Εγώ δεν συμφωνώ απόλυτα. Όταν η διαφορά τιμής είναι μικρή εντάξει, τότε καλό είναι να προτιμήσουμε να το πάρουμε από Ελλάδα. Αλλά εγώ σπάνια βρίσκω παιχνίδι που να συμφέρει να το πάρεις από εδώ. Ειδικά από μεγάλες αλυσίδες (εκτός από όταν βγάζουν κάποιες πολύ καλές προσφορές στις οποίες πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να προλάβεις).
Και δεν είναι μόνο το zavvi που μπορείς να αγοράσεις απ' έξω. Εγώ ας πούμε 24/12 παράγγειλα το most wanted από hmv.com και μου πήγε 27,50 ευρώ ενώ στην Ελλάδα είχε 42.
- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 00:00 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ελληνική gaming αγορά - Επίπεδο τιμών
πάντα Devil θα βρίσκεις εξαιρέσεις όμως δύστυχος τα μαγαζιά εδώ δουλεύουν πολύ ερασιτεχνικά πχ. Αφήνουν έναν τίτλο στα 60 ευρό για δυο με τρία χρονιά και σε μια νύχτα το πάει 3 ευρό στο καλάθι ...ε έτσι μόνο χαμένοι βγαίνουν ... Έχουν δώσει καλά δείγματα τώρα τελευταια.(αν και ακόμα έχουν δρόμο) ... Ας υποστηρίξουμε όμως και εμείς ...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Το συγκεκριμένο site είναι down πάντως!!!
Όντως. Μέχρι προχτές δούλευε κανονικά πάντως.
@ LIONHEART Συμφωνώ μαζί σου και δεν είμαι κατά της αγοράς από Ελλάδα αλλά πρώτα κοιτάω το συμφέρον μου.
Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν αγοράζω πολλά καινούργια παιχνίδια πλέον εκτός άμα βρω κάποια καλή προσφορά σε Ελλάδα ή εξωτερικό, γιατί την έχω καταβρει με τα παιχνίδια που δίνει το playstation plus και με τα μεταχειρισμένα.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Πάντως κακά τα ψέματα, τα μικρά μαγαζάκια έχουν το DMC στα 45 ενώ από έξω το βρίσκεις στα 50. Τους μικρούς υποστηρίζω τώρα πια. Πλαίσιο αγοράζω μόνο αν βάλει καμιά προσφορά, ή όταν κάνει καμιά πατατιά όπως με το NFS. Public απλά κοιτάνε πως θα κλέψουν.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Παιδιά η αλυσίδα HMV κλείνει τελείως. Λογικά λόγω κρίσης. Γι αυτό είναι και κάτω η ιστοσελίδα. Το ξέρω γιατί ζω στην Αγγλία και μας το είπε ένας καθηγητής μας. Δεν ξέρω αν κάνει κάτι και ανοίξει ξανά, προς το παρόν πάντως είναι κλειστά τα καταστήματα.
Όσο για τις αγορές, εγώ αγοράζω από όπου με συμφέρει. Αν η διαφορά είναι μικρή (π.χ. 1-2 ευρώ) ίσως το πάρω από Ελλάδα (αν είμαι Ελλάδα βέβαια) για να μην έχω την αναμονή. Τώρα επειδή είμαι και στο εξωτερικό αγοράζω από Αmazon.co.uk κατά κόρον ή από καταστήματα όπως το GAME που βάζει καλές προσφορές και έχει και μεταχειρισμένα σε καλές τιμές και σε καλή κατάσταση. Αλλά όταν είμαι Ελλάδα και δω παιχνίδι 60 ευρώ (απαράδεκτες αυτές οι τιμές, ειναι δυνατών ένα παιχνίδι να κοστίζει το 1/4 και το 1/5 της κονσόλας;) εκτώς του ότι βγάζω αφρούς, κοιτάω και στο internet κυρίως Amazon και Skroutz (για Ελλάδα το καλύτερο site για να βρείς προσφορές) και παραγγέλνω ανάλογα. Θέλω να βοηθήσω την Ελληνική αγορά αλλά ειδικά σε αυτή τη περίοδο που οι περισσότεροι δυσκολευόμαστε δεν θα κάτσω να με κλέψουν και θα κοιτάξω μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ευρώ. Νομίζω ότι είναι λογικό αυτό ειδικά αυτή τη περίοδο. Γενικά όσον αφορά το PC οι τιμές είναι παρόμοιες με το εξωτερικό και λογικές (30 ευρώ το πολύ το παιχνίδι) όταν πρωτοβγαίνει ο τίτλος. Και στις κονσόλες ισχύει αυτό αλλά στο εξωτερικό οι τιμές πέφτουν γρηγορότερα έως πολύ γρηγορότερα στο εξωτερικό. Όταν στην Ελλάδα το Far Cry 3 π.χ. κοστίζει ακόμα 50 ευρώ για PS3 στο Αmazon.co.uk το βρίσκεις 30 λίρες (36 ευρώ) πλέον. Δηλαδή έλεος. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ένα παιχνίδι στις κονσόλες έχει την διπλάσια τιμή από το ίδιο παιχνίδι για PC. Μου φαίνεται απαράδεκτο αυτό. Ίσως για να δελεάσουν κάποιον να το αγοράσει αντί να το κατεβάσει ας πούμε αλλά και πάλι μου φαίνεται απαράδεκτο τέτοια διαφορά τιμής στις κονσόλες.
Όσο για τις αγορές, εγώ αγοράζω από όπου με συμφέρει. Αν η διαφορά είναι μικρή (π.χ. 1-2 ευρώ) ίσως το πάρω από Ελλάδα (αν είμαι Ελλάδα βέβαια) για να μην έχω την αναμονή. Τώρα επειδή είμαι και στο εξωτερικό αγοράζω από Αmazon.co.uk κατά κόρον ή από καταστήματα όπως το GAME που βάζει καλές προσφορές και έχει και μεταχειρισμένα σε καλές τιμές και σε καλή κατάσταση. Αλλά όταν είμαι Ελλάδα και δω παιχνίδι 60 ευρώ (απαράδεκτες αυτές οι τιμές, ειναι δυνατών ένα παιχνίδι να κοστίζει το 1/4 και το 1/5 της κονσόλας;) εκτώς του ότι βγάζω αφρούς, κοιτάω και στο internet κυρίως Amazon και Skroutz (για Ελλάδα το καλύτερο site για να βρείς προσφορές) και παραγγέλνω ανάλογα. Θέλω να βοηθήσω την Ελληνική αγορά αλλά ειδικά σε αυτή τη περίοδο που οι περισσότεροι δυσκολευόμαστε δεν θα κάτσω να με κλέψουν και θα κοιτάξω μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ευρώ. Νομίζω ότι είναι λογικό αυτό ειδικά αυτή τη περίοδο. Γενικά όσον αφορά το PC οι τιμές είναι παρόμοιες με το εξωτερικό και λογικές (30 ευρώ το πολύ το παιχνίδι) όταν πρωτοβγαίνει ο τίτλος. Και στις κονσόλες ισχύει αυτό αλλά στο εξωτερικό οι τιμές πέφτουν γρηγορότερα έως πολύ γρηγορότερα στο εξωτερικό. Όταν στην Ελλάδα το Far Cry 3 π.χ. κοστίζει ακόμα 50 ευρώ για PS3 στο Αmazon.co.uk το βρίσκεις 30 λίρες (36 ευρώ) πλέον. Δηλαδή έλεος. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ένα παιχνίδι στις κονσόλες έχει την διπλάσια τιμή από το ίδιο παιχνίδι για PC. Μου φαίνεται απαράδεκτο αυτό. Ίσως για να δελεάσουν κάποιον να το αγοράσει αντί να το κατεβάσει ας πούμε αλλά και πάλι μου φαίνεται απαράδεκτο τέτοια διαφορά τιμής στις κονσόλες.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Τι πατάτα είχε κάνει;
Είχε βάλει πριν κανα 2 μήνες το NFS Most Wanted για PS3 στα 15 ευρώ καταλάθος. Όσοι πρόλαβαν το τσίμπησαν. Μαζί με αυτούς ήμουν και εγώ. Το ίδιο είχε γίνει με την συλλεκτική του RE6. Την είχαν βάλει στα 90 ευρώ πρώτα και όσοι πρόλαβαν την πήραν τόσο.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Τι πατάτα είχε κάνει;
Είχε βάλει πριν κανα 2 μήνες το NFS Most Wanted για PS3 στα 15 ευρώ καταλάθος. Όσοι πρόλαβαν το τσίμπησαν. Μαζί με αυτούς ήμουν και εγώ. Το ίδιο είχε γίνει με την συλλεκτική του RE6. Την είχαν βάλει στα 90 ευρώ πρώτα και όσοι πρόλαβαν την πήραν τόσο.
90 ευρώ;;; Γιατί πόσο έκανε κανονικά;;;
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης