Το πρώτο σας videogame

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό whraziel » 18 Δεκ 2012, 09:44

Το πρωτο μου video game ηταν ενα μικρο ηλεκτρονικο με 3 κουμπακια και το στορυ του ηταν με τον king kong που προπσαθουσε να σωσει την κοπελα απο φιδια και αυγα που εριχναν πτεροσαυροι !!

το μεγαλο game που θυμαμαι ηταν στον spectrum με τον ninja , το saboteur !!!!
Άβαταρ μέλους
whraziel

Δημοσιευσεις : 62

Ευαισθησίες

Δημοσίευσηαπό saturnT78 » 14 Ιαν 2013, 20:10

Ενα βιντεο που εφτιαξα για την νοσταλγία που νιώθουμε ολοι με τα παλιά μας παιχνίδια και κονσόλες!
Άβαταρ μέλους
saturnT78

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 14 Ιαν 2013, 21:35

Το πρώτο μου βιντεο γκέιμ ήταν το alex kidd,στο master system
Εικόνα

φυσικά είχα φάει ατελείωτες ώρες στο nes των θείων μου,κυριως με ZELDA και Super mario 2
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 15 Ιαν 2013, 13:07

Πρώτο παιχνίδι ήταν το R-type στο gameboy,στο καπάκι είχα παίξει λίγο robocop 2 και gargoyles quest!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό MaryAnn23 » 15 Ιαν 2013, 13:32

Πρωτο video game ηταν στο Gameboy ο supermario και τα pokemon(τοτε ηταν της μοδας :P) και μετα στο PS ο Hercules και το Crash
MaryAnn23

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό Lorgrim » 21 Ιαν 2013, 00:07

Alda έγραψε:Οι γονείς μου είχαν αυτό
Εικόνα

και στιγματίστικα μπορώ να πω. Αγόρασα το atari 2600 και μετά το snes.
Από εκεί και πέρα έγινε χαμός...

Είχα κι εγώ ένα παρόμοιο, αλλά ακόμα πιο πριν είχα 2-3 (μπορεί και παραπάνω) Game & Watch. Θυμάμαι ένα με έναν μάγειρα που πέταγε φαγητά στον αέρα και το Donkey Kong που είχε 2 οθόνες
Άβαταρ μέλους
Lorgrim

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 21 Ιαν 2013, 03:24

Eπιτέλους άλλος ένας που έχει δει τα Game&Watch της nintendo παρακαλώ. Το είχα γράψει νομίζω σε αυτό το topic, ότι είχα αυτό με τον popeye. Μάλλον του πατέρα μου θα ήταν όταν βγήκαν εγώ δεν υπήρχα αλλά ήταν από τις πρώτες μου επαφές με games.

Bασικά για του λόγου το αληθές το ποστ μου είναι στη προηγούμενη σελίδα αυτού του topic και έχει και φωτογραφία :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 08:47

Prince of Persia II σε DOS!!! Υπερκάψιμο! :)
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό Lorgrim » 22 Ιαν 2013, 10:54

PetrifieD- έγραψε:Eπιτέλους άλλος ένας που έχει δει τα Game&Watch της nintendo παρακαλώ. Το είχα γράψει νομίζω σε αυτό το topic, ότι είχα αυτό με τον popeye. Μάλλον του πατέρα μου θα ήταν όταν βγήκαν εγώ δεν υπήρχα αλλά ήταν από τις πρώτες μου επαφές με games.

Bασικά για του λόγου το αληθές το ποστ μου είναι στη προηγούμενη σελίδα αυτού του topic και έχει και φωτογραφία :)

...και κάπου εδώ, εγώ αρχίζω και αισθάνομαι πολύ γέρος...
Άβαταρ μέλους
Lorgrim

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Ιαν 2013, 16:54

Lorgrim έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:Eπιτέλους άλλος ένας που έχει δει τα Game&Watch της nintendo παρακαλώ. Το είχα γράψει νομίζω σε αυτό το topic, ότι είχα αυτό με τον popeye. Μάλλον του πατέρα μου θα ήταν όταν βγήκαν εγώ δεν υπήρχα αλλά ήταν από τις πρώτες μου επαφές με games.

...και κάπου εδώ, εγώ αρχίζω και αισθάνομαι πολύ γέρος...

Mπα μην αγχώνεσαι, μάλλον εγώ είμαι πολύ νέος. :P Πάντως ήταν τέλειο το Game&Watch. Άνετα ξανάπαιζα αν το έβρισκα. Είναι ωραίες αναμνήσεις αυτές.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB