Προτάσεις τίτλων για όλα τα format

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 29 Ιαν 2013, 21:43

Αξίζει και με το παραπάνω. Λίγο στην αρχή θα σου σπάσει τα νεύρα, καθώς είναι της λογικής "ντου απο παντού", αλλα σιγά σιγά θα μπεις στο κλίμα και θα το συνηθίσεις
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 29 Ιαν 2013, 22:38

evergrey έγραψε:Σκεφτομαι απο το Plus να τσιμπησω με 18 ευρωπουλα το Max Payne 3.Αξιζει βρε παιδια;(Ευχομαι τον αλλον μηνα μην το βαλει τσαμπα το Plus,οπως την επαθα με το Sleeping Dogs!)

Aγορα τοσο απλα!! Τα προηγουμενα τα εχεις παιξει;
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό evergrey » 29 Ιαν 2013, 22:41

Ναι φιλε μου τα εχω παιξει!Το καθε ενα τοτε που βγηκε!Απιστευτα παιχνιδια και τα 2!Οποτε παω για downloading!Με ψησατε!Ευχαριστω παιδια!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 29 Ιαν 2013, 22:49

Τα γραφικά του, και κυρίως οι λεπτομέρειες του, σε πολλά σημεία σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 29 Ιαν 2013, 23:40

nfs_maniac έγραψε:Τα γραφικά του, και κυρίως οι λεπτομέρειες του, σε πολλά σημεία σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό

Bεβαια κακα τα ψεματα δεν φτανει σε ποιοτητα τα 2 προηγουμενα. Λογικο μιας και δεν ειναι η Remedy η εταιρεια που τα αναπτυσσει. Δεν εχει αυτην την noir αισθητικη που ειχαν τα προηγουμενα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 30 Ιαν 2013, 00:07

Σιγουρα, δε διαφωνω. Αλλα τα προηγουμενα τα ειχαμε συναντησει σε παλαιοτερα συστηματα (pc-κονσολεσ), οποτε αν εξαιρεσει κανεις την ατμοσφαιρα, τεχνικα εχει βελτιωθει αρκετα
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Ιαν 2013, 14:11

Παίδες επειδή δεν ξέρω αν το έχετε δει καθόλου, προτείνω σε όσους έχουν 3DS το Kid Icarus Uprising. Από τα καλύτερα παιχνίδια του 2012. Λίγο δύστροπος ο χειρισμός στο έδαφος, αλλά είναι παιχνιδάρα με μεγάλη διάρκεια, πολύ end game περιεχόμενο και online αν και πιστεύω πως θα είναι νεκρό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 30 Ιαν 2013, 20:06

Scott_Pilgrim έγραψε:Παίδες επειδή δεν ξέρω αν το έχετε δει καθόλου, προτείνω σε όσους έχουν 3DS το Kid Icarus Uprising. Από τα καλύτερα παιχνίδια του 2012. Λίγο δύστροπος ο χειρισμός στο έδαφος, αλλά είναι παιχνιδάρα με μεγάλη διάρκεια, πολύ end game περιεχόμενο και online αν και πιστεύω πως θα είναι νεκρό.

Το έχω "σταμπάρει" εδώ και καιρό και έχω ακούσει καλά λόγια από πολύ κόσμο. Περιμένω είτε να πέσει η τιμή ή να βάλουν καμια προσφορά τα Media γιατί το 50άρικο είναι αβάσταχτο :(
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό evergrey » 13 Μαρ 2013, 02:58

Επειδη το PSN εχει προσφορες στα "Resi" games,το Resident Evil: Operation Raccoon City για 10 ευρωπουλα αξιζει;
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 13 Μαρ 2013, 10:36

evergrey έγραψε:Επειδη το PSN εχει προσφορες στα "Resi" games,το Resident Evil: Operation Raccoon City για 10 ευρωπουλα αξιζει;

O X I

Δωσε αλλα 5 ευρω και παρε το Resident Evil Chronicles Collection
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB