Προτάσεις ταινιών

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Ιαν 2013, 17:13

Mόλις το είδα στο site και πήγα και στο IMDb και τον έχει και εκεί ως σκηνοθέτη τον Abrams. Τώρα ξενερώνω ακόμα περισσότερο. Δεν νομίζω ότι ταιριάζει με τα Star Wars. Καθόλου δεν ταιριάζει. Δεν λέω ότι είναι κακός σκηνοθέτης απλά δεν μου πάει καθόλου με τα Star Wars. Ούτε ο Nolan μου ταιριάζει. Δεν χρειάζεται να εξυγχρονιστεί το Star Wars ούτε να γίνει τύπου Dark Knight. Το θέμα είναι να πλησιάσει την ποιότητα των παλιών πράγμα που με αυτά τα δεδομένα αποκλείω.

Επίσης φήμες ακόμα αλλά μάλλον πρωταγονιστές θα είναι Harison Ford, Mark Hamill και Carrie Fisher στους γνωστούς πλέον ρόλους. Αυτοί τώρα είναι 60 και 70 χρονών. Άρα μιλάμε για πολλά χρόνια μετά το VI. Άρα όλο και κάπως σχετίζεται ο Vader. Δεν βλέπω να έχουν πάρει κανένα comic ή video game. Πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν εκεί πέρα στην Disney. Ένα πράγμα θέλω να τους πω: Μην μας ...ήσετε τα Star Wars, θα γίνει χαμός :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 25 Ιαν 2013, 17:38

Geovra έγραψε:
akisbeat77 έγραψε:Το χειροτερο νεο παντως που διαβασα σημερα ειναι οτι σκηνοθετης θα ειναι ο Abrams.

Κι εγω ονειρευομουν Nolan...

Οχι δεν θέλουμε αληθοφανή star Wars... :P
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Ιαν 2013, 22:27

LIONHEART έγραψε:
Geovra έγραψε:
akisbeat77 έγραψε:Το χειροτερο νεο παντως που διαβασα σημερα ειναι οτι σκηνοθετης θα ειναι ο Abrams.

Κι εγω ονειρευομουν Nolan...

Οχι δεν θέλουμε αληθοφανή star Wars... :P

Μπράβο αυτό ακριβώς ήθελα να πω πιο πάνω αλλά μάλλον το είπα λίγο μπερδεμένα. Δεν φτιάχτηκε το Star Wars για να είναι αληθοφανές. Ο Batman που δεν έχει υπερδυνάμεις να είναι αληθοφανής. Την Δύναμη πως θα την αποτυπώσεις με αληθοφάνεια; Δεν γίνεται. Πρέπει να το κάνουν με βάση την "παλιά" τριλογία σε μίξη με το episode III. Αυτό χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 25 Ιαν 2013, 22:53

Kαι μονο που ειναι σκηνοθετης του βασικου 'αντιπαλου' του SW δεν θα επρεπε να τον διαλεξουν. Επισης για ποιο λογο να συνεχισουν την παλια τριλογια? Τοσες ταινιες μπορουν γυρισουν με βαση το old republic. Στα comic ξερει κανει αν συνεχιζουν την ιστορια?
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 00:53

Mα και μόνο αυτή η επιλογή φίλε akisbeat77 δείχνει ότι η Disney δεν έχει ιδέα από Star Wars ή για το μόνο που νοιάζεται είναι το εύκολο χρήμα. Γι αυτό έβαλε και έναν γνωστό σκηνοθέτη, περισσότερο στο νέο κοινό με ταινίες όπως Star Trek, Super 8 και σειρές όπως Lost. Eυτυχώς που δεν του δώσανε και το σενάριο γιατί τότε θα είχαμε 6λογία αντί για 3λογία και δεν θα καταλαβαίναμε και τίποτα στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Geovra » 26 Ιαν 2013, 11:19

LIONHEART έγραψε:Οχι δεν θέλουμε αληθοφανή star Wars... :P

Οταν ελεγα Nolan δεν ειπα για ρεαλισμο αλλα...

Geovra έγραψε:ας κοιταξουν τον δρομο και την οπτικη γωνια που εδωσε ο Nolan στον Batman...πιο adult και πιο μαυρο

Και αν βλεπανε,διαβαζανε,παιζανε κατι απο KOTOR για μενα ο Nolan θα ταιριαζε κουτι...

Απλα το αποτελεσμα δεν θελω να βγει οπως το SWTOR....Πολλες υποσχεσεις με καρτουνιστικα γραφικα και 0 περιεχομενο....

Και οτι και να φτιαξουν στην τελικη, δεν θα αγγιζει με την καμια την 1η τριλογια. Δεν γινεται απλα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό Geovra » 26 Ιαν 2013, 11:23

LIONHEART έγραψε:Οχι δεν θέλουμε αληθοφανή star Wars... :P

Οταν ελεγα Nolan δεν ειπα για ρεαλισμο αλλα...

Geovra έγραψε:ας κοιταξουν τον δρομο και την οπτικη γωνια που εδωσε ο Nolan στον Batman...πιο adult και πιο μαυρο

Και αν βλεπανε,διαβαζανε,παιζανε κατι απο KOTOR (εστω και απο Jedi Academy τι να πω....)για μενα ο Nolan θα ταιριαζε κουτι...

Απλα το αποτελεσμα δεν θελω να βγει οπως το SWTOR....Πολλες υποσχεσεις με καρτουνιστικα γραφικα και 0 περιεχομενο....

Και οτι και να φτιαξουν στην τελικη, δεν θα αγγιζει με την καμια την 1η τριλογια. Δεν γινεται απλα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 16:59

Καλά σίγουρα τίποτα δεν πρόκειται να αγγίξει την 1η τριλογία. Καρτουνίστικα εφέ δεν νομίζω να έχει αλλά αν λες τα καρτουνίστικα τα γραφικά του SWTOR τότε τα γραφικά του WoW τι είναι; :P

Πάντως θα μπορύσαν να κάνουν την ιστορία του SWTOR. Μια χαρά είναι σαν ιστορία και το SWTOR μπορεί να απέτυχε σαν παιχνίδι αλλά τουλάχιστον τα cinematics ήταν πολύ ωραία. Θα μου άρεσε σαν ιδέα αλλά αυτοί το πάνε για μετά την 1η τριλογία. Και πολύ μετά μάλιστα. Αν κρίνουμε από την ηλικία των ηθοποιών θα είναι γύρω στα 40 χρόνια μετά. Mέχρι να τελειώσουν την καινούρια 3λογία θα έχει 80ρίσει ο Harrison. :P
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 26 Ιαν 2013, 16:59

Μα τι εχει κανει ο JJ Abrams στην τελικη ; Γιατι καποιοι τον θεωρουν σπουδαιο ;
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 21:51

E σενάριο στο Lost, Armageddon, σκηνοθεσία στο Super 8 και σκηνοθέτης στα καινούρια Star Trek. Γι αυτά είναι γνωστός κυρίως. Όπως καταλαβαίνεις άσχετα όλα αυτά με Star Wars :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB