Προτάσεις ταινιών

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Shepard » 22 Ιαν 2013, 23:11

Spahar έγραψε:
Shepard έγραψε:RED 2

Ερχόμουν να το ποστάρω, αλλά με έχεις προλάβει εδώ και μέρες. Ψήθηκα άγρια που θα βγει 2ο, το πρώτο ήταν πάρα πολύ καλό για το είδος του. Ψήθηκα τόσο πολύ που μάλλον θα κάτσω να δω ξανά το πρώτο.

Εγω το ειδα το ιδιο βραδυ ;)

Μπρους Γουιλις... και πάρτε μου την ψυχη! ΤΕΛΟΣ! :P :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 23:16

Καμιά καλή κωμωδία που έχουμε στερέψει υπάρχει...; Οι μόνες που είδα τελευταία και μου άρεσαν (δεν ξετρελάθηκα μα οκ) ήταν το Ice age καθώς και η Μαδαγασκαρη 3. Κινούμενα δηλαδή μόνο. Καμιά άλλη καλή για γέλιο? :|
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό Shepard » 22 Ιαν 2013, 23:45

Raphael έγραψε:Καμιά καλή κωμωδία που έχουμε στερέψει υπάρχει...; Οι μόνες που είδα τελευταία και μου άρεσαν (δεν ξετρελάθηκα μα οκ) ήταν το Ice age καθώς και η Μαδαγασκαρη 3. Κινούμενα δηλαδή μόνο. Καμιά άλλη καλή για γέλιο? :|

Παρε με την σειρα τις σελίδες και δες τα βιντεο! Υπάρχουν αρκετες για να πάρεις ιδεες! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Raphael » 23 Ιαν 2013, 00:13

Ε ρε copy paste που έχει πέσει για τα link! Thanks Shepard! ;) Πάλι σε κινούμενο προσανατολίζομαι πάντως.... Το Brave ή το Lorax. Αυτό που έψαχνα είναι και κάποιο σχόλιο για κάποια ταινία γιατί από το trailer και μόνο έχω απογητευθεί ουκ ολίγες φορές. γι'αυτό είπα και να ρωτήσω. τεσπα. Ελπίζω να ναι καλές!
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 23 Ιαν 2013, 00:16

Και τα 2 που θες να δεις για μενα ητανε ψιλομουφες. Ειδικα το Lorax το θεωρω απο τα χειροτερα animation που εχω δει
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό denissoad » 23 Ιαν 2013, 00:45

To Lorax ήταν απαράδεκτο.. όπως και το Paranorman... απογοήτευση. Καλό animation τώρα είναι το hotel transylvania.. επίσης επιφυλάσσομαι για το frankenwinnie.. θα είναι σε στυλ corpse bride...
Άβαταρ μέλους
denissoad

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό Spahar » 23 Ιαν 2013, 02:38

Raphael έγραψε:Ε ρε copy paste που έχει πέσει για τα link! Thanks Shepard! ;) Πάλι σε κινούμενο προσανατολίζομαι πάντως.... Το Brave ή το Lorax. Αυτό που έψαχνα είναι και κάποιο σχόλιο για κάποια ταινία γιατί από το trailer και μόνο έχω απογητευθεί ουκ ολίγες φορές. γι'αυτό είπα και να ρωτήσω. τεσπα. Ελπίζω να ναι καλές!

Αν και συνήθως οι χαζοταινίες του Sadler δεν μου αρέσουν βρήκα το That's My Boy αρκετά απολαυστικό. Έχει φάει τρελό κράξιμο, υποψηφιότητα για βατόμουρο κτλ, αλλά προσωπικά την είδα δύο φορές, πρώτα μόνος και μετά με την παρέα μου, όπου και αυτοί διασκέδασαν. Στην προτείνω αν δεν την έχεις δει, αλλά με κάθε επιφύλαξη.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Raphael » 23 Ιαν 2013, 10:47

Τραγική φαίνεται μόνο από την αφίσα.... Η κατρακύλα του Sadler δεν έχει όρια. :P τεσπα αφού δεν υπάρχουν άλλες κωμωδίες θα το σκεφτώ να δω αυτήν. Φοβάμαι μη χάσω 2 ώρες από τη ζωή μου μόνο.... :? :lol:
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 23 Ιαν 2013, 15:29

Lock, stock and two smoking barrels. Πολύ κάψιμο.
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 23 Ιαν 2013, 18:50

Ε γενικά ο Guy Ritchie κάνει ωραίες ταινίες (εκτώς από το Revolver). Εκτώς από το Lock, stock and two smoking barrels ωραία είναι και τα snatch, rocknrolla, και τα Sherlock Holmes φυσικά.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB