Ολυμπιακός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Ιαν 2013, 23:29

Εμα ακριβώς αυτό. Και Raphael ε δεν είμαστε σαν και εσάς εμείς. Είπαμε μην συγκρίνουμε και ανόμοια πράγματα :mrgreen: Πέρα από τη πλάκα και οι 2 ομάδες πρέπει να σοβαρευτούμε, έλεος.

Nα προσθέσω ότι μόλις τώρα διάβασα για τον αγώνα. Εντάξει δεν μπορούσαμε να ξφύγουμε με τίποτα στο σκορ, τι περιμέναμε δηλαδή. Αυτοί οι αγώνες πρέπει να καθαρίζουν με τη μία. Δεν ξέρω αν φταίει ο Μπαρτζώκας σαν προπονητής γενικώς. Εγώ τον πίστεψα στο δίμηνο Νοέμβριος-Δεκέμβριος αλλά φαίνεται τώρα να έχει χάσει τον έλεγχο. Δεν μπορεί να κάνει την ομάδα όπως ήταν 2 μήνες πρίν;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 28 Ιαν 2013, 17:41

Ο Τζιμπούρ ανανέωσε για τρία χρόνια τελικά. :D
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 28 Ιαν 2013, 17:50

Aυτο ελειπε να μην υπεγραφε. Που θα βρει 1,6 εκατ. που ζητουσε?
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 28 Ιαν 2013, 18:06

Και εδώ αρχίζει τα καντήλια ο Μήτρογλου :D
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 29 Ιαν 2013, 01:32

Eλπίζω να τους βάλει να παίξουν και τους 2 κάποια στιγμή. Βασικούς εννοώ. Να παίξουμε επιτέλους λίγο επιθετικά. Έχουν ξεχάσει και τον Pantelic. Ούτε αλλαγή, τίποτα. Με ένα επιθετικό και με το ζόρι.

Στο μπάσκετ τώρα, τραυματίστηκε ο Μάτζαρης. Πάει η άμυνα. Θα κουράζεται πολύ και ο Σπανούλης για να παίζει ΚΑΙ άμυνα και θα χάνει από επίθεση. Τραυματίας και ο Σερμαντίνι και ο Κατσίβελης. Χαμός γίνεται. Τουλάχιστον γύρισαν Πάουελ και Λο.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 30 Ιαν 2013, 20:09

Εντάξει, δεν υπάρχει αυτό που διαβάζω. Κοντά σε συμφωνία με Βύντρα λέει και θα πάρει και 1 εκατομμύριο για 1,5 χρόνο. Ο χοντρός μας κάνει πλάκα μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 30 Ιαν 2013, 20:18

Ζω για την γιούχα που θα φάει, στο πρώτο παιχνίδι που θα πατήσει γήπεδο....
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 30 Ιαν 2013, 20:26

Εύκολα. Κι εγώ που έχω πει ότι με Μαρινάκη δεν ξανά πατάω γήπεδο σκέφτομαι να πάω μόνο και μόνο για να τον γιουχάρο κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 30 Ιαν 2013, 21:59

Ζω για τη στιγμη που θα εχουμε σκορ προκρισης με την Λεβαντε και στο 90 κανει ο Βυντρα τα γνωστα του και φαμε γκολ...
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 30 Ιαν 2013, 22:07

Αυτη τη στιγμή ζω μία σύγχυση... Να έχω δει το υπερθέαμα Καβάλα-Ολυμπιακός, και τώρα να παρακολουθώ clasico....
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB