- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 01:13 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
ΑΕΚ
Κι όμως φίλε ξέρω κάτι Παοκτσήδες που είναι ΠΑΟΚ μόνο για να λένε ή όποτε κάνει κάτι στην Ευρώπη που παρακαλάνε να πέσει η ΑΕΚ
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Το είπες μόνος σου... "ξέρω κάτι Παοκτσήδες που είναι ΠΑΟΚ μόνο για να λένε ή όποτε κάνει κάτι στην Ευρώπη". Δεν αξίζει να ασχολείσαι... Όχι μόνο με ΠΑΟΚτζήδες, αλλά και με Ολυμπιακούς, ΑΕΚτζήδες, Παναθηναϊκούς και γενικότερα με όσους λένε πως είναι με μία ομάδα μόνο για να το "λένε" ή για να την υποστηρίζουν στις χαρές.
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
Επειδη τα τελευταια 3-4χρονια παρακολουθω καθημερινα τα νεα της ομαδας εχω να πω οτι ευτυχως αποκλειστηκαμε γιατι τα επομενα 2 παιχνιδια θα καναν πολυ περισσοτερο κακο στην ομαδα απο τον αποκλεισμο απο τη Καβαλα και στο κατω κατω να το κανεις τι το κυπελο ενω παλευεις να σωθεις ? Αλλα 7 η 6 η 4 η 2 ματς που πιθανον να πεσουν πριν η μετα απο παιχνιδια που πρεπει να νικησεις... με 15ατομα ροστερ (που 2/3 σχεδον σε καθε παιχνιδι ζητανε αλλαγη απο το 70) θα κανεις δουλεια?

-
lust - Δημοσιευσεις : 110
Εχω σταματησει να ασχολουμαι πια... Εδω και 2-3 χρονια δεν βλεπομαστε, παιζουμε το πιο βαρετο ποδοσφαιρο(μονο ο Σκοκο μας εδωσε καποιες ομορφιες) και φετος αστα να πανε. Δε φταινε τα παιδακια βεβαια σε τιποτε, αλλα ολη η κατασταση αποπνεει σαπιλα. Το ιδιο το πρωταθλημα εχει απαξιωθει τοσο πολυ, που πραγματικα κουραστηκα.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες