Το πρωτο μου video game ηταν ενα μικρο ηλεκτρονικο με 3 κουμπακια και το στορυ του ηταν με τον king kong που προπσαθουσε να σωσει την κοπελα απο φιδια και αυγα που εριχναν πτεροσαυροι !!
το μεγαλο game που θυμαμαι ηταν στον spectrum με τον ninja , το saboteur !!!!
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 11:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Το πρώτο σας videogame
Ευαισθησίες
Ενα βιντεο που εφτιαξα για την νοσταλγία που νιώθουμε ολοι με τα παλιά μας παιχνίδια και κονσόλες!
-
saturnT78 - Δημοσιευσεις : 25
Πρώτο παιχνίδι ήταν το R-type στο gameboy,στο καπάκι είχα παίξει λίγο robocop 2 και gargoyles quest!

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Alda έγραψε:Οι γονείς μου είχαν αυτό
και στιγματίστικα μπορώ να πω. Αγόρασα το atari 2600 και μετά το snes.
Από εκεί και πέρα έγινε χαμός...
Είχα κι εγώ ένα παρόμοιο, αλλά ακόμα πιο πριν είχα 2-3 (μπορεί και παραπάνω) Game & Watch. Θυμάμαι ένα με έναν μάγειρα που πέταγε φαγητά στον αέρα και το Donkey Kong που είχε 2 οθόνες
-
Lorgrim - Δημοσιευσεις : 49
Eπιτέλους άλλος ένας που έχει δει τα Game&Watch της nintendo παρακαλώ. Το είχα γράψει νομίζω σε αυτό το topic, ότι είχα αυτό με τον popeye. Μάλλον του πατέρα μου θα ήταν όταν βγήκαν εγώ δεν υπήρχα αλλά ήταν από τις πρώτες μου επαφές με games.
Bασικά για του λόγου το αληθές το ποστ μου είναι στη προηγούμενη σελίδα αυτού του topic και έχει και φωτογραφία
Bασικά για του λόγου το αληθές το ποστ μου είναι στη προηγούμενη σελίδα αυτού του topic και έχει και φωτογραφία

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Eπιτέλους άλλος ένας που έχει δει τα Game&Watch της nintendo παρακαλώ. Το είχα γράψει νομίζω σε αυτό το topic, ότι είχα αυτό με τον popeye. Μάλλον του πατέρα μου θα ήταν όταν βγήκαν εγώ δεν υπήρχα αλλά ήταν από τις πρώτες μου επαφές με games.
...και κάπου εδώ, εγώ αρχίζω και αισθάνομαι πολύ γέρος...
-
Lorgrim - Δημοσιευσεις : 49
Lorgrim έγραψε:PetrifieD- έγραψε:Eπιτέλους άλλος ένας που έχει δει τα Game&Watch της nintendo παρακαλώ. Το είχα γράψει νομίζω σε αυτό το topic, ότι είχα αυτό με τον popeye. Μάλλον του πατέρα μου θα ήταν όταν βγήκαν εγώ δεν υπήρχα αλλά ήταν από τις πρώτες μου επαφές με games.
...και κάπου εδώ, εγώ αρχίζω και αισθάνομαι πολύ γέρος...
Mπα μην αγχώνεσαι, μάλλον εγώ είμαι πολύ νέος.

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες