Οι χειρότερες ταινίες που έχετε δει!

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Spahar » 14 Ιαν 2013, 14:42

MaryAnn23 έγραψε:Χαχαχαχα τι μου θυμισατε τωρα με τις ταινιες τυπου dinoshark και sharktopus.Οσο για χειροτερη εγω θα πω για μια που συμφωνα με οσα ειχα ακουσει περιμενα κατι πολυ καλυτερο αλλα εγω προσωπικα απογοητευτικα πληρως.Μιλαω για το "Μικρο σπιτι στο δασος" που πολλοι την παρουσιαζαν ως μια απο τις τρομακτικοτερες ταινιες μπλα μπλα μπλα.Εμενα παλι πιο πολυ ως κωμωδια τρομου μου φανηκε παρα σαν τρομακρικο θριλερ.Οποτε εγω μιλαω για την ταινια "Μεγαλυτερη απογοητευση" συμφωνα με τις προσδοκιες που ειχα!Αυτα!!!! :))))

Και εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την συγκεκριμένη ταινία και την έχω βάλει στην watchlist. Αυτοί που μου την πρότειναν πάντως με πληροφόρησαν και για καυτηριασμό κλισέ του είδους κτλ.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό MaryAnn23 » 14 Ιαν 2013, 15:09

Spahar έγραψε:
MaryAnn23 έγραψε:Χαχαχαχα τι μου θυμισατε τωρα με τις ταινιες τυπου dinoshark και sharktopus.Οσο για χειροτερη εγω θα πω για μια που συμφωνα με οσα ειχα ακουσει περιμενα κατι πολυ καλυτερο αλλα εγω προσωπικα απογοητευτικα πληρως.Μιλαω για το "Μικρο σπιτι στο δασος" που πολλοι την παρουσιαζαν ως μια απο τις τρομακτικοτερες ταινιες μπλα μπλα μπλα.Εμενα παλι πιο πολυ ως κωμωδια τρομου μου φανηκε παρα σαν τρομακρικο θριλερ.Οποτε εγω μιλαω για την ταινια "Μεγαλυτερη απογοητευση" συμφωνα με τις προσδοκιες που ειχα!Αυτα!!!! :))))

Και εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την συγκεκριμένη ταινία και την έχω βάλει στην watchlist. Αυτοί που μου την πρότειναν πάντως με πληροφόρησαν και για καυτηριασμό κλισέ του είδους κτλ.

Βασικα οσον αφορα για καυτηριασμο κλισε του ειδους οντως θα το ελεγα κ εγω,ειναι γενικα σαν να διακωμωδει πιο πολυ τα θριλερ παρα οτι ειναι η ιδια θριλερ.Οταν τη δεις θα καταλαβεις.Παντως σε καμια περιπτωση δεν προκαλει τρομο.
MaryAnn23

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 23 Ιαν 2013, 18:54

Μιας και αναφέραμε Guy Ritchie σε ένα άλλο topic θα πω ότι από τις χειρότερες που έχω δει είναι και το Revolver. Το είδα επειδή γενικώς μου άρεσε ο Guy Ritchie αλλά αυτή η ταινία γενικώς με εκνέβρισε. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα στο τέλος και εγώ προσωπικά δεν ήθελα καν να το συζητήσω. Δεν βγάζει κανένα νόημα. Τζάμπα έχασα την ώρα μου. Ήμουν στο καράβι και πραγματικά προτιμούσα να κοιτάω τον τοίχο. Νομίζω τελείως ανούσια ταινία.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 26 Ιαν 2013, 17:06

Χθες ειδα στο MEGA μια με ενα τζινι , αμερικανους στρατιωτες , σε μια ερημο ... επος ηταν !
B-movie απο τις καλες :D
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 21:48

dameko-doubutsu έγραψε:Χθες ειδα στο MEGA μια με ενα τζινι , αμερικανους στρατιωτες , σε μια ερημο ... επος ηταν !
B-movie απο τις καλες :D

Τζίνια με αμερικάνους στρατιώτες σε έρημο; Σίγουρα ακούγεται πολύ B movie. Aν η ταινία λεγόταν μάλιστα Red Sands (Κόκκινη Άμμος) τότε ήταν σίγουρα B movie. 4.4 στο IMDb :D
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Raphael » 27 Ιαν 2013, 01:04

Μόλις έχασα μιάμιση ώρα από τη ζωή μου για να δω το "killing them softly"..... ΤΙ Μ@Λ@ΚΙ@ ΤΑΙΝΙΑ!
:x :x :x
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό kmanikas13 » 27 Ιαν 2013, 13:07

Όλα αυτά που γράφετε δεν είναι τίποτα μπροστά στην πραγματικά χειρότερη ταινία που έχω δει στη ζωή μου
"Οι τελευταίες μέρες " εξιστορεί υποτίθεται την ζωή του τραγουδιστη των Nirvana kurt Cobain
όλα αυτά δωσμένα με ένα σκληροπυρηνικο Αγγελοπουλικο σενάριο όπως πχ μέχρι να κλείσει μια πόρτα μπορεί να έχει περάσει και μισή ώρα , όταν μιλάνε οι πρωταγωνιστές ο σκηνοθέτης δείχνει ποδια .
Χαρακτηριστική είναι μια σκηνή στο αυτοκίνητο που μιλάνε δύο πρωταγωνιστες και ο σκηνοθέτης προτίμησε να δείχνει τον ουρανό του αυτοκινήτου !!
Ότι και να πώ είναι λίγο ....
http://www.imdb.com/title/tt0403217/?ref_=fn_al_tt_1
Άβαταρ μέλους
kmanikas13

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 27 Ιαν 2013, 15:58

@kmanikas13 Εχω ακουσει τα χειροτερα για την ταινια... Αλλα νομιζω πως το μεγαλυτερο λαθος της ειναι οτι πραγματευτηκε τον Cobain και προσελκυσε λαθος κοινο και δημιουργησε αλλες προσδοκιες. Ηταν να παω σινεμα με κατι φιλους μου οταν ημασταν 16 αλλα ευτυχως δεν πηγα, γιατι τοτε ημουν προετοιμασμενος να δω εναν αγαπημενο ροκ σταρ σε μια νορμαλ βιογραφικη ταινια.

Εχω δει μερικες σκηνες κι αυτο που νοιωθω ειναι πως θελει να βγαλει τη μιζερια και το σκοταδι, τον πατο που μπορει να φτασει ενας ανθρωπος. Οι τελευταιες μερες ενος ανθρωπου εθισμενου στα ναρκωτικα και κυνηγημενου απο μια δημοσιοτητα που δεν ευχοταν σιγουρα δε θα εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα. Θα ηταν ισως καλη ταινια για κανα φεστιβαλ ταινιων σινεφιλ ωστε να συζητηθουν η μαυριλα που πλακωσε και τα σκηνοθετικα τρικ, αλλα οταν ριχνεις το ονομα Kurt Cobain στο τραπεζι, η κατακραυγη και η απογοητευση απο τους φανς ειναι αναποφευκτη.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Ιαν 2013, 16:21

Καλά εντάξει είπαμε να είναι "ψαγμένη" και κουλτούρα μια ταινία αλλα κάπως το παράκανε εδώ ο σκηνοθέτης. Από αυτά που διαβάζω καλύτερα να δω Αγγελόπουλο και να βγάλω γένια βλέποντας το άλογο να τρέχει στο λιβάδι παρά αυτό εδώ :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 27 Ιαν 2013, 20:03

Καλως η κακως υπαρχει κι αυτο το κοινο. Εγω γενικα δεν μπορω την ανουσια κουλτουρα, ισα ισα με κουραζει, ποσο μαλλον οταν προσπαθει να το παιξει ψαγμενη μια ταινια, αναγοντας το κακο γυρισμα, την ελλειψη συγκεντρωσης, το γυμνο κλπ σε "τεχνη".

Εχουν υπαρξει ομως και καποιες στιγμες στη ζωη μου που μια 10 λεπτη ταινια, ενας πινακας ζωγραφικης, μια στιγμη σε ενα βιντεογκειμ, χωρις να εχει καποιο ξεκαθαρο θεμα, μου δημιουργησε συναισθηματα. Οπως σου μενει πχ ενα ψυχοπλακωμα μετα απο ενα κακο ονειρο, κι ας μη θυμασαι καν τι ειδες. Νομιζω πως αξιζει οι σκηνοθετες να προσπαθουν και γι' αυτη τη "στιγμη", κι ας ειναι τα πιο πολλα που γινονται για την ποζερια, η απλα αποτυχημενες προσπαθειες.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB