιμή του

Δεν θα σε απογοητευσει το 3.. εχει επικες μαχες και στιγμες... αρκετα ικανοποιητικο σε διαρκεια campaign και φυσικα.... την μοναδικη halo ατμοσφαιρα...[/quote]
Αυτή την ατμόσφαιρα θέλω να δω και μετά να πιάσω και το 4 που θα χει πέσει και η τιμή του

-
giode13 - Δημοσιευσεις : 40
PetrifieD- έγραψε:Sackboy έγραψε:12 ώρες γράφει το Far Cry 3. Aπο ιστορία σκίιιιζει αλλά δυστιχώς τα sidequests είναι απίστευτα βαρετά.
Eμένα μου άρεσαν τα Side Quests. Ειδικά αυτά που σε βάζουν να σκοτώσεις κάποιον. Είναι ωραίο που πρέπει να το κάνεις με το μαχαίρι γιατί είναι challenging. Έχω κάνει τα πάντα στο παιχνίδι εκτώς από το να βρώ τα αγαλματάκια (είναι πάρα πολλά) και τα γράμματα. Όλα τα άλλα τα έκανα. Δυστυχώς όμως το tattoo συμπληρώνεται τελείως μόνο αν βρείς τα αγαλματάκια
Ναι αυτό όντως σε βάζει σε σκέψεις. Για το πώς πρέπει να πλησιάσεις τον εχθρό σου. Στην αρχή έχει φάσει αλλα μετά απο ένα σημείο σε κουράζουν και στο τέλος τα αφήνεις αν και τα πιο πολλά τα έκανα.

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες