Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 08 Ιαν 2013, 17:03

Scott_Pilgrim έγραψε:
whraziel έγραψε:Συνεχιζεται ο Τρομος ( DEAD SPACE 2 ).... στο chapter 10 το εκλεισα εχθες με μαυρη καρδια ......
απιστευτη ατμοαφαιρα , στο hard ομως για να εχει νοημα η εννοια πυρομαχικα και επιβιωση !!

Επρεπε ομως διοτι 6.30 ξυπναμε για δουλεια .....
Παραλληλα με την κορη μου , CARS 2 , Disney universe μετα απο πολυ καιρο !!!

Έχει κάποια καλά σημεία, αλλά όχι και τρόμος..

Εχει τρομο εδω εισαι άδικος...Ενταξει ας ειμαι ρεαλιστης την κλειστοφοβία και την αγωνια του 1 δεν την έχει αλλα θεωρειτε κορυφαίο για αυτην την γενια survival horror ειδηκά αν το παίζεις στο τέρμα δυσκόλο εκει τα χρειάζεσαι όλα ...

στο θέμα μας τωρα ..Μετά απο κανα χρονο ξαναπαιζω απο το σημειο που ειχα αφήσει το army of two 40th day ...πολυ δυσκολο και κουραστικο αν παιζεις μονος σου... :roll:
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό lust » 08 Ιαν 2013, 20:38

nba 2k13 my player ωρα για playoffs και ταυτοχρονα gta3:D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 09 Ιαν 2013, 03:11

Τώρα που γύρισα Αγγλία θα συνεχίσω στο Wii μου το 2k13 Τhe association mode. Ωραίο είναι αυτό το mode, σου δίνει πολλές επιλογές ώστε να χειρηστείς την ομάδα και έχει φουλ σαιζόν και playoffs. Δυστυχώς το MyCareer κολλάει μετά από κάποιο σημείο. Μάλλον το bug που είχε και στο Xbox αλλά σιγά μην ενδιαφερθούν να το φτιάξουν στο Wii. Μπορεί να μην έχει τα τέλεια γραφικά στο Wii, παραμένει όμως αρκετά διασκεδαστικό.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό assassin » 09 Ιαν 2013, 21:35

Far Cry 3... Ενα απο τα κορυφαια παιχνιδια για το 2012 για μενα....
Άβαταρ μέλους
assassin

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 10 Ιαν 2013, 01:43

Νaruto Ultimate Ninja Impact. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 10 Ιαν 2013, 01:56

Resistance 3. ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό evergrey » 10 Ιαν 2013, 12:20

Προχωρησα το καλουτσικο Silent Hill: Shattered Memories,και συνεχιζω για να τερματισω επιτελους το παρατημενο Wipeout HD.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 10 Ιαν 2013, 14:32

Είναι πάντως αρκετά ατμοσφαιρικό το Shattered Memories, εγώ το έπαιζα στο PSP, βράδυ με ακουστικά και το ευχαριστήθηκα. Αν θέλεις γράψε μας τις εντυπώσεις σου όταν το τελειώσεις.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 11 Ιαν 2013, 09:26

Άρχισα το Sonic Generations και μπορώ να πω ότι με έχει γυρίσει πολύ πίσω στον χρόνο καθώς ήθελα να ξαναζήσω την εμπειρία του Mega Drive..!
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό evergrey » 11 Ιαν 2013, 09:57

nkav64 έγραψε:Είναι πάντως αρκετά ατμοσφαιρικό το Shattered Memories, εγώ το έπαιζα στο PSP, βράδυ με ακουστικά και το ευχαριστήθηκα. Αν θέλεις γράψε μας τις εντυπώσεις σου όταν το τελειώσεις.

Και εγω στο PSP,βραδακι με ακουστικα το παιζω.Δυστηχως κανα 2ωρακι εχω παιξει,λογω PS3.Αλλα μεχρι τωρα μια χαρα ατμοσφαιρικο ειναι.Στο θεμα μας...σημερα εβαλα λιγο το Bioshock 2 να παρω "γευση"!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB