- Τώρα είναι 21 Ιούλ 2025, 13:40 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Tελικά αυτό το manager καλό είναι; διορθώθηκε κανένα bug; Γιατί υπάρχουν αρκετά παράπονα στο topic για το manager 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
τελος το DEAD SPACE 2 με το τελαυταιο 2ωρο απιστευτο συναισθηματικα !! απο οταν αρχιζει το chapter 13 και μετα , το παιχνιδι μιλαει στην καρδια σου εφοσον βεβαια εχεις παρακολουθησει σεναριακα το θεμα Isaac Clarke .....
η μονη μου ατασταλια ηταν στο τελος που το γυρισα στο normal (η μαχη στο μυαλο μετα απο 1 ωρα στο hard , κακη επενδυση invetory ) διοτι δεν θα ΄΄ζουσα΄΄ ψυχολογικα μεχρι το επομενο Σ/Κ να δω τους τιτλους τελους !!
Συνεχισα με την κορη μου το απιστευτο για εμενα RACHET & CLANK all 4 in one
προσπαθησα να αρχισω το LORD OF THE RINGS war in the north αλλα με απογοητευσε , 40 λεπτα ασχοληθηκα και το εκλεισα , ο λογος βεβαια ειναι οτι εχω το Reckoning , dragons dogma , Dark souls , skyrim , οποτε θεωρω οτι εαν ειναι να αρχισω κατι σε τετοιο στυλ εχω την αφροκρεμα !!!
η μονη μου ατασταλια ηταν στο τελος που το γυρισα στο normal (η μαχη στο μυαλο μετα απο 1 ωρα στο hard , κακη επενδυση invetory ) διοτι δεν θα ΄΄ζουσα΄΄ ψυχολογικα μεχρι το επομενο Σ/Κ να δω τους τιτλους τελους !!
Συνεχισα με την κορη μου το απιστευτο για εμενα RACHET & CLANK all 4 in one
προσπαθησα να αρχισω το LORD OF THE RINGS war in the north αλλα με απογοητευσε , 40 λεπτα ασχοληθηκα και το εκλεισα , ο λογος βεβαια ειναι οτι εχω το Reckoning , dragons dogma , Dark souls , skyrim , οποτε θεωρω οτι εαν ειναι να αρχισω κατι σε τετοιο στυλ εχω την αφροκρεμα !!!
-
whraziel - Δημοσιευσεις : 62
Ξεκίνησα χθες το "Journey"

---------------------------------------ΤρελόGamer--------------------------------------
-
Trelogamer - Δημοσιευσεις : 28
2 ακόμα sequences για το Assassin's Creed Revelations.
PC: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H | AMD Dual-Core 7750 2.7 GHz | Nvidia 9600 GT 1GB | 4GB RAM | LG IPS235V 23" | Force 600W PSU | Steam: LordKimi.GROF
Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
-
naruto14 - Δημοσιευσεις : 32
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες