- Τώρα είναι 20 Ιούλ 2025, 14:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
LIONHEART έγραψε:εκτες ηταν η τιμιτικη του ps3 αφου ΕΛΙΩΣΑ σερι το uncharter 3 (8.30 το πρωι μεχρι της 7 το βράδυ) ωραιο παιχνιδάκι αν και το σενάριο προς το τέλος το περίμενα διαφορετικο ποιο υπερφυσικο ... αλλα στα ιδια μονοπάτια και τον αλλων δυο τπτ Καλή Εμπειρια και φυσικά παρα πολυ καλη μετάφραση να σαι καλα sony hellas που τουλάχιστoν σεβεσαι περισσοτερους τους Ελληνες καταναλωτες...!!
Και είχα ανησυχήσει ο τι μόνο εγώ τα κάνω αυτά ρε ρεκόρ με τις ώρες !

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Artisan3 έγραψε:Τελείωσα το Trine 2....τί μαγικό παιχνίδι ήταν αυτό....!!!!
Πάγος13 έγραψε:Artisan3 έγραψε:Τελείωσα το Trine 2....τί μαγικό παιχνίδι ήταν αυτό....!!!!
Είναι μαγικό όπως το λές...δεν θέλεις να τελειώσει. Το τελειώνεις και στην συνέχεια το ξαναρχίζεις...!!!
Μόλις ξεκολλήσω από το Borderlands 2 θα αγοράσω και το Trine 2: Goblin Menace.
ειστε και οι 2 σωστοί με το δικο σας τροπο.. προσωπικά ειμαι κατα των dlc.. so... οσο ωραιο και ναναι.. δεν δινω ξανα 1χ game value for a dlc of the that game..
-
F33L - Δημοσιευσεις : 21
@game over Mπαα μην ανησυχεις! Οσο κι αν εχω μειωσει λογω υποχρεωσεων την ενασχοληση μου, πριν μια εβδομαδα που χα φιλοξενουμενο εναν gamer φιλο μου, επι 3 μερες λιωσαμε ο,τι κονσολα υπηρχε στο σπιτι και στο ενδιαμεσο παιζαμε ματσακια fifa 13. Δεν βγηκαμε εξω ουτε για αερα! Πολλα παιχνιδια ξανατερματιστηκαν...
Εν τω μεταξυ τερματισα το King's quest (τους πιο πολλους γριφους τους ειχα λυσει σε παλια μου ενασχοληση και τους θυμομουν) αλλα ομολογω στο τελος ειδα walkthrough κι ας μη το συνηθιζω.
Εν τω μεταξυ τερματισα το King's quest (τους πιο πολλους γριφους τους ειχα λυσει σε παλια μου ενασχοληση και τους θυμομουν) αλλα ομολογω στο τελος ειδα walkthrough κι ας μη το συνηθιζω.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Αυτή η περίοδος είναι από τις λίγες φορές που παίζω πολλά παιχνίδια συγχρόνως.
Έχω ξεκινήσει το Broken Sword (ας είναι καλά το Steam που έχει την τριλογία 1,50 ευρώ), παράλληλα παίρνω την action δράση μου από το Rocketbirds Hardboiled Chicken και τέλος κάνω και κανα puzzle στο Snapshot.
Έχω ξεκινήσει το Broken Sword (ας είναι καλά το Steam που έχει την τριλογία 1,50 ευρώ), παράλληλα παίρνω την action δράση μου από το Rocketbirds Hardboiled Chicken και τέλος κάνω και κανα puzzle στο Snapshot.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες