Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 15 Ιαν 2013, 14:53

LIONHEART έγραψε: Με μέτρο πάντα γιατί έτσι και πάρουν φόρα.... :roll: :lol:

Εννοείται. Είχα στείλει περι αυτού και ένα κειμενάκι στα παιδιά. Ίσως κάποια στιγμή το δημοσιεύσουν.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό game over » 15 Ιαν 2013, 15:46

Τώρα έχω αρχίσει Ratchet and clank hd collection ! και αν κάποιος δεν τα έχει παίξει να τα αγοράσει τώρα :D ! είναι παρά πολύ καλό collection !! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 15 Ιαν 2013, 23:28

Άρχισα σήμερα το LIMBO. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Παρ' ότι φαίνεται μικρό σε διάρκεια με έχει ενθουσιάσει το κλίμα του και θα όταν το τερματίσω θα το ξαναπαίξω για να βρώ τα μυστικά. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και ήχος αλλά και η φυσική του παιχνιδιού είναι πολύ καλή. Οι γρίφοι που έχει είναι ωραίοι και θέλουν πολλές φορές φαντασία και thinking out of the box. Συνολικά είναι από τα καλύτερα platform που έχω παίξει.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 16 Ιαν 2013, 08:11

To Limbo το βαρεθηκα γρηγορα,τωρα ξεκινησα το παρατημένο Far cry 2
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 16 Ιαν 2013, 09:08

Εγώ από την άλλη καθώς έψαχνα τη συλλογή μου,"ξέθαψα" το Chaos Legion για το PC. :D

ΥΓ:Review για το DmC (2013) πότε θα έχουμε;
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 16 Ιαν 2013, 16:37

karlat89 έγραψε:To Limbo το βαρεθηκα γρηγορα,τωρα ξεκινησα το παρατημένο Far cry 2

Δε ξέρω εμένα μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρά του. Γενικώς όλοι λένε καλά λόγια και πιστεύω ότι είναι πολύ καλό platform. Έχει και ωραίους γρίφους. Το far cry 2 νομίζω ήταν η αποτυχία της σειράς. Καλύτερα ασχολήσου με το 3 που ήταν φοβερό.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 16 Ιαν 2013, 16:40

Εχτές ξεκίνησα το Need for speed most wanted και αφού ξεπέρασα την ψυχρολουσία που δεν παίζεται με τιμονιέρα μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό.
Είναι αντιγραφή Burnout Paradise στο στυλ παιχνιδιού για όσους το έχουν παίξει.

Το limbo που αναφέρθηκε το έχω κατεβάσει από playstation plus και μου φάνηκε πολύ ωραίο αλλά με τόσα παιχνίδια δεν έχω προλάβει να το παίξω. Το far cry 2 δεν το έχω παίξει αλλά νομίζω θα το δώσει και αυτό το plus τον Φλεβάρη.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό kessel » 16 Ιαν 2013, 21:53

Limbo.
Άβαταρ μέλους
kessel

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 17 Ιαν 2013, 02:30

Σπάω λίγο το σερί του DMC για να συνεχίσω με το αγαπημένο μου The World Ends With You.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Spahar » 17 Ιαν 2013, 02:50

Devil_7 έγραψε:Το limbo που αναφέρθηκε το έχω κατεβάσει από playstation plus και μου φάνηκε πολύ ωραίο αλλά με τόσα παιχνίδια δεν έχω προλάβει να το παίξω. Το far cry 2 δεν το έχω παίξει αλλά νομίζω θα το δώσει και αυτό το plus τον Φλεβάρη.

2-3 ώρες είναι το limbo, δεν θα σου πάρει πολύ.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB