Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 14 Ιαν 2013, 20:10

PetrifieD- έγραψε:Mπράβο ρε συ nkav64. Καλορίζικο. Και εγώ θέλω να το πάρω αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα με lionheart. Νομίζω τα χειριστήρια του wii συχγρονίζονται με το U κανονικά από το κόκκινο κουμπάκι και τα παιχνίδια του wii παίζουν κανονικά και όπως είπες γλυτώνεις λεφτά και από sensor bar. Πώς σου φαίνεται γενικώς. Είναι όντως καλό; Βολεύει το Wii U pad;

Ευχαριστώ φίλε! Βασικά τα χειριστήρια του Wii συγχρονίζονται με το Wii U και παίζουν μια χαρά. Το θέμα το έχω όταν θέλω να παίξω παιχνίδια του Wii στο Wii U. Εκεί υπάρχει μια επιλογή να αλλάξεις το menu σε menu Wii για να παιξεις τα αντιστοιχα παιχνίδια και σε προτρέπει να επιλέξεις τοποθετώντας το χειριστήριο κάπου στο μέσον της οθόνης. Έχω την εντύπωση όμως ότι για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να έχεις χειριστήριο από πριν συγχρονισμένο με Wii και όχι με Wii U.

To βράδυ που θα κοιμηθεί o μικρός θα το ψάξω καλύτερα, γιατί για την ώρα δίνει τα διαπιστευτήριά του στο Mario (Eμ, το έχει ήδη μελετήσει 2 μήνες στο youtube). :D

Αυτό το οποίο βρήκα αρκετά διασκεδαστικό είναι η χρήση του Wii U pad για να βοηθάς τους άλλους παίκτες όταν παίζουν. Είναι αρκετά βολικό ακόμα και για μικρά παιδιά :D

Το Mario, ακολουθεί την παράδοση των υπόλοιπων παιχνιδιών της σειράς και βασικά δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι το τελείως διαφορετικό από το New Super Mario Bross Wii.

Όσον αφορά την κονσόλα, προτίμησα αυτή με τα 8GB, λόγω τιμής. Κάνει λίγο χρόνο να ξεκινήσει, εν σχέση με το Wii αλλά αυτό ίσως το φτιάξουν σε επόμενο Update. Τέλος ήταν πολύ σπαστικό να περιμένω κοντά στο 2ωρο για να κάνει η κονσόλα το πρώτο update.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό evergrey » 14 Ιαν 2013, 20:40

Συνεχιζω ακαθεκτος το "Multi" στο Bioshock 2!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 14 Ιαν 2013, 21:35

nkav64 έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:Mπράβο ρε συ nkav64. Καλορίζικο. Και εγώ θέλω να το πάρω αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα με lionheart. Νομίζω τα χειριστήρια του wii συχγρονίζονται με το U κανονικά από το κόκκινο κουμπάκι και τα παιχνίδια του wii παίζουν κανονικά και όπως είπες γλυτώνεις λεφτά και από sensor bar. Πώς σου φαίνεται γενικώς. Είναι όντως καλό; Βολεύει το Wii U pad;

Ευχαριστώ φίλε! Βασικά τα χειριστήρια του Wii συγχρονίζονται με το Wii U και παίζουν μια χαρά. Το θέμα το έχω όταν θέλω να παίξω παιχνίδια του Wii στο Wii U. Εκεί υπάρχει μια επιλογή να αλλάξεις το menu σε menu Wii για να παιξεις τα αντιστοιχα παιχνίδια και σε προτρέπει να επιλέξεις τοποθετώντας το χειριστήριο κάπου στο μέσον της οθόνης. Έχω την εντύπωση όμως ότι για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να έχεις χειριστήριο από πριν συγχρονισμένο με Wii και όχι με Wii U.

To βράδυ που θα κοιμηθεί o μικρός θα το ψάξω καλύτερα, γιατί για την ώρα δίνει τα διαπιστευτήριά του στο Mario (Eμ, το έχει ήδη μελετήσει 2 μήνες στο youtube). :D

Αυτό το οποίο βρήκα αρκετά διασκεδαστικό είναι η χρήση του Wii U pad για να βοηθάς τους άλλους παίκτες όταν παίζουν. Είναι αρκετά βολικό ακόμα και για μικρά παιδιά :D

Το Mario, ακολουθεί την παράδοση των υπόλοιπων παιχνιδιών της σειράς και βασικά δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι το τελείως διαφορετικό από το New Super Mario Bross Wii.

Όσον αφορά την κονσόλα, προτίμησα αυτή με τα 8GB, λόγω τιμής. Κάνει λίγο χρόνο να ξεκινήσει, εν σχέση με το Wii αλλά αυτό ίσως το φτιάξουν σε επόμενο Update. Τέλος ήταν πολύ σπαστικό να περιμένω κοντά στο 2ωρο για να κάνει η κονσόλα το πρώτο update.

ε το 1ο update το ξεπερνάς. Το θέμα είναι μετά να τρέχει ομαλά. Μπράβο ο μικρός τα μελετάει από πριν. Τον έχεις εκπαιδεύσει καλά βλέπω, μπράβο. :) Πόσο χρονών είναι;

Εγώ από games τώρα συνεχίζω το NBA2k13 στο wii και παίζω association mode. Το είχα ξαναγράψει, είναι πολύ καλό mode. Αξίζει να το δοκιμάσουν οι μπασκετόφιλοι.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 14 Ιαν 2013, 22:33

PetrifieD- έγραψε:ε το 1ο update το ξεπερνάς. Το θέμα είναι μετά να τρέχει ομαλά. Μπράβο ο μικρός τα μελετάει από πριν. Τον έχεις εκπαιδεύσει καλά βλέπω, μπράβο. :) Πόσο χρονών είναι;

Εγώ από games τώρα συνεχίζω το NBA2k13 στο wii και παίζω association mode. Το είχα ξαναγράψει, είναι πολύ καλό mode. Αξίζει να το δοκιμάσουν οι μπασκετόφιλοι.

Ο μικρός είναι 7 και φανατικός οπαδός της Nintendo :D
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 15 Ιαν 2013, 00:11

Μπράβο μπράβο από μικρά πρέπει να τα εκπεδεύουμε. Να σου ζήσει :)

ξέχασα να αναφέρω, παίζω και το csr rasing στο iphone που και που αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί gaming :P
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό chris41090 » 15 Ιαν 2013, 08:28

Αυτό τον καιρό παίζω rage και witcher 2 , και τα δύο εκπληκτηκά παιχνίδια :D
Άβαταρ μέλους
chris41090

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 15 Ιαν 2013, 09:20

nkav64 έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:ε το 1ο update το ξεπερνάς. Το θέμα είναι μετά να τρέχει ομαλά. Μπράβο ο μικρός τα μελετάει από πριν. Τον έχεις εκπαιδεύσει καλά βλέπω, μπράβο. :) Πόσο χρονών είναι;

Ο μικρός είναι 7 και φανατικός οπαδός της Nintendo :D

Μπράβο nv64 να τα χαιρεσε !!και τα δικά μου μπαίνουν σιγά σιγά στα κόλπα άλλα είναι πολύ μικρά (3 η κόρη μου και 2 ο γιος μου) και δεν τους δίνω τρελό θάρρος....

Με έχει πιάσει τώρα τελευταία να τελειώνω τίτλους που είχα αφήσει την μέση.....Συνεχίζω το Τhor που είχα ξεκινήσει πριν κάνα χρόνο....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 15 Ιαν 2013, 11:50

LIONHEART έγραψε:Μπράβο nv64 να τα χαιρεσε !!και τα δικά μου μπαίνουν σιγά σιγά στα κόλπα άλλα είναι πολύ μικρά (3 η κόρη μου και 2 ο γιος μου) και δεν τους δίνω τρελό θάρρος....

Με έχει πιάσει τώρα τελευταία να τελειώνω τίτλους που είχα αφήσει την μέση.....Συνεχίζω το Τhor που είχα ξεκινήσει πριν κάνα χρόνο....

Ευχαριστώ LIONHEART και εσύ να καμαρώνεις τα δικά σου :D . Σε κανα χρόνο πάντως σε βλέπω να τους μαθαίνεις τη στράτα του gaming με κανα PSP ή DSi ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 15 Ιαν 2013, 12:13

nkav64 έγραψε:Ευχαριστώ LIONHEART και εσύ να καμαρώνεις τα δικά σου :D . Σε κανα χρόνο πάντως σε βλέπω να τους μαθαίνεις τη στράτα του gaming με κανα PSP ή DSi ;)

Με μέτρο πάντα γιατί έτσι και πάρουν φόρα.... :roll: :lol:
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό evergrey » 15 Ιαν 2013, 13:40

Ξεθαψα το Red Faction Guerrilla και πιστευω μεσα στο 13 να το τελειωσω!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB