Τερμάτισα το far cry 3 σχεδόν 100%. Μόνο τα relics και τα γράμματα μου μένουν. Πολύ ωραίο ήταν. Έχει και 2 τερματισμούς αλλά νομίζω ο 1ος είναι και πιο ωραίος. Μου πήρε γύρω στις 17 ώρες.
Τώρα συνεχίζω με hitman absolution. Φοβερό το παιχνίδι. Μετά από 40 ώρες παιχνιδιού φτάνω στην 17η πίστα από τις 20. Κανονικά έχω ακούσει ότι παίρνει γύρω στις 20 ώρες αλλά λογικά όταν σκοτώνεις τους στόχους σου με 1 τρόπο. Εγώ μέχρι τώρα τους σκοτώνω με 2-3 τρόπους στη κάθε πίστα. Παίζω και στο hard και θέλει αρκετά restart για να πετύχεις τέλεια αυτό που θες. Αν έχετε υπομονή αξίζει να το πάρετε το παιχνίδι.
- Τώρα είναι 20 Ιούλ 2025, 16:16 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Συνεχιζεται ο Τρομος ( DEAD SPACE 2 ).... στο chapter 10 το εκλεισα εχθες με μαυρη καρδια ......
απιστευτη ατμοαφαιρα , στο hard ομως για να εχει νοημα η εννοια πυρομαχικα και επιβιωση !!
Επρεπε ομως διοτι 6.30 ξυπναμε για δουλεια .....
Παραλληλα με την κορη μου , CARS 2 , Disney universe μετα απο πολυ καιρο !!!
απιστευτη ατμοαφαιρα , στο hard ομως για να εχει νοημα η εννοια πυρομαχικα και επιβιωση !!
-
whraziel - Δημοσιευσεις : 62
whraziel έγραψε:Συνεχιζεται ο Τρομος ( DEAD SPACE 2 ).... στο chapter 10 το εκλεισα εχθες με μαυρη καρδια ......
Έχει κάποια καλά σημεία, αλλά όχι και τρόμος..

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Συνεχίζω με Dark Souls, ειδικά τώρα με την 12μηνη που έβαλα είναι πιο απόλαυση να βλέπεις τα μυνήματα που αφήνουν οι άλλοι παίκτες ή να σου κάνουν invade.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες