- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 20:04 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τα χειρότερα game που έχετε παίξει !
Raphael έγραψε:SIMS!!! Πολύ κόσμος τα λατρεύει εγώ όμως τα βαριέμαι τα ανθρωπάκια! Το sims outcasts είχα αγοράσει για psp και μετάνιωσα τα λεφτά που έδωσα....
Ε όχι και το Sims! Έχω ρίξει άπειρες ώρες λιώσιμο πάνω του (στο 2 και στο 3).

PC: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H | AMD Dual-Core 7750 2.7 GHz | Nvidia 9600 GT 1GB | 4GB RAM | LG IPS235V 23" | Force 600W PSU | Steam: LordKimi.GROF
Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
-
naruto14 - Δημοσιευσεις : 32
Το Sims να πω την αλήθεια το είχα βρεί τελείως ανούσιο. Όταν το είχα πρωτοπαίξει το είχα βαρεθεί μέσα σε 15 λεπτά. Εντάξει γούστα είναι αυτά βέβαια.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Εγώ το προσπάθησα πολύ πραγματικά! δεν ήθελα να παραδεχθώ ότι έδωσα τα λεφτά μου έτσι! Μα..... για να επιβιώσω στη ζούγκλα έπρεπε να μαζεύω ένα σωρό πράγματα. Όλο crafts κτλ και βαρέθηκα απίστευτα εν τέλει. Αναρωτιέμαι πως ιντριγκάρει αυτό το game ένα σωρό κόσμο.... 

Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:nfs_maniac έγραψε:Vampire Rain. Τι να σχολιάσω.....
Πολύ γκέι ακούγεται...twilight σε game :p
Μπα ούτε αυτό δεν θα έχει βρυκόλακες χωρίς δόντια που γυαλίζουν στο φως και πίνουν αίμα μόνο από ζώα (vegeterian;). Το Twilight είναι αξεπέραστο σε αυτόν τον τομέα

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:T_K_L_L_LUIGI έγραψε:nfs_maniac έγραψε:Vampire Rain. Τι να σχολιάσω.....
Πολύ γκέι ακούγεται...twilight σε game :p
Μπα ούτε αυτό δεν θα έχει βρυκόλακες χωρίς δόντια που γυαλίζουν στο φως και πίνουν αίμα μόνο από ζώα (vegeterian;). Το Twilight είναι αξεπέραστο σε αυτόν τον τομέα
Αχαχαχα!

Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες